Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

1 706
 Pixabay

Овен

Независимо че е последният делови ден на седмицата, мнозина от вас ще вложат много сили и енергия в реализирането на своя идея. Разбира се, около вас ще има и много недоволни, които ще се опитат да попречат, но в края на краищата сами ще се откажат. Временните връзки ще разочароват мнозина и ще ги накарат да се върнат отново или да потърсят постоянен партньор. Избягвайте противоречията с близките си, грижете се повече за себе си. Родените през първата декада да се пазят от конкуренти, които ще им предоставят доста съмнителни предложения. Родените през втората декада могат съвсем лекомислено да вложат доста средства за инвестиции, които скоро няма да им се върнат.

Телец

В петък не се дистанцирайте от близък приятел, тъй като сега повече от всеки друг път ще имате нуждата от близост с човек, който винаги е бил лоялен с вас. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще поставят кариерата си над всичко, с което ще спечелят възхищението от страна на високопоставени особи или колеги. Опитайте се да не бягате от проблемите в личния си живот, а се стремете да ги разрешите по възможно най-добрия начин както за вас, така и за интимната ви половинка. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще изпитват чувство за самота и липса на закрила и комфорт. Първоначално е добре да изясните каква е причината за тези ви притеснения.

Близнаци

Днес за мнозина от вас не е желателно да се съобразяват с настроенията и думите на хората около тях. По-добрата ви позиция в края на седмицата ще е да помислите и за себе си. В днешния петък голямата част от вас ще се изправят пред необходимостта да се справят с неочаквани проблеми от делови характер. Като че ли всичко около вас ще се обърне с главата надолу в най-неочаквания момент. В този случай е наложително да вземете решение, което обаче не се базира на импулсивността ви. Вечерта при родените в третата десетдневка здравословното състояние може да стане повод за известни притеснения. Опитайте се да вземете мерки навреме, да се отпуснете и да избягвате стреса.

Рак

Финансовите ви постъпления ще се увеличават благодарение на вашата деловитост, умението да работите с хората и да ги толерирате. Не се доверявайте на конкуренти и псевдоприятели - ще се опитат да ви насочат в погрешна следа. Не давайте воля на емоциите си, стремете се навреме да откривате дори дребните пропуски у себе си и да ги променяте. Родените през първата декада ще успеят да се ориентират в сложна ситуация и съответно да спечелят. Желателно е да си купят лотарийни билети или да пуснат фишове за тото. Родените през втората декада ще чуят признание в любов, което отдавна очакват. Влиятелни приятели ще помогнат на родените през третата декада се справят с възникнал паричен проблем.

Лъв

Завършвате работата, която сте си определили и резултатите ви изпълват с увереност. Усамотението, което понякога предпочитате, не е най-доброто решение. Затова търсете подкрепа от близки и приятели. Подчинете желанията на разума си и не се ръководете от чувствата. Родените през първата декада да не са толкова претенциозни в изискванията си към любимия. Да се пазят от прибързани обещания. Родените през втората декада ще получат примамливи предложения от дългогодишни бизнеспартньори. Небрежността при изпълнение на служебните задължения ще попречи на родените в края на знака да се изявят пълноценно като специалисти.

Дева

Правилната ви нагласа към текущите проблеми от личен характер в днешния петък ще ви помогне бързо да се справите с тях, без това да е във ваш ущърб. Стремете се да не влизате в открито противоречие с интимната си половинка, защото едва ли това ще има особено положителен ефект върху двама ви. Не се поддавайте на импулсивността си в професионалната сфера. Добре е предварително да планирате и чак тогава да се впускате в осъществяването на инициативи от материален характер. Не е изключено да изхарчите средства за подобряване стила ви на живот. Днес за мнозина ще е полезно да се отдадат на любимите си хобита. Не се опитвайте да прикривате чувства.

Везни

Днес се спирайте на най-оптималните решения за бъдещата ви дейност. За мнозина от знака е наложително да се освободят от някои свои заблуди, свързани с близък приятел. Най-вероятно мнозина от вас да преживеят разочарование, което ще ги хвърли в дълбок размисъл. Не правете прибързани заключения. Пазете се от посегателства върху имуществото ви. Опитайте да вземете всички необходими мерки срещу евентуални кражби. Направете всичко възможно в идващите дни да отделите повече време за отдих, защото само така ще съумеете да се заредите с достатъчно мотивация за работа и енергия, която определено ще ви е необходима за през новата седмица.

Скорпион

Последният делничен ден може да ви изненада както с приятни новини, така и с неприятни за вас събития. Независимо от фактите и предизвикателствата е наложително адекватно да отговаряте на тях. Опитайте се да не давате обещания, които не можете да изпълните. Стремете се да не допускате грешки в процеса на работа, защото това може да ви обърка плановете за почивните дни. Звездните влияния не са благоприятни за впускане в нови финансови инициативи в професионалната сфера. Петъкът ще се окаже неблагоприятен за делата ви, особено ако вие сте инициаторът или се опитвате да ги предизвикате. Избягвайте пътуванията, които не са наложителни.

Стрелец

Излизате от финансово затруднение с подкрепата на приятели. Нови предложения и идеи ще ви провокират постоянно, но вашата егоцентричност и мнителност ще ви попречат да се възползвате от благоприятните моменти за печалба. Пътуванията не само ще ви зареждат с нови емоции, но и ще ви помогнат да установите успешни делови контакти. Родените през първата десетдневка да не натрапват мнението си, а да опитат да бъдат толерантни към околните. Родените във втората декада да внимават да не засегнат интересите на личности, от които зависят. Да се съобразяват с капризите на любимия и да не подписват документи родените в последните дни на знака.

Козирог

В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще бележат успех след успех в обществен план. Напълно възможно е популярността ви чувствително да се покачи, особено ако работата ви е свързана с обществения сектор. Амбициите ви ще са осъществени, но е наложително да помислите и за собствения си комфорт, за да не страдате от хронична преумора. В края на работната седмица мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще вземат решение за инвестиране на средства в развитието на свой нов проект. Въпреки че ще се сблъскате с множество спънки и ограничения, е добре да преодолеете проблемите навреме.

Водолей

Макар че е последният работен ден, не бягайте от отговорност, ако сте допуснали грешка спрямо интимната си половинка. Не се оставяйте в плен на страховете си, дори и да имате усещането, че нещо не е така, както на вас ви се иска. Опитайте се да не сте подвластни на сънищата и суеверията си, защото те само ще ви карат да се чувствате потиснати. Стремете се да мислите в позитивна посока, тъй като така ще предизвикате положителното в живота си. Акцентът за вас ще са усилията да се реализирате сред група хора, с които споделяте еднакви идеи. Динамиката около вас ще бъде голяма, контактите - много, плановете и обещанията - също.

Риби

Промени предстоят в личния живот и професионалните ви изяви. Благоприятни възможности и контакти с приятели ще ви помогнат да реализирате повечето от намеренията си и да спечелите. Не харчете неразумно спечелените с много труд средства, а ги запазете за допълнителни вложения. Внезапни хрумвания за промяна ще сближат с партньора родените през първата декада. Не се предоверявайте излишно. Важно е да разчупите традиционните рамки и да наложите мнението си. Родените през третата декада да не натоварват сърцето си с повече емоции. Пътуване на близко разстояние ще разведри всички от знака.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

26.09.2022

490
Хороскоп за петък

23.09.2022

2662
Хороскоп за четвъртък

22.09.2022

5559