Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

5 678

Овен

Неочаквани пари и придобивки ще ви накарат да започнете по-големи проекти и изяви. Ентусиазмът ви се усилва и дано и вашата деловитост да го последва. Ползвайте всичко, което се появи като делова възможност. По-късно това ще приобщи самите вас към определена професионална група, свързана със силна обществена дейност. Не се заплитайте в политически игри, обществената ви дейност ще е свързана с деловата и ще ви даде много повече възможности. Осигурете си среща с високопоставена в бранша личност и се постарайте да спечелите симпатиите й. Тя ще ви открие пътя към професионалните върхове.

Телец

Ще ви занимават семейни проблеми на близки хора. Доста време се правехте, че не ги забелязвате, но те по някакъв начин навлизат и в собственото ви семейство. По-добре е да поговорите с враждуващите страни поотделно, преди окончателно да решите каква позиция да заемете. Днес хората на изкуството ще се зарадват на съобщение за успех. Нещо ще ви подтикне да потърсите колективна изява. Ще можете да избирате и след много колебания може би ще задвижите възможности и ще оставите времето да реши. Отказвайте покани за празници, време е да се заемете с делата си.

 

Близнаци

Случаят ви готви приятни изненади и в днешния петък. Носете си новите дрехи, старайте се да сте елегантни дари ако стилът ви е спортен, защото не се знае къде точно ще попаднете в днешния ден. Късметът е на рамото ви по всички линии, бързо навлизате в нови кръгове, изграждате нови връзки, усещате разширяване на бизнеса си. Пазете се от категорични изказвания, не налагайте мнението си, бъдете деликатни и в края на деня равносметката ще е удивителна. Доста хора ще ви гледат в устата и в ръцете - каквото дадете и вземете, ще ви донесе полза. Казаното също няма да остане без реакция.

Рак

 

Мнозина от вас днес ще имат сериозни и сложни за преговори срещи. Може да се каже, че от тях ще зависи до голяма степен бъдещият им бизнес. Ще получите неочаквани и дълго време подготвяни предложения. От всяко едно от тях след време ще излезе бизнес и ще спечелите пари, ако сега много внимателно лавирате по време на разговорите. Не затваряйте нито една врата, дори това, което ви предлагат сега, да не ви харесва. Правите инвентаризация на работното си място. Това ще ви помогне да се настроите за подобна дейност и в дома при следващите почивни дни. Важно е да се освободите от ненужните вещи и дела.

 

Лъв

Днес всичко ще е обърнато към вас. Ще давате по-малко пари, отколкото очаквате, ще получавате помощ отвсякъде, като че ли чиновниците зад гишетата работят за вас. Услугите, които ви правят, на вид са дребни, но ви спестяват време и ви сочат най-кратките пътища за това, към което се стремите. Ще се наложи на някои Лъвове да придружат приятел в пътуване, което ще мине прекрасно и ще е изпълнено с разнообразни контакти и полезна информация. Пазете тайната на чувствата си и на работата си, за да не се обърка нещо. Не приемайте никакви внушения и не допускайте грубо вмешателство в решенията си.

Дева

Ако шефовете ви са тръгнали на проверка, постарайте се да се представите добре. Ако сами сте си господари на работата и касата, днес ще можете да направите голяма сделка и тя ще ви донесе известност и пари, а данъците ви ще намалеят. Хората, които имат обществени ангажименти, днес ще са повече притеснени. Късметът няма да е с тях и е по-добре да карат на по-бавни обороти. Каквото и да направят и колкото и да е сполучливо, друг ще се възползва от работата им. Усилията им няма да се забележат особено. Много от Девите ще преживеят любовно разочарование.

 

Везни

Нещо днес ще ви накара да упорствате в определена посока. Ще подновите стари връзки, ще се съберете отново със стари съдружници. Може би ще се договорите да започнете нещо ново, отдавна ви се иска да го направите. Предполагам, че този ще е пътят, по който ще отстраните силна конкуренция в работата или дори в живота си. Ако има хора, които не са доволни от новата посока в живота ви, оставете ги да си вървят по пътя. Облекчението от раздялата ще е взаимно. Ще ви олекне, като планирате живота си без чужда намеса.

Скорпион

Ако се чувствате неразположени, дори на специалиста ще му е трудно да постави точна диагноза или да ви помогне. Не се товарете прекалено, още повече че вероятно вече усещате наближаващото пълнолуние и то ви напряга, прави ви прекалено чувствителни. Освен това любовта може да обърка плановете ви за работа. Особено на родените от 1 до 10 ноември ще им бъде трудно да довършат започнатото, да приключат окончателно със срочни ангажименти. Ще се наложи да работите и през нощта, ако искате да отдъхнете през двата почивни дни. Направете го, струва си.

 

Стрелец

Ако искате всичко днес да започне добре, да свърши добре, а и през цялата работната седмица да ви върви, станете рано и нищо не отлагайте за понеделник или за почивните дни. Каквото отложите, ще ви изхаби повече нерви, ще ви коства повече пари и като работа ще имате по-незначителни резултати. Може би малко закъснявате в личните си отношения, не сте спокойни, примирени сте с някаква ситуация, която ви пречи, но нямате може би сили и желание за промени. Статуквото ви устройва или поне така си мислите, но ако решите нещо, ще е във ваша полза. Няма причини за притеснения.

Козирог

Ентусиазмът ви расте и се прехвърля върху колеги и близки, печалбите от усилията на всички ви ще са налице. Хората ви възвръщат инициативността си и до края на деня влизате в ново място и в нови отношения. Инерцията, която сте набрали, започва да ви изтощава и в края на работния ден с надежда за отмора си мислите за почивните дни. Родените през декември ще имат здравословни проблеми и е добре да намалят малко темпа на работа. Януарските Козирози ще дебютират в обществена дейност и без да си го признават пред никого, ще се замислят за изяви в политиката.

 

Водолей

Сега е време да се засилите и да извадите ентусиазма си на повърхността. Работете за себе си. Винаги, когато става дума за някой от приятелите ви, се втурвате да помагате, за себе си непрекъснато отлагате и това ви е слабото място. Не отлагайте срещи, отивате към много стабилни връзки и договори. Ще ви помогнат и тези, на които до сега вие сте помагали. хора отдалече или от чужбина ви включват към бизнеса си или в рекламата си и много бързо усещате резултата. Започвате едновременно много неща и има опасност да се оплетете, подсилете дейността си с професионалисти. Оградете се с повече хора.

Риби

Налага се да направите малък компромис и да услужите на колега. Той ще намери начин да ви върне жеста. Не позволявайте на приятели и близки да се намесват в личния ви живот. Това може да доведе до раздялата ви с човек, на когото държите. Личност от служебния ви кръг ще ви се ядоса, ще ви се разкрещи, но вие не губете нервите си. По-добре се постарайте да откриете автора на интригата и не му прощавайте. След време колегата ви сам ще дойде да ви се извини. Постарайте се да си подготвите кратка почивка за ден-два. Много от вас неочаквано ще получат подаръци.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

14.10.2021

3645
Хороскоп за сряда

13.10.2021

6002
Хороскоп за вторник

12.10.2021

3083