facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

36696

Овен
Що се отнася до бизнеса и професионалните ви дела, вашите подозрения, че личният ви принос не е бил оценен, навярно са оправдани. Опитайте се да бъдете дипломатични. Наложете си да стоите на заден план и оставете на работното място други да проявяват активност. Опитите на конкуренти да опетнят името ви може да се увенчаят с краткотраен успех, но в дългосрочен план вашата почтеност ще излезе на бял свят и ще възтържествува.

Телец
Отделете време да се заемете с работа, която сте отложили. Възможно е спотаените ви желания да бъдат осуетени от липса на средства, но избягвайте да заемате пари от приятели. Всички, които ви направят услуга, няма да пропуснат да ви напомнят, че сте им длъжни. Денят е благоприятен за пътуване, особено ако е свързано с работа, защото ще ви върне чувството за свобода. В никакъв случай обаче не си позволявайте да смесвате работата с личните дела.

Близнаци
В четвъртък ще сте раздразнителни и лесно ще губите равновесие. Освен това е възможно да се окаже, че преживявате дребните неуспехи повече от необходимото. Денят ще ви отправи предизвикателството да се върнете към нормалното съотношение на проблемите. Ясното и рационално мислене ще ви покаже как да излезете от краткотрайните затруднения. В края на краищата само от вас зависи този ден да се окаже конструктивен и полезен.

Рак
Ще е необходима известна предварителна работа, ако искате да реализирате една добра възможност. На работното място се съсредоточете върху разработката на непосредствените си идеи и планове - четвъртък не е подходящ да обмисляте дългосрочни бюджети и прогнози. Ако не внимавате, съществува опасност проектите ви да се объркат. В личен план направете възможното да загладите отношенията си с човек, с когото напоследък сте имали разпри.

Лъв
Не чакайте възможностите сами да дойдат при вас. Потърсете солидни контакти и се отбийте по възможност при стари приятели. Вероятно е да ви се предостави шанс за допълнителни печалби. Характерно за Лъвовете е положителната нагласа да се основава на реалността. Дори когато мислите по-мащабно, интуитивно усещате какво можете или какво не можете да постигнете. В личен план някакъв семеен въпрос ще изисква вниманието ви.

Дева
В делата ви от значение ще са и дребните неща. Това навярно ще ви подскаже да положите допълнителни усилия и да се ограничите на работното място само в това, което е най-необходимо, а не да сте заети и активни просто защото така трябва. Не всичко, което преди дни ви е носело удоволствие или придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете време да помогнете на близък в някаква ежедневна грижа или проблем, но не чакайте благодарност.

Везни
Запазете напълно безпристрастната си позиция във всичките си дела. Разполагате с всичко необходимо да решите във ваша полза изхода на деликатна ситуация на работното място, макар да не ви се вярва много-много, че ще е точно така. Не позволявайте минали грешки да стопят вярата ви в себе си. Любимият човек сигурно ще предяви много изисквания, но внимавайте да не отстъпвате, защото в крайна сметка очакванията ви могат да останат измамени.

Скорпион
Разговори с хора на отговорни постове ще ви помогнат да разберете какво трябва да се направи. Денят може да се окаже доста благоприятен, ако се изявите на ниво и говорите точно и ясно и не се впускате в подробности, които никой не иска от вас. При тези разговори може да се появи нова идея, която да приемете като голямо предизвикателство. Ако все още полагате усилия над една интимна връзка, ще ви се наложи да изчакате, за да видите как се развива.

Стрелец
Възможно е проблемите да не се поддават на разумен анализ и проумяване - проявете търпение и ги оставете да се решат от само себе си. Бъдете по-сдържани и официални в действията си. Изявете чувството си за собствено достойнство и избягвайте да угодничите пред хора с по-високо обществено положение. Приятели са в състояние да ви предложат солидна подкрепа. Може да направите повече за сигурността на бизнеса и финансите си.

Козирог
Най-много ще успеете, ако работите сами. Работата в екип ще ви връзва ръцете и ще предизвиква нарастващо негодувание у вас. Погаждането с някой колега ще означава да си държите езика зад зъбите, вместо в прав текст да си кажете каквото мислите. Помнете обаче, че онова, което ви дразни, радва другиго, така че едва ли ще постигнете своето. Проблемите със здравето ви се решават и постепенно ще се чувствате в по-добра физическа форма.

Водолей
Собствените ви желания като че ли са на първо място, макар реакциите на колеги малко да ви задържат. Ще се опитате да преследвате няколко цели, но това ще доведе само до усложнения. Пазете се от рисковани действия без солидна опора. От това вместо дивиденти само могат да пострадат финансите ви. Въпреки цялото напрежение отделете време и за себе си. По-добре е вечерта да намерите някое закътано местенце и да се повеселите с любимия човек.

Риби
Днес звездите облагодетелстват новите ви начинания. Проект на работното място, лансиран в момента, има големи изгледи за краен успех. Съпротивата на някого, на когото нарушавате спокойствието, ще е неизбежна, но сте в състояние да я преодолеете, като спокойно аргументирате достойнствата на идеите си. Започнете с малки мащаби и постепенно си проправяйте път нагоре. Отношенията вкъщи не са толкова безметежни, колкото ви се струва.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

25.01.2020

6643
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

396
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

24.01.2020

213

Влез или се регистрирай за да коментираш

×