facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

3 466


Овен
Днес само ще спечелите, ако прикриете умело нанесените ви обиди, особено ако осъзнавате, че тяхното споделяне ще ви е повече от вреда, отколкото от полза. Не попадайте в плен на страховете си, защото няма да се отразят положително на начина ви на мислене, а ще са сериозна пречка в общуването ви с интимната половинка. Опитайте се да не се държите покровителствено с тези, които обичате. От голямо значение за запазване на добрите ви финансови доходи ще са деловите ви контакти, а и обещанията, които поемате към колеги, партньори или клиенти. Пазете се от неискрени приятели.

Телец
В днешния петък ще ви се налага да се борите срещу нежеланието на прякото ви обкръжение в службата да ви подкрепи в започнатите от вас инициативи. Добре е обаче на първо място да изясните отношенията си с тях, ако искате те да бъдат по-топли от обикновено. Действайте с ентусиазъм и постоянство, особено ако имате възможност да поставите начало на сътрудничество, което ще е от голяма полза и за двете страни. Не проявявайте пасивност към желанията на интимната си половинка. Отделете време за забавления и срещи с приятели, както и за разтоварващи занимания, с които да се освободите от напрежението.

Близнаци
Не отлагайте твърде дълго сроковете, които са ви поставени за приключване на част от служебните ви ангажименти. Не започвайте внезапни промени от личен характер. Контролирайте прекомерната си заетост, защото околните няма да са особено толерантни. По-добре разчитайте на собствените си възможности както по отношение на личния си живот, така и спрямо намерението си да осъществите съответните инвестиции чрез крупна покупка. Внесете някои промени в стила си на живот. Лесно ще се справяте с предизвикателствата в лично и професионално отношение, ако вярвате в правотата си.

Рак

По-голямата част от вас днес сериозно ще обмислят конкретна промяна от личен или делови характер. Мнозина от вас ще дадат за първи път външен израз на желанието си за коренна промяна в стила си на живот. Други ще се опитат да съставят план в деловата или личната сфера, които могат да се променят във всеки един момент, ако и обстоятелствата около вас се променят. В любовта не се срамувайте от силните чувства, под чието влияние сте в последно време. Изискванията ви към интимната половинка ще бъдат уважени, ако мотивирате желанията си. Предпазвайте се от задълбочаване на съществуващите спорове.

Лъв
Днес почти всички от знака ще са настроени оптимистично, ще се чувстват отлично и ще горят от желание да се захванат по-сериозно с работата си. Бъдете внимателни, защото не бива да се заемате със странични дейности. Не се натоварвайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки свой ход. Имайте предвид, че някои начинания могат да се окажат пагубни за доброто ви финансово състояние в момента. Част от вас вечерта ще направят запознанство с интересен за тях човек, който ще изиграе много важна роля в бъдещото им служебно развитие. В дома ви ще има малки недоразумения.

Дева
Днес се стремете към спокойствие, защото то ще ви е нужно, за да придвижите делата си напред и да можете да поставите здравите основи на вашата работа. Спокойно можете да прехвърлите рутинните си задължения на вашите колеги, а вие да се откъснете поне за малко от служебното напрегнато ежедневие. Някои от родените през септември ще имат проблеми със служебно преместване. Ще им бъде трудно, защото са свикнали с колегите си. Като цяло всички от знака трябва да владеят по-добре емоциите си и не бива да допускат дребни неща да ги разстройват.

Везни
Днес е наложително да използвате собствените си възможности и професионални умения, за да постигнете желаната реализация в професията. Засилена ще е поддръжката ви от страна на близък приятел, делови партньор или интимната ви половинка. Тя ще се окаже особено ценна, защото в един момент ще страдате от влиянието на многобройни затруднения и закъснения в плановете си. Бъдете особено внимателни при инвестиране на личните си спестявания. Не влизайте във финансови взаимоотношения с хора, които познавате отскоро. Контролирайте текущите си задължения на работното място.

Скорпион
Всичко, с което започнете да се занимавате, ще ви се удава с лекота и ще имате постижения. Ще печелите възхита от околните благодарение на качествата и знанията. Необходимо е обаче да намалите темпото на работа и ангажираност, като използвате свободните часове за пълноценен отдих в компанията на любимия и членовете от вашето семейство. Усамотението ще ви носи душевно равновесие. Някои ги очакват нови сдружения и интереси в професионалната сфера. Ще имате интересни контакти с хора от областта, в която работите.

Стрелец
Опитайте да структурирате така своята програма, че да имате достатъчно време за рутинните си ангажименти в службата и за забавления. Не се оставяйте в ръцете на съдбата, когато става въпрос за отношенията ви с интимната половинка. Опитайте се да се освободите от предразсъдъците, под чието влияние се намирахте дълго време както в професионален, така и в личен аспект. Планирайте добре финансовите си приходи и разходи, защото само така ще можете да сте адекватни към ситуациите, в които попадате. В любовта се съобразявайте не само със собствените си желания, но и с тези на интимната половинка.

Козирог
През днешния ден ще ви владеят емоции и дела, свързани с дома ви, брачния партньор, приятели и колеги. Като цяло той ще е успешен за всички Козирози. Тъй като наистина звездите ви дават голяма енергия днес, в комбинация с остър ум, опитайте се да ги ползвате конструктивно при контактите си, особено с най-близкия човек до вас. Там именно не започвайте разправии, пазете се и от стремеж за доминиране, защото това ще отблъсне любимия ви. Не се учудвайте, ако от приятели може да чуете мнения и съвети по повод на партньора, но вие всъщност най-добре знаете как да постъпвате.

Водолей
През този петък основните ви ангажименти според звездите са в областта на професионалните и партньорските ви контакти. Вашите емоции и дела ще са свързани освен с кариерата и с дома и партньора. В професионалната сфера използвайте натрупания си опит и интуиция, когато става въпрос за решаване на сложни и не много ясно формулирани проблеми. Ще имате стабилна подкрепа от енергиите на планетните конфигурации, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. Учете се от противоречията и грешките си.

Риби
Петък ще бъде добър ден за тези, които са решили да блеснат в службата. Не разчитайте само на работоспособността си, а потърсете и нестандартни подходи. Можете да свършите доста работа, ако се концентрирате. Във финансовите ви дела се очертават промени, но не изпреварвайте събитията и премисляйте добре думите си. Времето от 10 до 14 ч ще бъде наситено с успешни разговори. Много от споровете и конфликтите между вас и партньорите ви ще бъдат изгладени с малка отстъпка от ваша страна. Ако сте в лична година 5, денят ще ви донесе напрежение. Ще се сблъскате с проблеми вкъщи.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

29.09.2020

1903
Хороскоп за понеделник

28.09.2020

4680
Седмичен хороскоп

26.09.2020

10753

Влез или се регистрирай за да коментираш