Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

09 Март 2023
Pixabay

Овен

В днешния четвъртък не се поддавайте в плен на унинието, дори и плановете ви в професионалната сфера да не се развиват според предварителните ви очаквания. Стремете се да направлявате амбициите си умело и не се страхувайте да експериментирате в умерени граници. Ако в една посока не постигнете успех, то задължително пробвайте по друг начин или друга инициатива. Важното за вас е да се доверите на усета си в професионален и материален план, за да се възползвате от изгодните положения, предоставени ви в тези две направления. Вероятно повишената ви ангажираност ще заплаши сериозно емоционалната ви стабилност.

Телец

Днес при мнозина точните действия ще определят крайните резултати по проектите, върху които работите от няколко дни насам. Не се доверявайте на празни обещания. По-добре е да заложите на изготвянето на конкретни договори, и то с помощта на специалист. Твърде голямата ви увереност, че можете да се справите с всичко напълно сами, може да ви нанесе сериозни поражения. Опитайте да се предпазите от предателства, които могат да дойдат и от прякото ви приятелско обкръжение. При мнозина усилията за съхраняване на материалната им стабилност няма да са напразни, особено ако са преценили точно ситуациите.

Близнаци

В днешния четвъртък е добре да не се доверявате на инстинктите си по отношение на работата, парите и деловите си взаимоотношения. Стремете се да се осланяте колкото се може по-често на здравия разум и придобития от вас до момента опит. Опитайте се да не влагате крупни суми пари в покупки или инициативи, за които не сте сигурни какви ще са постигнатите крайни резултати. Контролирайте импулсите си, както на работното си място, така и в личния си живот. Не предприемайте прибързани инициативи спрямо някои свои проекти. По-добре е внимателно да планирате, а действията да оставите за по-подходящ момент.

Рак

Днес не се предавайте в плен на негативните си мисли, дори и да сте предизвикани от страна на недоброжелател, колега, конкурент или висшестоящ. Изключително важно е да съхраните здравия си разум и да действате спрямо него. В случай че се нуждаете от някаква положителна промяна, то може би е да си дадете кратък отдих и да се отдадете на по-приятни занимания, но в личния си живот. Развитието на проектите ви в професионалната сфера ще зависи до голяма степен от обстоятелства, върху които нямате пряк контрол. С пестеливост можете да се справите успешно с някои непредвидени допълнителни разходи около дома или близките ви.

Лъв

Днес чувството ви за инициативност ще ви предпазва от навлизането на пълна зависимост от по-силните от вас. Установените от вас контакти с лице, намиращо се извън пределите на страната, ще ви носи удовлетворение. При някои не е изключена и появата на засилени емоции към лице, живеещо извън граница. За родените в края на знака ще е добре да се освободят от съмненията, на които са склонни да се предават в плен, когато става въпрос за интимната половинка. Освободете се от негативните емоции и вътрешните си страхове, тъй като те ще са плод по-скоро на вашата фантазия и е по-малко да са реалност.

Дева

Днес е необходимо да се погрижите за себе си по възможно най-добрия за това начин. Не се опитвайте да пренебрегвате здравословния начин на живот. На първо място се съобразявайте и с потребностите на интимната си половинка. Новите придобивки за гардероба ви ще ви доставят наслада. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на спокойна връзка, лишена от емоции. Необходимо е да не се поддавате на сивотата на ежедневието си, защото едва ли това ще допадне на интимната ви половинка. Опитайте се да контролирате желанието си да се бъркате в делата на приятелите си. Властното ви поведение може да има пагубен ефект за вас.

Везни

В четвъртък полагайте съзнателни усилия към постигането на по-добри и балансирани връзки и отношения, особено с членовете от своето семейство. Вечерта избягвайте да се забърквате в сложни ситуации в личен план, особено ако се опитвате да сте на две места едновременно. Не навлизайте в дълбоки води, защото едва ли това ще ви донесе положителни емоции. Поддържайте в добро състояние физиката си. Възможно е да се получи разминаване в очакванията ви в отношенията с интимната половинка. Общият ритъм ще е забавен значително, но като че ли именно това може да ви даде достатъчно време и двамата да си дадете ясна сметка какво очаквате един от друг. Не си затваряйте очите пред истините.

Скорпион

Днес поставете ударението върху тези сфери от живота си, където смятате, че затрудненията спъват развитието ви в желаната от вас посока. Парите при вас ще идват преди всичко от усиления ви труд. Имайте предвид, че успехът ви днес ще бъде относителен, тъй като всичко ще зависи доколко ще сте готови за компромиси. Амбициозните ви стремежи могат да ви доведат далеч в осъществяването на деловите планове. Ще имате шанса да си осигурите и развитие, което в перспектива ще ви носи отлични материални постъпления. Тактичността и правилното разчитане на ситуации ще ви предпазват от конфликти на работното място и в личния живот.

Стрелец

Днес ще успеете да наложите контрол върху парите си, но не е изключено някои ваши очаквания, свързани с текущото ви материално състояние, да се провалят. Стремете се да не давате пари назаем, но ако все пак ви се наложи, то го направете само срещу документ. В службата разчитайте на умението си да работите лесно с хора поради психологическите си умения. Не се опитвайте обаче да използвате слабостите на околните за своите интереси, защото рискувате самите вие в най-скоро време да станете жертва на подобно отношение от страна на по-силните от вас в делово отношение. Заобикаляйте се с лоялни приятели и партньори. Не се изолирайте, но и не гласувайте лесно доверие, за да не пострадате.

Козирог

Около мнозина представители на знака се очаква стагнация в чисто материален аспект, защото разходите ви драстично ще се покачат. Вероятно по-голяма част ще отложат вече планирано пътуване. Мнозина ще са толкова погълнати от собствените си въпроси, които трябва да разрешават на работното си място, че едва ли ще обърнат някакво внимание на най-близките си, или по-точно казано, на интимната си половинка. Имайте предвид, че това ви поведение може да стане повод и за възникването на известни недоразумения между двама ви. Почти на всички ще се наложи да овладеят развитието на поетите от тях инициативи в професионалната сфера.

Водолей

Четвъртък е подходящ за реализирането на оригиналните ви хрумвания, които не е задължително на всяка цена да се превърнат в доходоносен бизнес. Стремете се да концентрирате усилията си в посока, от която можете да извлечете максимални ползи от финансов характер. Не прекалявайте с недоспиването и нередовния начин на живот. Мнозина от вас ще се сблъскат с непосилни за разрешаване трудности, които изцяло ще погълнат вниманието ви. Напълно възможно е да ви се наложи дълго да разрешавате дилемите, особено ако до момента не сте изпадали в друга подобна ситуация. Не пренебрегвайте интимната си половинка за сметка на работата си.

Риби

Днес мнозина от вас ще се стремят към намирането на нови методи на работа в професионално отношение. Определено положителната ви нагласа ще ви помогне по-лесно да се справите с изпречилите ви се на пътя предизвикателства и непредвидени затруднения. Здравият ви разум ще ви помага да не се отдалечавате от действителността, която ви заобикаля, и това със сигурност ще ви даде онази финансова обезпеченост, от която се нуждаете. Опитайте се да контролирате всички сфери от живота си, защото така ще можете лесно да постигате набелязаните от вас цели, без това да ви нанася огромни поражения и да ви кара да правите компромиси за лична сметка.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?