Медия без
политическа реклама

Реконтра

Юнски бюлетин на успехите

11 Юни 2019ДЕЯН КОПЧЕВ
А бяхме млади... Арнолд и Силвестър чакат Сузанита да се роди.

Световноизвестният екшън актьор от третата възраст Силвестър Сталоун се срещна в Министерския съвет с екшън премиера Бойко Борисов. Причина за визитата на холивудската знаменитост е, че се мотае у нас - филмът „Рамбо – последна кръв“ се снима под българското небе. На срещата двамата мъже разговаряха колко добре се развива страната ни, как тук нещата стават за две седмици, а в Америка – за два месеца, показаха си снимки и клипчета. Премиерът дори се обърна към Сталоун с „братко мой“, като го тупна свойски по гърба. Според приближени до властта екшън дядката признал, че действително с министър-председателя Борисов имат много общо помежду си, като в случая не визирал само факта, че и двамата могат да сборят глиган (в тава). Напротив – визирал факта, че и на двамата рейтингът им пада главоломно, но въпреки това хората продължават да им търпят филмите.

***

Най-накрая ремонтът на столичната улица „Граф Игнатиев“ завърши. От Общината категорично отказаха да коментират упреците на гражданите, че ремонтът подтиква към самоубийство, плочките са на чомпик, хората се спъват, а фонтанът още не работи (което може и да е за добро - преди години това съоръжение взе човешка жертва и познайте колко осъдени има за трагедията - един човек бе глобен 1000 лв.). Нещо повече, от Общината дори заплашиха, че ако гражданите много знаят и не спрат да мрънкат, през лятото ще ги накажат с още няколко ремонта, които окончателно ще закопаят града.

***

След като премиерът Бойко Борисов публично се отказа от естрадните услуги на Веселин Маринов, от централата на ГЕРБ проведоха кастинг за нов партиен певец. Според запознати Криско проявил силно желание да участва, но Слави Трифонов не го пуснал. Заинтересована от работата била и певицата Сузанита, но се случило така, че тръгнала за кастинга по епидермис, вследствие на което по пътя настинала и в крайна сметка не успяла да се яви на партийния конкурс. Въпреки това обаче журито от ГЕРБ единодушно я селектирало. По снимки.

***

След края на изборите за евродепутати у нас от Европейския парламент официално излязоха с документ, в който се изразява загриженост относно здравето на депутатите. Оказва се, че заради избрания с преференция Андрей Слабаков председателят на Европарламента е привикал спешно инженери и строителни предприемачи, които да преустроят залата на парламента в две зали – за пушачи и за непушачи. В този ред на мисли е направено и още едно разделение – за трапезни бунтари и за останалите евродепутати.

***

След срещата на холандския външен министър Стеф Блок с Екатерина Захариева и Бойко Борисов стана ясно, че Холандия все още се инати и не желае да одобри членството на България в Шенген. Според Стеф Блок причината за това е не само корупцията в страната ни, но и нелегалната миграция. За всеобща изненада министър Блок останал абсолютно непоклатим в решението си дори след като премиерът Борисов му показал всичките си снимки и клипчета със Силвестър Сталоун. Дипломатът не се трогнал и от обещанието на министър-председателя скоро да си направи фотосесия и с Арнолд Шварценегер – ветеран в екшън киното с още по-големи мускули, но и с политическа закалка!

Още по темата