facebook
twitter

Горещи новини

"Нова тв" сменя договорите на разследващи журналисти

Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов са поредните, засегнати от вълната промени в медията
10002
БГНЕС

Новото ръководство на "Нова телевизия" е поставило пред избор трима разследващи журналисти в медията: Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов, съобщава clubz.bg.

В петък тримата са били извикани на разговор, на който са им предложили смяна на трудовите взаимоотношения. Това по същество означава, че се прекратяват трудовите им договори и им предлагат да произвеждат продукция, която после да предлагат на телевизията. Според ръководството така им се дава пълна свобода и независимост. (Естествено, това предполага и свободата на ръководството да приема, или не, предложените разследвания).

На тримата им е бил предложен проект на договор, в който липсва каквато и да било конкретика, като единственото, което се подчертава, е, че при готовност за преговори предложението ще бъде конкретизирано. По-късно тази среща е била оповестена на оперативка.

"Разбрахме, че им предлагат да са нещо като фрийлансъри. Което по мое тълкуване означава, че по време на разследване никой не стои зад гърба им. Тоест, ако някой те удари, защото го снимаш, няма да е ударил журналист от "Нова телевизия", а някой си, който си прави собствено разследване. Освен това през цялото време из нюзрума се подмята, че това било начин да се намалят заплатите им, които били неправомерно високи - сякаш искат да ни настроят срещу тях...", твърди пред "Клуб Z" журналист, присъствал на оперативката.

Потърсена за коментар Миролюба Бенатова е лаконична: "Предложиха ни нов вид трудови взаимоотношения. Няма да коментирам, докато не реша ще ги приема или не"

Подобна е реакцията и на Марин Николов: "Да, действително ни предложиха нови договори. Разговорът ме изненада, трябваше да съм в отпуск, специално за това отидох, от днес съм в отпуск и ще обмисля предложението, когато се върна на работа". 

Николов не знаеше доколко са верни слуховете, че бившият им колега Васил Иванов се връща в "Нова телевизия" и ще оглави отдела за разследвания. 

В началото на седмицата Николай Александров, главният редактор на спортния сайт Gong.bg, част от "Нетинфо" и медийното портфолио на "Нова", подаде молба за напускане. Колегите му от "Дарик" радио обявиха, че си тръгват заедно с него от сайта, който създадоха в началото на 2007 г.

По този повод изп.-директор и миноритарен собственик на "Нетинфо" Христо Христов заяви, че не е приел оставката на Александров, и че в последните месеци имало засилена намеса в редакторската политика на сайтове в групата.

"Нова тв" опроверга това, а след това стана ясно, че Христов е отстранен. Вчера за главен редактор на Gong.bg беше назначен Бисер Тошев, който бе редактор в спортния сайт Sportal.bg.

Преди три дни пък "Нова" бе напусната от  продуцентите Цветомир Семов и Диана Димова.

Началото на промените в "Нова телевизия" започна от 2 май, когато Миляна Велева стана директор "Новини и актуални предавания" в медията. Бившата спортна журналистка преди това работеше в ТВ7 и Канал 3.

Малко след това стана ясно, че Силва Зурлева, която от 20 години бе във висшия мениджмънт на "Нова Броудкастинг груп", се разделя с медийната група. Ден по-късно се оказа, че има още промени. Виктория Бехар, която преди два месеца стана мениджър в новините на телевизията, също бе освободена. Официалната позиция бе "оптимизация на нюзрума".

През април "Адванс медиа груп", на братя Кирил и Георги Домусчиеви, и MTG финализираха продажбата на "Нова Броудкастинг груп". Акциите, представляващи 100% от капитала на дружеството, бяха прехвърлени на купувача. Сделката беше одобрена и от Комисията за защита на конкуренцията. Новият председател на съвета на директорите на "Нова Броудкастинг груп" е Георги Домусчиев.

За изпълнителни директори на "Нова Броудкастинг Груп" АД бяха назначени досегашните прокуристи Вяра Анкова и Николай Андреев - дългогодишен финансов директор. 

Нова Броудкастинг груп" АД притежава най-голямата медийна група в България. В портфолиото ѝ влизат 7 тв канала. Компанията е най-големият участник на онлайн пазара в страната, достигайки до около 75% от хората, използващи интернет в България. 

