facebook
twitter

Горещи новини

Тръмп: Започва масова депортация на нелегални имигранти

Американският президент похвали Мексико и критикува демократите
1648
БГНЕС

Следващата седмица имиграционните власти започват процес на депортация на милиони нелегални чужденци, които незаконно са проникнали в Съединените щати. Ще бъдат връщани с бързината, с която пристигат”, написа Доналд Тръмп в Туитър, предава БГНЕС.

Президентът на САЩ не пропусна да обвини политическите противници от Демократическата партия, че не правят нищо по въпроса за контрола на миграцията.

Тръмп похвали Мексико, които спирали мигрантите още преди американската граница. Похвали и Гватемала, които щели да подпишат споразумение, което ги обявява за сигурна трета страна. Това би позволило на мигрантите да подават молба за убежище още в тези страни, а не в Съединените щати.

“Единствените, които не правят нищо, са демократите в Конгреса”, пише Тръмп

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Кание Уест отпадна от битката за президент заради фалшиви подписи

08.08.2020

402 2
САЩ: Русия дезинформира за Covid-19 през мрежа от портали

09.08.2020

3538 48
САЩ отмениха общата забрана за пътуване в чужбина

07.08.2020

813 6

Коментари

Justinian2
снимка на Justinian2

Назнайвайки настроенията в Мексико не съм сигурен че мексиканците мислят за Дончу в същия позитивен модус , както в неговия туит... По-скоро го мразят масово , презират го и му се подиграват. Мексиканците са левичарски народ и между демократи и републиканци в САЩ , биха предпочели да управляват демократите. Тръмп по-скоро гъделичка мехиканос с плоски реднешки комплименти. Така както се мазнеше на дебелото Ким. Знаем как завърши ядрената криза с КНДР , кой клекна...

Влез или се регистрирай за да коментираш