Медия без
политическа реклама

"ЦСКА-София" удря на камък за шведски защитник

11 Яну. 2019
CSKA.BG
Въпреки очакванията, че ще бъде продаден, нападателят Мауридес си тренираше пълноценно с останалите играчи на "ЦСКА-София", които вчера имаха занимание във фитнеса заради студа навън.

"ЦСКА-София" явно няма да успее да привлече една от трансферните си цели - шведа Ерик Бьоркандер (22 г.). Според "Спортал" вече е минимална възможността защитникът да подпише с българския отбор, още повече че е получил оферта да поднови договора си със своя досегашен клуб - "Сундсвал".

Засега няма развитие и около очакваните продажби на футболисти на "ЦСКА-София". Най-силен е интересът към Кирил Десподов, но около него е спуснато медийно ембарго, за да не се пречи на преговорите. Бразилецът Мауридес, който също е следен от чужди клубове, към момента не знае за оферта към него.

Има обаче развитие около португалеца Тиаго Родригес, въпреки че от "ЦСКА-София" информираха, че слуховете за негов трансфер в "Легия" (Варшава) не отговарят на истината. Полското издание sport.onet.pl обаче съобщи, че от "Легия" не са искали да платят поставената цена - 2 млн. евро, но не са се отказали от халфа и ще се опитат да го привлекат като свободен агент през лятото.

Междувременно стана ясно, че "ЦСКА-София" ще преотстъпи още един играч на "Етър" - халфа Александър Георгиев, който през есента бе под наем в "Септември" (Сф). При великотърновци още от миналия сезон играят Пламен Гълъбов и Никола Колев.

 

Ключови думи:

ЦСКА-София, Мауридес

Още по темата