До продажбата ѝ на Домусчиеви се стигна, след като "Нова Броудкастинг груп" обяви в началото на годината, че телевизията няма да бъде продадена на компанията на чешкия милиардер Петр Келнер - PPF Group. Това се случи, след като Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) обяви сделката за невъзможна през лятото на миналата година. Преди това бе съобщено, че е сключен предварителен договор на стойност 185 млн. евро.

23

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Аделина Радева напуска Нова телевизия

29.05.2020

5249 28
Депутат издейства глоба на зрители на "Нова телевизия"

22.05.2020

4849 8
Нова телевизия съкрати поредна група журналисти

13.05.2020

40760 21

Коментари

Manrico
снимка на Manrico

Това по същество означава, че се прекратяват трудовите им договори и им предлагат да произвеждат продукция, която после да предлагат на телевизията.

Значи им се предлага статусът на др. Елена Йончева, преди да влезе в политиката. А фсички тук знаем колко хубав е този статус, даже и от офшорки ти дават много пари напълно законно.

Диагностик

Къде могат да се видят 7-те филма на Йончева, които били достъпни за всеки?

Скъпоценните филми са направени с нова техника за 650000 лв (според запознати - за най много 30000).

Липсват ми фалшивите й новини.

Joyo

Къде го чукаш, къде се пука. Как успяхте да обърнете новината за чистките в и без друго сервилната към властта Нова телевизия в нападки към Елена Йончева?
 

@Диагностик – Еми като ти е любопитно потърси в интернет. За улеснение кликни тук:

https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B...

 

Кои са запознатите? Единия да не е разказвача на истории за шайки? Ето ти един коментар от сайта на Иван Бакалов относно разходите по филми в райони на военни действия:

http://e-vestnik.bg/29670/yoncheva-trudno-shte-ya-...

sega_reader

"Как успяхте да обърнете новината за чистките в и без друго сервилната към властта Нова телевизия в нападки към Елена Йончева?"

Аз пък бих запитал някои от новоизлюпените форумци:

Как успяхте да превърнете любимият ми форум във вестник Сега в бледо подобие на парцала Дневник ?

Кой ви пусна да лазите като хлебарки там, където бе арена на смислени спорове и излагане на аргументи ?

Кой допусна левашкия ви и хашлашки език да ни цапа чистите страници ?

Не виждате ли какво става, господа от редакцията, само нас ли дразни това, на вас харесва ли ви нивото да пада толкова ниско и да жълтее отдалеч ?

Нима не виждате как се смени профила на коментиращите тук, къде останаха форумците, които бяха в основата на стария ви сайт ???

sneaky_humanoid

Ами да, не е лошо. Ако искаме да са обективни, трябва да са независими. 

human_capital

Марио Гаврилов, който бе е КЗК, дали си е увеличил апартаментно/терасната площ след тази сделка? ...????

Лoвkия

Къде могат да се видят 7-те филма на Йончева, които били достъпни за всеки?

Да, и на мен ми се иска да ги видя тези филми.

А всички напуснали от Нова разследващи журналисти могат тутакси да почнат работа в червената телевизия и да продължат делото на червеното Ленче - да разследват гешефтите на герп.

HBK

Ами да, не е лошо. Ако искаме да са обективни, трябва да са независими. 

 

Ако искаме да са независими, трябва да се откажат от обективност. Тогава ще бъдат независими от собствениците, но затова пък зависими от парите им.

 

Лошо е! И за „обективността” и за джурналистите. Особенно пък, разследващите.

Stern
Най-хубавото в цялата работа е че има дистанционно и множество канали. Без да споменавам интернет. Не виждам какво толкова е станало, че един олигарх купил една телевизия, за която имаше съмнения че е подлога на властта, а сега изчезват всякакви съмнения. Да не е единствената? А пък специално Бенатова е една разследваща, направо сущий Бърнстейн. Още помним обективността й в Катуница. Апропо, от юли Домуса вдига таксата за Диема спорт на 8 лв. Честито на любителите на страхотното ни първенство и незнаещите къде да гледат английското и формулата.
скайспирит

Не съм фен на Гела, даже му бойкотирам каналите вкл. и Нова Тв след като й стана чорбаджия. Но нали скачахте за пазарна икономика? Ето ви я.  Като на  тримата не им изнасят условията на собственика, напускат. Медии колкото искаш. ?

 

Хулиган

Всички чорбаджии така почват.

След това, гарантирам ви, няма чорбаджия, който да не е станал пишман, че са го придумали да си начеше суетата със събственост в медия.

