Медия без
политическа реклама

Футболни новини

11 Яну. 2019

Още един

футболист на "Берое" претърпя операция. Халфът Борислав Цонев имаше проблеми с коремен мускул в последните няколко месеца. Той ще пропусне зимната подготовка и първите официални мачове за годината, също както и Владимир Гаджев, който пък претърпя артроскопия. Също заради операции пък аут до края на сезона са Георги Ангелов и Вандерсон. Така треньорът Александър Томаш остана само с трима здрави централни халфове - Александър Цветков, Иван Минчев и капитанът Мартин Райнов, който обаче вероятно ще премине в "Левски".


Нов треньор

ще има "Верея", след като стана ясно, че клубът се разделя със сърбина Небойша Миличич Лекич, съобщи радио "Дарик". Старозагорци се събират за зимна подготовка в събота, а името на новия наставник ще стане ясно в началото на другата седмица. Междувременно още един играч е прекратил договора си с "Верея" по вина на клуба заради неполучени заплати - вратарят Георги Георгиев.

 

Считаният

за нов играч на "Дунав" Николай Минков бе освободен от отбора. Той дойде от "ЦСКА 1948", но е поставил твърде високи финансови условия, а и е отказал да тренира, докато не подпише договор.