facebook
twitter

Туш - 10.08.2019

6603 5
5

Коментари

keen_

На собствен гръб и на гърба на мои познати съм виждал голям брой несправедливи съдебни решения в полза на монополисти и банки. Виждал съм как съдебната ни система дефакто отказва правосъдие - неглижиране на доказателства, груби процесуални нарушения, липса на мотиви или абсурдни такива, неосноваващи се на материални или процесуални закони. Виждал съм превратно тълкуване на пределно ясни законови разпоредби. Виждал съм грубо неспазване на задължителна съдебна практика, прокарана в решения на ВКС.

И въпреки това сега съм в шок.

Тук не става дума за двуинстанциооно производство засягащо някой "нищо не значещ" човечец, когото познават само съседите. Не става дума и за решение на някой забутан съдебен състав, на който му е досадно да разгледа поредното дело на някоя бедна душица, на която монополист е изпил кръвчицата.

Става дума за чужденец, който е осъден по ОЧЕВИДНО СКАЛЪПЕН съдебен процес. Процес, който се развива пред очите на международната общност. Процес, в който е ангажирана цялата репресивна мощ на прокуратура и цялата пропагандна машина на парламентарно представените политици.

И пак - в шок съм. Вече ми е трудно да си представя някаква разумна форма на съществуване в такава държава.

А иначе, Комарко е хванал един кадър от пародията. Картинката обаче е мувин пикчърс, защото театърът на абсурда не си почива.

maestrata

Много мъЖЕНСТВЕНо!?

Хулиган

Маестро ?

Като не знае как да си използва меча на възмездието, дълго ще ѝ се налага на Темида да я опипват...

http://www.drago.info/index.php/2019/08/09/svatbat...

Hey Joe

?

Джиджи

Този път Маестрото се е надскочил. Сам!!! ???