Абсолютно всички - от просветения олигарх Сашо Дончев, до бедственото недоразумение Пеевски.

Да му е честита на повелителя на олигофрените новата придобивка...

http://www.drago.info/index.php/2018/09/11/falshiv...

 

сталкер пустиняк

Ами не виждам какво толкова е станало. Махнали Бенатова (помня я каква позиция заемаше по време на сблъсъците в Катуница), Ники Александров си е некадърник от всякъде с това мрънкане и измислените си коментари...

Най-доброто, ако въобще стане, е връщането на Васил Иванов. 

Останалите, ако са толкова добри, веднага ще ги наемат в някоя телевизия. 

buratinob

Бях забравил,че има такава телевизия, сега като разбрах кой я е прилапал съвсем загубих интерес.?

Аладар

Минималната заплата трябва да им е осигурена от НОВА

а другото да го заработват с репортажи.

Бенатова има ли родство с патентния адвокат Емил Бенатов ?

плувецът

Емил Бенатов е баща на Миролюба. Но е отгледана от втори баща. 

труфалдин

Нова отсъства от списъка от безвкусни програми, наредени от дистанционното, съвсем умишлено.

Не знам какво може да и навреди повече от старото дередже.

Срамувал съм се от пошлите реалита на халвата, когато съм попадал случайно на канала когато съм бил на гости. Другата смешна и срамна сцена беше когато нахлузиха върху гелосаната прическа на Ники Дойнов каска, когато предаваше от окраина.

LEFT

?Защо точно разследващите журналисти са на мушката? !

Sapienti_sat

Троловете никога не пишат по съществото на темата. Така са програмирани. Сега ще имаме и медийна империя на Домузите, освен Прас Прес. Конкуренция! ?vs ?

kramar

Тече поредният свински набег срещу журналисти с поне малко острота и критичност, а във форума преобладава телешка радост. 

Шумахер
снимка на Шумахер

Там що гюбре има да се рине...Може да се пише до утре. Направо не ми се почва.
Като започнеш от онзи келнер /такъв беше/ Н.Дойнов, който бил завършил неква икономическа журналистика в с. Калипетрово, Джулюница или Чуйпетлово. Все свободни факултети...Такива като него там взимат дипломи - задочно... Като чуя, че някой има "вишо" от някой Свободет факултет в Ямболско, да речем, го броя са човек с основно образование...Там далаверата е следната: има "преподаватели", обикновено гимназиални учители от съседния град и некой доцент за цвят. Събират 2 пъти годишно за седмица "студентите" на "очни", четат им нещо и ги "изпитват" Ако не им пишат поне 3, няма да си платят следващия семестър, т.е. няма далавера за тях и "вишо" за "студентите".... Много от висшистите днес са завършили по този начин...Имам съседка, завършила "социология" някъде в Благоевградско. Един ден, не знам как стана дума, но тя не можа да каже какъв е предмета на социологията...Но това е друг въпрос.

