Медия без
политическа реклама

Неделев иска да бъде продаден в чужбина

10 Дек. 2018
Фейсбук/КПБП
Тодор Неделев е целунат от две деца, които са украсили ръцете си с автографи от футболистите на "Ботев" (Пд) по време на "Детската Бултра Коледа", организирана от "Клуб на привържениците на "Ботев" (Пловдив)".

Звездата на "Ботев" (Пд) Тодор Неделев даде да се разбере, че иска да бъде трансфериран в  чужбина. Интересът към национала е силен, включително и от "ЦСКА-София", но той показа, че иска да се пробва отново зад граница след неуспешния престой в "Майнц 05".

"Искам да си почина и вече януари, ако има оферти, ще седнем с ръководството на "Ботев" и ще преценим кое е най-добре за мен. Ако дойде някоя хубава оферта от чужбина, мисля, че е време да си замина от "Ботев", заяви Неделев пред "Диема спорт".

Халфът се ползва с голямо уважение сред феновете на "Ботев", което нарасна след впечатляващия му гол от центъра при успеха с 2:0 над градския съперник "Локомотив". Вчера стана ясно, че Неделев е решил да даде фланелката си от този мач на търг за набиране на средства за лечението на 4-годишната Ева Чолакова от Асеновград, която е диагностицирана със Сарком на Юинг.