Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

20 Яну. 2023
Pixabay

Овен

Преценявайте инвестициите си

През последния делничен ден мнозина от родените под този зодиакален знак ще се сблъскат с проблеми, които най-вероятно са причинени от ваши близки, колеги или делови партньори. Емоционалното равновесие ще ви позволи да превърнете желанията си в реалност. На първо време е наложително да се концентрирате изцяло върху своите дела и да не взимате отношение по задълженията на своите колеги, делови партньори или приятели. Не давайте мнението си, ако не са ви питали за него. Инвестициите ви трябва да са добре преценени, за да имате пари в резерв, тъй като може да възникнат някои внезапни плащания около дома ви.

Телец

Укрепвайте позициите си

Петъкът е подходящ за всякакъв вид творческа дейност. С лекота ще изразявате идеите си пред голяма аудитория, което ще спечели на ваша страна нови симпатизанти. Всичко ще благоприятства изпълнението на някои ваши желания. Укрепвайте вече заетите от вас позиции в деловата сфера. Не пренебрегвайте необходимостта да отговаряте на всяко позвъняване на телефона си, за да не изпуснете добра оферта. За мнозина от изключителна важност ще е да поставят делата си в педантичен ред, тъй като това ще им помогне да внесете повече стабилност в професионалната сфера. Изразявайте по конкретен и ясен начин своите идеи пред високопоставени особи, но се пазете от предателство от страна на колеги и мними приятели.

Близнаци

Без достатъчна мотивация

Днес е добре е да не споделяте проектите си с всеки срещнат. Избягвайте рисковете и не изпробвайте късмета си на хазарт. Някои ще получат придобивки, които значително ще стабилизират положението им в материалната сфера. Ще подобрите социалното си положение, ако не се опитвате да налагате мнението си над околните. Лесно ще преодолявате трудностите, но здравето ви ще е лабилно. Мнозина от вас ще се чувстват отпаднали и без достатъчно мотивация за рутинните си ангажименти в службата. Напълно възможно е да сте застигнати и от необходимостта да се справяте с административни документи.

Рак

Ограничения в службата

Днес за всички от знака е важно да са концентрирани, за да не допуснат сериозна грешка. Контролирайте разходите си. При тези, които са предприели необмислени и рискови постъпки в миналите дни, днес ще се усетят неблагоприятните последствия както в делови, така и в материален план. Въпреки някои неприятности и ограничения в службата ще се радвате на завиден късмет в създаването на нови контакти, които могат да ви подпомогнат в една или друга посока. Насочете се към активно търсене на добри решения за част от инициативите си в професионалната сфера. Не подценявайте изпречилите ви се трудности в контактите с колеги и делови партньори.

Лъв

Не оставяйте нищо на случайността

Петъкът ще е напрегнат във връзка с делата ви в професионалната сфера. Нищо не оставяйте на случайността, дори и на моменти умората да взима превес. Премахвайте недоразуменията на време и не давайте ухо на слухове и интриги. По-скоро се се стремете да ги туширате навреме. Опитайте да се справите с всичко планирано, защото всяко отлагане може впоследствие да стане повод за възникването на редица главоболия. През свободните си часове не избягвайте компанията на любимия и останалите членове от семейството си. Мнозина от вас ще имат забележителен успех в покупко-продажбите, както и във всякакъв друг вид търговски инициативи.

Дева

Не проявявайте претенции

Днес мнозина от вас ще трябва да се стремят да не предявяват твърде големи претенции, тъй като може да бъдат обвинени в егоизъм. Не подхождайте с недоверие към интимната си половинка, защото така можете, без да искате, да навредите на взаимоотношенията помежду си. Променливото ви настроение може да ви навлече множество неприятности. Опитайте се да сте последователни в действията си, а и също така не позволявайте някой друг да направлява бъдещите ви проекти. Не предприемайте дейности, породени от моментно състояние или импулсивното желание да стигнете бързо до крайната цел.

Везни

Заредете се с търпение

Последният делничен ден ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си в професионалната сфера с труд и постоянство. Намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. На работното си място ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Не давайте лъжливи обещания на интимната си половинка, защото едва ли това ще се разбере по правилния начин. С усет ще намирате правилните пътища за постигане на по-голяма финансова обезпеченост. Здравето може да стане повод за известни тревоги.

Скорпион

Солидни аргументи

Родените под този зодиакален знак ще трябва да се опитат да са максимално концентрирани върху служебните си дела, като не отстъпват пред недоразуменията и проблемите, възникнали около тях. На първо място е задължително да намирате добри аргументи, ако сте преследвани за някой свой гаф на работното си място от началник или високопоставен клиент. Приемайте с усмивка забележката, като се опитате да я коригирате максимално бързо. Опитайте се да възстановите душевното си равновесие, за да можете адекватно да посрещнете предстоящите предизвикателства, пред които ще ви изправи съдбата.

Стрелец

Търсете финансов баланс

Повишете своето внимание по отношение на текущите разходи и ги покрийте с приходите си, за да запазите баланса в материален план. Опитайте да приемете нововъведенията на работното си място от положителна гледна точка, в противен случай рискувате да влезете в сериозен конфликт с вишестоящите. Стремете се да използвате въображението си при разрешаването на недоразумения, възникнали и в отношенията между вас и интимната ви половинка. Стремете се да подхождате с разбиране към затрудненията, пред които се изправят близките ви. Дайте си време за отдих, тъй като това ще е единственият ви вариант да възстановите силите си.

Козирог

Намирате нови партньори

Дребните и незначителни на пръв поглед проекти и планове, свързани с близкото бъдеще, могат евентуално да прераснат в нещо сериозно. Възможно е да скъсате със свои стари приятели, с които отношенията ви не са били особено искрени. Това няма да ви натъжи особено, тъй като чрез използване на оригиналните си идеи можете да намерите нови делови партньори и съмишленици. Опитайте се да наложите трайно разбирателство в съществуващата интимна връзка. Вечерта съществуват благоприятни възможности за възстановяване на любовта и хармонията в отношенията с интимната ви половинка. Не давайте пари назаем, дори и да смятате, че това няма да се отрази на текущото ви състояние.

Водолей

Работите с лекота

В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците и деловите им партньори. Ще имате възможност по подобаващ начин да разширите добрите си възможности за спечелване на допълнителни доходи от допълнителните ви делови ангажименти. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате, след като обърнете внимание, че интимната половинка, колеги, делови партньори и приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение. Ще сте търсена и предпочитана компания.

Риби

Нови любовни емоции

Мнозина от вас ще са мобилизирани за приключване на множество ангажименти на работното място и в личен план. Като че ли лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Отношенията между вас и интимната ви половинка ще еволюират в посоката, която искате. Ще притежавате в огромна доза изтънченост, която при всяко едно положение ще бъде забелязана от околните, независимо коя е общността, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте лукса да надскачате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от време, посветено изцяло за отдих и почивка. Положителните любовни емоции като че ли ще са най-сериозният ви стимул.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?