facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

8 193

Овен
Денят ви ще е напрегнат и не е лошо да броите до десет, преди да кажете нещо остро. Много от Овните ще намерят спасителен остров за нещо в професията си или тихо пристанище в личния си живот. Ще уточните още делови отношения и проблеми с пари в деловата си дейност. Други ще насрочат срещи с известни хора в професионалните ви кръгове или пък те ще поискат срещи с вас. И в двата случая се постарайте да използвате шансовете си максимално.

Телец
Днес трябва да сте много внимателни и да не провокирате съдбата си. Каквото загубите, няма да си го върнете с никакви усилия. Много трудно ще постигате разбирателство с роднини и колеги, ще имате напрежение на работното си място, някой ще се опитва да ви подлее вода и вероятно ще успее. Опасността да нарушите мярката с нещо и в личния си живот е реална. Може би ще избухнете по несъществен повод и после ще търсите път към любимия човек.

Близнаци
Вашата управляваща планета Меркурий ще ви тласне в посока, която ще ви изведе на силни позиции. Ще имате възможност да повярвате в успеха си. Ще се отпушат като че ли генериращи сили и на мястото на пропуснати възможности и загуби за вас ще "поникнат" неочаквано успехи и победи, които постепенно ще се превръщат в пари. Ще подновите връзките си със стари приятели и ще търсите възможности за съвместни дейности. Ще покажете силата и знанията си.

Рак
Преценете личните си контакти, особено ако сте публична личност. Някой услужливо подава за вас факти и данни, които са манипулирани полуистини. Най-добрата реакция е да не реагирате на ситуацията публично. Ако усещате, че има нужда от обяснение, дайте го в най-тесния си професионален кръг. При мнозина от вас това ще предизвика и неприятен интимен конфликт. Запазете спокойствие, нещата сами ще си дойдат на място след няколко дни.

Лъв
Ще се занимавате с проблеми, останали от миналата седмица. Възможно е това да е около загубени документи или пари. До обед делата ви ще са неподготвени или ще се отлагат. Придобивките, които сте планирали, ще се отдалечават във времето, приятелите ще ви пренебрегват, вероятни са и здравословни проблеми. В следобедните часове ще имате обаждания, които ще променят плановете ви до утре вечерта. Ще ви заинтригува ново делово запознанство.


Дева
Всичко отложено за днес ще се проточи, ще ви мъчи и няма да се свърши по добрия начин. Не участвайте в спорове и разправии дори с най-добри намерения. Неприятностите ви ще са и вкъщи, и на работното място или по-точно ще пренесете деловите в домашните. Нищо няма да се разваля или да не става само - авариите ще следват една след друга и ще ви късат нервите. Постарайте се да не започвате нищо важно, защото няма да стигнете до успех.  

Везни
Договорите или съюзите, които днес ще сключите, обещават любов и пари. Не пропускайте да вземете каквото ви се предлага, не се отказвайте от нищо материално. Ако научите за изгодна покупка или продажба, включете се в нея. Не се дистанцирайте от случайните възможности за материални придобивки. Нищо, което днес научите или придобиете, няма да ви бъде излишно. Възможно е да ви предложат по-висок пост на мястото, където работите..

Скорпион
Внимавайте днес, не бъдете агресивни. Може да изплашите късмета си и да съжалявате за пропуснати възможности. До обед ще получите пари и признание. Не отказвайте нито едно предложение, което ще получите. Днес ще имате много такива и те няма да се застъпват нито по срокове, нито по тежест и работодатели, така че може да приемете всички. Наблюдавайте какво се случва около вас и не позволявайте друг да ви изпревари.

Стрелец
Днес ще можете да довършите всичко набелязано, ако прегледате плановете си и направите добра сметка кое след кое ще придвижите. Не всичко, което сте насрочили, трябва да стане сега. Пословичното спокойствие на декемврийските Стрелци е измамно, но вътрешното напрежение, което изживявате при по-отговорните си ангажименти, трябва да намери отдушник. Не позволявайте още от понеделник да се трупат негативни емоции.  

Козирог
Всичко ще ви се удава лесно. Ще научите слабото място на конкурентите си и ще го използвате още днес. До края на деня ще имате и положителни резултати. Прегледайте още веднъж плановете си за деня и пренасрочете срещи, които смятате, че не са добре подготвени. Много е важно да имате необходимата информация и консултанти. От днес започват важни бизнес срещи за вас и трябва да се постараете да си осигурите необходимия ви успех.  

Водолей
Ще ви търсят като можещи, а вие ще се колебаете дали да приемете предложението за допълнителна работа. Ако решите да приемете, пазарете се. Близките ви се грижат за вас и на моменти това дори ви е досадно. Вие също сте привързани към роднините си и доста се колебаете например между ангажиментите към родител и желанието ви да сте с любимия човек. Колебанията не ви помагат нито в личния живот, нито в работата ви.

Риби
Денят ви може да е спокоен, ако не се намесите в големите игри на силни и алчни играчи. Сами ще си създадете грижи с нереални амбиции. Неподходящи връзки също ви създават проблеми с претенциите си. Ако се опитате да манипулирате някого, ситуацията ще се обърне срещу вас. Възможно е да ви компрометират с ваши непредпазливи изказвания. Дръжте си езика зад зъбите. Изпипвайте детайлите, не отлагайте ангажименти и работа за утре.

Все още няма коментари

Още

Културен афиш от дивана - 27 май

27.05.2020

559
Хороскоп за сряда

27.05.2020

1468
Културен афиш от дивана - 26 май

26.05.2020

259

Влез или се регистрирай за да коментираш

×