facebook
twitter

Спорт

Финалът за купата е провокирал теста с полиграф в "Ботев" (Пд)

140
 Ботев
Георги Самуилов

Загубата от "Локомотив" (Пд) във финала за купата на България през май и слуховете след това са провокирали ръководството на "Ботев" (Пд) да подложи футболистите на детектор на лъжата, съобщи Gong.bg. Въпреки че до момента не са обявени резултати, нито пък има изнесени съмнителни данни, това е изнервило играчите. Звездата на отбора Тодор Неделев вече обяви след загубата с 0:1 от "ЦСКА-София": "Питайте директорите защо правим този полиграф и защо не ни вярват. Подигравка!"

От "Ботев" обаче продължават да поддържат версията, че това е просто тест за лоялност, на какъвто се подлагат всички служители на Георги Самуилов, който е и собственик на клуба. Потвърди го и спортният директор на отбора Адалберт Зафиров, който разкри, че също е минал през полиграфа.

Бившият треньор на "Ботев" Николай Киров обаче вчера заяви: "Ако аз бях треньор в момента, в никакъв случай нямаше да позволя футболистите да се явяват на детектора на лъжата. В предни години също е имало доста абсурдни идеи от страна на оперативните ръководители, но съм съумявал да ги спирам."

Все още няма коментари

Още

БФС: Конгресът зависи от баражите за Евро 2021

28.03.2020

35
УЕФА: Сезонът ще е провален, ако не се поднови до юли

28.03.2020

51
Извънредното положение вся раздор във футбола ни

Влез или се регистрирай за да коментираш

×