Та Н.Дойнов винаги говори така, сякаш съобщава новости за Сталинградската битка...Ами ценности...Ръководството трябва да намери някой, който да го научи /или отучи/ по време на новините да не се държи като на циганин- младоженец брат му. Всъщност той е пример за говорител! Един много добър лош пример... Тук говорим за концентрирана простотия! За нищо друго. На село може и да впечатлява момите. Защото едно е да водиш новини, а съвсем друго е да водиш магаретата на водопой...Превърнал се е в нещо като медиен вампир! 
Преди време пак се беше уредил, защото работеше в  ресторант, който беше на удобно, но скрито място, на известна мутра, а редовни гости бяха Иван Костов и Маргините. Как сервилничеше, докато ни обслужваше поне приятелката ми и мен, не е истина! За другите не знам. Това обаче е друг проблем.
Дали ще го разбере някой ден, горкия? Мисля, че не. Защото при него социализацията е завършена. Промяна не е възможна.
Толкова му е акъла...Няма да е далеч времето, когато като Уди Алън ще каже: "Единственото, за което съжалявам в живота е, че не съм някой друг!" Трябва да сте го слушали как говори извън новините. И следа няма от етюдите, които разтяга, докато е пред камера...Поне аз съм го слушал години, докато обядвах в този ресторант.
Как да Ви кажа? Наистина се изисква нечовешка упоритост, когато днес ти навират информация отвсякъде, да си останеш тъпънар! Ама на, някои успяват! И да четеш новините все едно има извънредно положение. Като уличен шут! Този фукльо трябва да бъде принуждаван да си прави гаргара с чакъл след всички новини, които чете.
Заедно с всички "новинари" до един! Да говорят за "мозък по асфалта" рано сутрин...Да сте чували в сутрешния им блок новини от "Сега" или "Капитал", който блок се води от човек, който по-скоро скимти, отколкото говори? Няма и да чуете! Засега. Всичко, което слушате е от парцалите на Шиши. Е*ати редакционната политика! Да не би случайно някой да си мисли, че с присъствието на "футболистите" нещо ще се промени? А девизът им е "Довери се на професионализма" - страхотен "професионализъм"... Ама никой в Нова не е на мястото си! Напр. Д.Тренчева. Жена отвсякъде! Обаче се подведе по акъла на една посредствена актриса и...започна да шепне! И така вече години! А има глас като звънче.
Та накрая свършиш с повече от половината им репортери...
Или за други две водещи, едната с разкривени като след инсулт устни, лицева пареза /или парализа на Бел, която всъщност е невропатия/, ако поне малко уважаваше себе си, не зрителите, себе си, отдавна да се е омъглила от екрана - тя е наясно с всичко под небето. Единственото нещо, което е научила, е да прекъсва! А толкова "чатка" политиката, че не можеш да й затвориш устата, вкл. когато излъчват репортажи на нейни колеги и...проваля целия репортаж, разбира сe, за да демонстрира "колко е голема"! А колегата й отишъл в далечен град, осведомил се за събитието и се опитва да го предаде на зрителите. Само че водещата му дава само да започне! Останалото го довършва тя...Т.е. унижава ги по един направо нечуван начин! След това се оправдаваше, че звукът бил закъснявал...Ама ти от 10 или 20 години го знаеш това ма, стрино? До вчера на пазара ли работеше? Така унищожи репортаж на много по-достойната и заслужаваща да бъде на нейното място-чаровницата Рада Богданова! Какво ще кажете за човек, който се отнася към най-близките си колеги като към говеда?!? Пред половин милион души! Само това е достатъчно, за да я накарат да чисти тоалетните на Нова до пенсия! 
