Медия без
политическа реклама

Кубрат Пулев може да плаща обезщетение за целувка с репортерка (видео)

С нея сме приятели, тя беше на купона за победата ми, опита да се оправдае боксьорът

27 Март 2019
Ютюб
Целувката, която може да навлече огромни неприятности на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев ще бъде разследван заради това, че целуна репортерка без нейното желание, а най-вероятно ще се стигне до плащане на някакво обезщетение от негова страна. Поне такъв е тонът на изявлението от страна на сайта "Вегас Спортс дейли", чиято представителка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, бе целуната от боксьора след победата му срещу Богдан Дину в Коста Меса (Калифорния) през уикенда.

"Джени Суши беше жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Кубрат Пулев, докато се опитваше да направи интервю с него след мача. Работим заедно с нея и с мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване на случая и определяне на подходящите стъпки/действия след това злополучно събитие. Ценим безопасността и доброто състояние на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликвания и печалби. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения - без злоупотреби и тормоз на работното място. Това, което се случи на г-жа Суши, е неоправдано и ние споделяме нейния шок, смущение и гняв. Г-жа Суши е ценен член на екипа и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием", се казва в съобщение от сайта.

Самата репортерка, която нарича себе си "кралицата на голото суши" заради фотосесии, на които позира гола, покрита само със суши, нарече случката с Пулев "малко смущаваща" и "странна". В профила си в Инстаграм тя имаше снимка с българския боксьор и бе сложила връзка към интервюто си с него в канала си в Youtube, но след целия отзвук в световните медии, като CNN, "Гардиън" и др., я изтри.

Самият Пулев обясни, че е приятел с репортерката. "Може би сте видели видео, на което целувам репортерка. Джени всъщност е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и други мои приятели на купона за победата. След целувката ни и двамата се засмяхме и си благодарихме. Няма нищо повече в тази история", написа Пулев в социалните мрежи.

Пред "Нова телевизия" вчера той пак се опита да обясни, че целувката е била приятелска: "Не знам на кого как му се е видяло, приятелска целувка, отделно тя самата благодари за нея, беше изненада за нея, всичко беше суперемоционално и беше приятелско."

Той сравни мача си с Дину с филм. Българинът спечели с нокаут в 7-ия рунд, след като преди това получи тежка аркада, която впоследствие бе зашита с 12 шева. "Малко беше както го предават във филмите, когато падаш и си в кръв, те неслучайно го препредават така. Трудно беше, защото получих много удари, които не трябваше да получавам. Най-важното е, че преодолях този момент, а той даже ме мобилизира и ме вдигна. Направих много голяма серия и го приключих. Не беше никак лесно, много драматичен мач, дадоха ми и официално предупреждение, изобщо беше истинска драма", коментира още Пулев.

На същата галавечер неговият брат Тервел победи по точки Мич Уилямс, а след срещата се оказа, че е със счупена ръка. "Не усетих, че е счупена, вероятно заради адреналина. По време на мач много често не усещам болка", каза Тервел Пулев пред "Нова".

Ключови думи:

бокс, Кубрат Пулев

Още по темата