Медия без
политическа реклама

След Цецотомията - футболен арбитраж

След силния уикенд премиерът почна ударно и новата работна седмица. 

На специална среща в Министерския съвет Борисов привика Тримата големи във футбола - собствениците на трите големи отбора - Домусчиев ("Лудогорец"), Божков ("Левски"), Ганчев ("ЦСКА-София"). То и самата собственост във футбола се формира на подобен принцип, твърдят запознати - ако си национално отговорен бизнесмен, ти се обаждат и ти казват: вземи тоя отбор, че има нужда от морална и материална подкрепа! 

Никой не трябва да отнема на народа хляба, песента, талончетата и футбола! 

Борисов решава и тези въпроси собственоръчно или оставя у публиката такова усещане - че пак до него опира работата. Тия движения Борисов ги отработва, давайки си вид на малко застрелян идеалист. Той въобще твърде умело успява да приеме формата на умряла лисица, когато му е изгодно. Темата в последните дни и месеци е СПРАВЕДЛИВОСТТА.

Не че ще се хване да прави съдебна реформа с Данаил Кирилов, но така обяснява действията си - правим го заради справедливостта! Апартаментарджиите изгонихме заради справедливостта, Цветанов разкарахме заради справедливостта. Партийните субсидии намаляваме 2 години и половина след някакъв забравен референдум - заради справедливостта! 

Сега привикваме футболните собственици, за да решим проблемите - пак за да има справедливост и честен футбол за народа. 

Гриша Ганчев след срещата коментира, че с премиера се разбрали да няма нагласени мачове, да не се купуват съдии, да има феърплей и всичко да е както трябва. 

Вчера дойде при мен кварталният и се разбрахме да не продавам наркотици край училището, да не си показвам прелестите в детската градина, да не спъвам бабичките по кръстовищата, да не крада гумите от съседното мазе, да не точа бензин от полицейските коли и да не се обаждам по телефона на възрастни хора с указания къде да си хвърлят парите. 

Разбрахме се с кварталния, пък ако случайно нещо не стане баш според уговорката ни - ние си знаем какво сме се разбрали, това е важното! 

Кварталният обаче не е Супермен, не е Аквамен, не е дори Спайдърмен, така че не знам докога и доколко ще изтрае уговорката ни. 

Обаче Нашият лидер не е някакъв квартален, ами е национален бабаит - и щом е казал така на футболните собственици, уговорката е бетон! 

Вие на Борисов ли не вярвате или на Гриша Ганчев, или на Домусчиев, или на Божков? 

Не ви е достатъчна честната дума на тия мъже, особено единия? 

Срам нямате, драги зрители. 

Вие така утре ще кажете, че и Цецотомията е малко фиктивна! Щото ги видяхме на Националното събрание в НДК. Борисов плачеше - ох, много ми е тежко, че трябва да отрежа Цветанов, ама няма как. Той седи до дясното ми коляно, ама вече не е началник в ГЕРБ, само неформално влияние ще оказва и малко въздействие ще упражнява... 

Много сте мнителни, драги зрители, и много сте почнали да се съмнявате в чистотата на намеренията и дълбочината на съдържанието в Нашия лидер. 

Повече доверие трябва да си имаме в тоя коварен и нестабилен свят - и да бием дузпи, докато вкараме!