facebook
twitter

Технологии

"Умна" четка чисти всички зъби едновременно

387
Новата "четка" чисти всички зъби едновременно.

Добрата стара четка за зъби не се е развила кой знае колко много през годините, въпреки че получи някои подобрения и аксесоари. Chiiz представя нещо ново - устройство предназначено да улесни почистването на зъбите - в момента е на ниво Kickstarter кампания. Chiiz е нещо като шина, която обгръща зъбите и може да ги почисти за 30 секунди, пише New Atlas.
Тази “четка” е прагматична и реалистична версия на обикновената четка за зъби. Устройството е много лесно за използване. То влиза в контакт с всички зъби едновременно и използва специална паста за зъби. В средата на устройството има мотор, който, използвайки звуковата технология, почиства зъбите. Двигателят генерира звукови вибрации, които са равни на 25 000 удара на четка за минута, така че създава много пяна в устата - така премахва всичко останало между зъбите и ефективно почиства.
Макар че идва със специална паста за зъби, създателите твърдят, че всяка паста може да се използва. С едно зареждане можете да използвате четката за 10 дни.
Ако сега поръчате тази четка, може да я имате за 79 долара. Компанията обещава, че доставките ще започнат през септември тази година.
 

Все още няма коментари

Още

"Фейсбук" заличи 82 страници, групи и акаунти, свързани с Иран

27.10.2018

549 6
НАСА: Идва студ, който светът не помни

02.10.2018

13302 111
Над 4000 кибератаки се осъществяват всеки ден

01.10.2018

261 4

Влез или се регистрирай за да коментираш