Гледал съм я да интервюира всякакви хора. Ами ужас!!! Задава някакъв въпрос. И човекът отсреща започва да отговаря. Само че тя още в началото или обикновено по средата на отговора го прекъсва и задава друг въпрос. Т.е. простотията я "напиня" постоянно! 
Или водещата в неделя - тя пък говори сякаш рецитира "Две хубави очи" на Яворов. Мъка! Ето това е начин, покрай талантливите люде в Нова, да гледаме абсолютни лаици и дилетанти, противни, посредствени и смахнати "журналисти", които не знаят на кой свят се намират...
 Не по-малка трагедия е и една що-годе нова "репортерка"! По-посредствено същество от нея едва ли ще се намери в тази част на Европа! Само с гола глава не се е появявала пред камерата.../а работи отскоро!/. 
Веднъж я слушах да интервюира една бедна мюсюлманка. Ама то простотия, простотия, че свят да ти се завие! Поне половината от въпросите не бяха насочени към нея, но обърканата и хаотична "репортерка" настойчиво искаше отговори точно от клетата женица! И пита ли, настоятелно пита! Сега й е паднало! И...пита едно и също! С различни думи. Да се отвратиш! Жената накрая се разплака...Няма милост! Или при друг репортаж, когато попита шефа на "Пирогов" с колко километра се е движил автобуса, който ударил някой си пешеходец?!? Това е все едно да попиташ 3-годишно дете къде е мъглявината Андромеда, да речем...Питам се има ли някакъв шанс това момиче да се спре и се замисли върху това, какво и как ще пита-най малкото, зрителите да не я мислят за плиткоумна, объркана и нарцистична. Имаше един изключителен професор в Алма Матер. Той твърдеше, че трябва да има наука "Въпросология". За съжаление нямаше кой да го чуе. Най-малкото пък В.Димитрова, която пита до посиняване, често без връзка със случая, или Б. Векриев, който съм хващал да задава уникално глупави въпроси...извън темата въобще. И така - до припадък...
Въобще Нова отдавна се е превърнала в клуб "Късия крак" или "Увисналия задник"! Тези хора достойнство нямат ли? Защо по цял ден стоят пред камерата да им се смеят хората /а някои и да се отвращават/, а не си намерят достойна работа и се махнат от телевизора или да станат репортерки поне? Смазващото в случая е, че същите с нечовешка упоритост носят плътно прилепени  до телата си тоалети, подчертавайки много яко собствените си недостатъци. И, бъдете сигурни, няма да се мръднат от телевизията, докато не си намерят богат жених. Не че дълго време ще остане омъжена за богаташа, ама все ще откачи нещо... Защото вече и научно е доказано, че бедността се предава по наследство! Е, не че го знаят... 
Едната вече успя-да видим за колко време ще закара новия си приятел на дъното-той и преди си беше там! Е да, ама има пари! Сега му остава да започне да копае от дъното надолу. Почти всичките ми колежки бяха готови да се закълнат, че първото нещо, което ще направи е да забременее. Така и стана!
Тези жени нямат ли поне приблизително реална самооценка за тялото си, присъствието си, излъчването си, за себе си, не се ли виждат в огледалото? Защото при някои от тях съотношението глава-дупе и дупе-пета е горе-долу 2/3 към 1/3! И са повече от карикатури! Това е все едно хипофизни джуджета да представят колекция на Ив Сен Лоран... А бе, нали хората Ви гледат постоянно, колкото и необразован да е всеки от тях има оценъчна система, а един ден ще Ви гледат и наследниците Ви. Като видят каква пародия сте били...А иначе са симпатични... Само дето себеуважението изисква да не се показват по телевизора!

