facebook
twitter

Горещи новини

Трети път удължават срока на разследването по делото на Местан

1008
Стопкадър видео Нова тв

Срокът за разследването по делото на Лютви Местан за причиняване на смърт по непредпазливост е удължен с два месеца - до 14 декември, съобщи Димитрина Делчева, говорител на Окръжна прокуратура-Кърджали, цитирана от агенция "Фокус".

Това е третото удължаване на срока за разследването на катастрофата, в която Местан е обвинен за смъртта на 6-месечно дете. Причината е, че не са готови изводите по авто-техническата експертиза, постановена по делото.

На 14 април 2019 година край село Загорско стана катастрофата, при която лидерът на ДОСТ Лютви Местан излезе на главния път към Маказа и се удари с автомобила си в кола на семейство. При инцидентът загина 6-месечно бебе, а майката, бащата и другото дете на семейството бяха ранени.

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокуратурата прекрати разследването на катастрофата с Караянчева

18.09.2020

2101 13
Съдът върна на прокуратурата делото за катастрофата с Местан

15.09.2020

Обновена

1812 27
Делото срещу Лютви Местан може и да не почне на 15 септември

13.09.2020

706 3

Коментари

вила

Да намерят един от Кошарево, който да си спомни, че Агата е бил на главния път и другият ще отнеса и вината

vasilevil

Тоя шпионин ще отърве пандиза.

Domi

В този случай Местан е невинен имам инфо от извора, въпреки че смятам че е национален предател..."държавата" не смее да му повдигне обвинение за създаване на партия на етническа основа и финансиране от чужда държава.

Лoвkия

Ма невинен е, разбира се, онея шуги атентат му организираха, цело семейство жертваха да го упрепат тоя хубав човек, тая безценна мъжка секретарка.

Domi

Нека да се произнесат автоекспертите...до горният ПТП-та не са ти специалност...мълчи.

dobadoba

'На 14 април 2019 година край село Загорско стана катастрофата, при която лидерът на ДОСТ Лютви Местан излезе на главния път към Маказа и се удари с автомобила си в кола на семейство. При инцидентът загина 6-месечно бебе'

По-правилното е не спря на знак СТОП и отне предимство!

⚓️

Голяма журналистика, голяма екпертиза...

Скитник-1

   не защитавам Местан като политик, но като водач е невинен за мен. Виж снимката къде му е ударена колата ! Неговата кола е ударена отстрани при положение че той си е в платното.

Domi

Това е официалната версия за да му наложат постоянна мярка при все че е не умишлено деяние и не е употребил алкохол, дори и книжката не са му взели...задържането си беше чиста поръчка....

Лoвkия

Нека да се произнесат автоекспертите...до горният ПТП-та не са ти специалност...мълчи.

Аре само да не ми даваш наклон да мълча, аз нали не те спирам да пишеш глупостите си?

За специалистите по ПТП-та съм наясно, познавам повече пътни полицаи и експерти, отколкото ти ще срещнеш през целия си живот, знам как се изготвят експертизите и защо тази се бави.

Вие тука си защитавайте мъжката секретарка, която преди тази катастрофа има над десет нарушения на пътя, лъжейки, че колата видите ли била служебна на партията и глобите се пишели не на водача, а на колата, само пълен тъпанар може да повярва на това.

 

Domi

Местан лично ми е изключително противен , но в случая е невинен...абе и аз познавам едни музиканти много са ми говорили за музика не е кой знае какво ама не мога да свиря ....Ти си като албанеца дето знае 6 езика...по едно изречение от всеки....

Влез или се регистрирай за да коментираш