facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

4104


Овен
Още през първия делничен ден направете необходимото, за да оформите проектите си по възможно най-рационалния начин. Не закъснявайте с поетите от вас преди време срокове, защото това ще доведе до усложнения в скоро време. Бързите действия ще ви позволят да постигнете спокойствие и в материалната сфера. Правилното насочване на усилията ви в професионалната сфера ще ви позволи да постигнете и дори да надминете чаканите от вас резултати. Стремете се да планирате по правилен начин делата си, като се опитате да не приемате твърде драматично неуспехите, кратките или затрудненията, изпречващи се на пътя ви. Ще бележите завидни резултати благодарение на умението да уловите шанса.

Телец
Днес не очаквайте комплименти и още по-малко потупване по рамото от страна на началници или високопоставени особи. Важното на този етап е да поддържате добро и ефективно темпо на работа, което ще ви позволи да се наслаждавате на различни възнаграждения както сега, така и в бъдеще. В същото време е добре да защитите по един достоен начин своята самостоятелност. Обмисляйте внимателно отправените ви предложения! Добре ще е да се насочите към заемането на позиция в професионалната сфера, която ще ви позволи да бъдете максимално гъвкави. С положителен знак ще са търсенията ви.

Близнаци
През първия делничен ден мнозина от вас ще се радват на благотворното влияние на звездите както за малките неща от делови, материален и личен план, така и за важните. Опитайте се да използвате въображението си, но в същото време е хубаво да следвате стриктно установените правила в работата. Концентрирайте се върху реализацията на напредничавите си идеи, но е важно да не достигате до крайности поради липсата на съобразителност. Избягвайте инвестициите, които крият твърде големи рискове за стабилността ви в материалната сфера. Опитвайте се да укрепвате положението си на работното място.

Рак
В понеделник възприемчивостта и шестото ви чувство ще ви предпазват от неприятности както в професионален, така и в материален план. Опитайте се по-малко да говорите за собствените си мечти и бъдещи проекти, тъй като никога не можете да бъдете сигурни с какви намерения са хората срещу вас. В любовта не бъдете твърде взискателни към интимната си половинка. Предпазвайте се от прекалена екстравагантност на работното си място, тъй като ще предизвикате коментарите на колеги и делови партньори. Избягвайте действия, които могат да предизвикат завист у околните. Скромността днес на мнозина ще спести множество главоболия.

Лъв
Днес за почти всички от знака ще е изключително важно да бъдат добре информирани за новостите, настъпващи в сферата, в която работят. Опитайте се да не взимате отношение в чужд спор. Дръжте се настрана от чуждите проблеми и затруднения независимо от характера им, тъй като оказаната от вас помощ няма да бъде оценена по достойнство. Открийте баланса между приходите и разходите си. Избягвайте затормозяващите ви задължения, както и хората, които ви натоварват със собствените си проблеми. Не бъдете крайно емоционални в любовта. Обърнете внимание на проблемите, които в последно време не коментирате с интимната си половинка.

Дева
В началото на седмицата планирайте и организирайте ангажиментите си така, че да успеете да свършите с неотложните задачи в сроковете, които вие самите сте си поставили. Понеделникът е изключително удобен да укрепите финансите си. Голям късмет ще ви носят сключените сделки. С дипломация и умения ще успеете да постигнете предначертаното от вас в професионален и материален план. Стремете се да използвате правилно промените, настъпващи около вас, за да увеличите възможностите си за реализация. Новите контакти и познанства ще ви облагодетелстват в материално отношение в съвсем скоро време.

Везни
Днес за почти всички от знака ще е изключително важно да открият баланса и след това да преследват целите си. Добре е да се предпазвате от преумора, тъй като тя ще пречи на трезвата ви преценка. Опитайте се да си давате кратки, но пълноценни почивки, в които да обмисляте внимателно изминалите събития и да планирате предстоящите. Следвайте безотказно установения ред на работното си място, като се опитате да използвате правилата в своя полза. Късметът ще е на ваша страна, а и подкрепата на влиятелни особи. Опитайте се да увеличите познанствата и контактите си в професионалната сфера. Намерете сполучлив вариант, за да изненадате с жест на внимание интимната си половинка.

Скорпион
Мнозина от знака в понеделник ще се радват на успехи в професионалната сфера. Опитайте се да се възползвате максимално от положителната подредба на звездите. Не взимайте повече, отколкото заслужавате, но и не давайте повече, отколкото трябва. Търсете баланс във всички направления и едва ли ще имате поводи за излишни тревоги. Мнозина от вас ще бъдат погълнати от собствените си дела от професионален и личен характер. Опитайте се с уважение да се отнасяте към усилията на интимната ви половинка, защото това може да ви помогне да построите по различен начин живота си. Не пропускайте хубавите мигове, които можете да имате в любовта.

Стрелец
Бъдете нащрек, днес всички погледи на работното място ще са вперени във вас и ще бъде следено всяко ваше движение. Ще получите възможност да докажете на какво сте способни и да проявите организаторския и управленския си талант. Резултатите от работата ви ще бъдат от полза не само за вас, но и за ваши колеги, познати и приятели. Не оставяйте впечатление у другите, че можете да направите всичко. Кажете с какво можете да се ангажирате и точно какво можете да направите. Вашите финансови дела се подреждат доста добре. За да избегнете неприятните изненади, не инвестирайте парите си - може да ги вложите неразумно.

Козирог
В днешния понеделник избягвайте утъпканите пътеки и се стремете да бъдете оригинални и нестандартни, но съществува опасност да не се вслушвате в мнението на околните и да страдате от непрактичност при решаването на делничните си проблеми. Вие очаквате приходи на големи суми, но това няма да стане днес. В никакъв случай не отказвайте предложение за заемане със странична работа. Парите, които ще получите за това, ще ви бъдат добре дошли. Колкото до любовта и секса, ще трябва ясно и конкретно да заявите какви са намеренията ви и как виждате от тук нататък съвместното съществуване с партньора си, за да изясните връзката си и да хармонизирате интимния си живот.

Водолей
Не е изключено днес твърде често да изпадате в депресивни състояния, защото смятате, че най-близките ви пренебрегват. Междувременно твърде голяма е вероятността за мнозина неочаквано и за тях да напреднат в службата. Най-вероятно при някои ще напусне началник или конкурент и ще заемат неговото място. Логично ще се подобри и финансовото ви състояние. Късметът ви ще работи без засечка, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си. Вечерта се отдайте на забавления и любов, но бъдете внимателни - това може да спре добрата инерция на професионалния ви възход. Единственият ви недостатък може да се прояви в работата с хората около вас.

Риби
Понеделник ще е добър за професионалните ви изяви и бизнес, макар че още сутринта ще усетите, че звездите не са твърде благосклонни към делата ви. Всичко обаче ще се нормализира към края на деня. Ще се радвате на приятелска подкрепа в начинанията си. Възможно е да започнете нова любов или да освежите стара връзка. Финансовото състояние на мнозина ще се подобрява благодарение на роднини. Заловете се със самостоятелни проекти и използвайте повече находчивост. Избягвайте да давате пари назаем. При много от дамите от зодията не са изключени здравословни смущения. Любовта не ви е изоставила, но вие смятате, че не можете да се занимавате с чувства днес.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

19.02.2020

1249
Хороскоп за вторник

18.02.2020

1486
Хороскоп за понеделник

17.02.2020

1641

Влез или се регистрирай за да коментираш

×