Шумахер
снимка на Шумахер

продължение на пост №20

Имаше време, когато по нашите земи можеше да се види циганин с мотика! Днес всички дърпат към банки, манекенство, моделство, телевизии, журналистика, за да се "отъркват" в известни люде или да докопат до познанство с Д.Пеефски. Това са схващанията им за "големата работа"...Така е, когато С.Зурлева си гледа само секса...
На този фон изключително добро попадение е последното попълнение сред синоптичките-Н.Шопова. От естетична гледна точка. А доколкото мога да преценя и от интелектуална. Скромна и обрана, не гледа на телевизията като на нещо, без което не може да диша /и със сигурност е така/. Облича се стилно и изискано, не поставя на врата си всякакви грънци, звънци и дрънкулки и не е като колежките си, които с ежедневен, комсомолски ентусиазъм, подчертават уникалните си изчепени тела. Макар че тя има прекрасно тяло и може да си позволи да се облича както си пожелае! Само една птичка обаче, пролет не прави! В сравнение с нея, другите синоптички изглеждат като слугини! /вкл. и една наскоро поизчезнала, коята гледаше само косата си и говореше някакъв смайващ, неупотребяван в говорния език български/. Толкова се стараеше да изглежда съвършена в изказа си, че поставяше пълния член на всяка дума, която можеше да го понесе! Като онзи клоун в началото, който слага пълния член на всичко, което му се мерне на айкюто!
Не мисля, че всички трябва да имат съвършени тела, но да стоят пред камерите в този вид...
Но то и за това се изисква малко интелект! Поне малко повече от мераците им. Името им има ли значение за тях?
Има една мисъл на Питър Хил /"Принципът на Питър"/, цитирам по памет: "В службата си всеки се стреми да отиде нагоре в йерархията, докато стигне ниво на некомпетентност". Всъщност, ако някой задължи работещите в Нова да прочетат тази книга и те имат достатъчно мозък да я осмислят, от всички ще останат 2-3! Ще си тръгнат веднага! 
Тия "журнаГлисти" /Кольо Босия/ отдавна са чукнали това ниво на некомпетентност!
В днешно време за журналистите от Нова, въобще за професията, мога да говоря като за покойник-или добро, или нищо. От мен нищо...
Специалисти казват, че Шекспир е използвал около 75000 думи, дядо Вазов около 50000, Щастливеца около 25000 и т.н. А журналистите от Нова използват не повече от 2-3000 думи!
От 10 произволно взети от улицата хора, 9 ще водят предаванията по-успешно от тях! Със сигурност! Но малко връзки самочувствие и...се инсталираш пред камерата. Като всичко в България...
Та кой беше чувал за супермена Александър Манолев преди всички да разберат, че е престъпник? А какви интервюта даваше: "Такъв лов на вещици не било имало досега..."
Проблемът на една друга фигура пък е много простичък: трябва веднага да изчезне от телевизията-тя създава усещането, че говори, като че ли в момента някой я насилва физически, с огромно пренебрежение, досада, с "носа" си и с отвращение...Ами поработи върху гласа си. Или помоли някого да те озвучи. 
Много ми е интересно кой точно подбира участниците в "Черешката" или "Вип Брадър". Важно ми е, защото ще ми е ясно дали е дебил или тарикат.
Наскоро мина "Черешка" с една учудващо противна и отблъскваща плеймейтка или не знам точно каква там, която е груба и примитивна, почти неандарталка, да се чудиш кои кретени са я излъгали, че е такава, как са я "избрали" и по какви критерии! Сама определя себе си като красива, умна и интелитентна...А е толкова е грозна, че съм убеден, че и мухи не я кацат! Така, преди време излъгаха една друга, че е мис България, която се помота един месец по телевизиите и после изчезна завинаги! Иде ми една мисъл на великия Радичков, който преди време написа, че "циганите и идиотите са най-равномерно разпределени в България!" Та така и с журитата...
В "Брадър"-а бяха поканени психично болни, проститутки, педерасти, алкохолици/ки/, хора с всякакъв вид параноя и обилна психотична продукция, със симптоми на шизофрения, биполярно разтройство и какви ли още не. Но ако някой си мисли, че така прави формата по-интересен, по-добре да иде на автогарата да чисти тоалетните! По-скоро съм склонен да мисля, че търгува участията-срещу "уважение", секс, пари, услуги или Бог знае какво! Защото, Бога ми, на този свят няма и не може да има нормално мислещ мозък, даже и да е мръднал малко, който да покани една смахната истерична мома /когато се смее издава звуци като на грухтящо прасе/, втори път друга /Луна/, или една твърде дебела жена с ужасяващ интригантски характер! Т.е. все отхвърлени от обществото люде! Освен ако не работи в психиатрия. Като едната беше поканена и в "Черешката", където с най-обикновени хранителни продукти се биеше като прасе с тиква, като използваше флексове, бормашини и т.н.
Беше поканен /2 пъти/ и човек, който твърди, че не е прочел нито една книга през целия си живот, защото "не било неговото нещо"...Направо ще умра!
Диоген Лаерций твърди, че Сократ бил казал: "Има само едно добро - знанието и едно зло - невежеството!"
Хайде, замислете се! В коя група ще поставите онзи, който "подбира" такива "екземпляри" и за коя група е онзи, на който четенето не е "неговото нещо"? А може би и двамата са за едната група...
Всъщност всеки вижда толкова, колкото знае! 
И накрая за някои "предавания", с които Нова най-нагло обижда зрителите си. Шизофреничните-полуидиотски "предавания" семейни войни и най-паче сделка или не! Колко ли трябва да е болен мозъка на човека, за да пусне такива "неща" в програмата си? В едното подбират харем за водещия или той си го подбира, а с другото колекционират кресливи хипофизни джуджета.
Ами А Софиянска? Ако баща ми беше С.Софиянски и си беше сложил подписа под договор, който узаконява 17% /?!?/ за 30 години напред печалба за "Софийска вода", като това засяга живота на милиони хора, вероятно когато се осъзная като личност, щях да си спретна багажа и да се заселя в Азия, да речем! Не че децата носят отговорност за действията на родителите си, но тя, накъдето и да се обърне или тръгне, цял ден се разминава с измамени от баща й хора! Въпреки всичко беше оправдан от "Съда". По всички обвинения, броя на които по едно време знаеше само НСИ... А иначе в Нова нищо не прави, освен да дразни зрителите! Не че няма някакви таланти! Сигурно има, но те по никакъв начин не са свързани с телевизора...
И т.н. и т.н. За Нова може да се пише до Второ пришествие...Ако някой иска да продължи.
А сега, моля, обърнете внимание: в цяла България е така! И не само телевизиите. Едва ли в държавата има и 50 фирми, работещи по правилата... За форума им да не говоря. Фашизъм в най-чистия си вид! С дебилен администратор. Трябва да угаждаме на Падишаха, нали така?

плувецът

На Домусчиев и Нова явно им трябват празни глави. 

Шумахер
снимка на Шумахер

По възможност и плиткоумни, които толкова се обичат, че чак се ревнуват...

Влез или се регистрирай за да коментираш

×