facebook
twitter

Горещи новини

Цветанов: Бденията заради убийството в Русе очерниха България

3569

В хибридната атака спрямо България за убийството на Виктория Маринова бяха подведени много европейски политици, но те направиха разграничение от първоначалните си постове, които пуснаха и подкрепиха усилията на правителството, заяви в парламента Цветан Цветанов, предаде „Фокус“. Той посочи, че всъщност тази новина е била транслирана във всички международни обмени. „Тук трябва да се поинтересуваме тези, които направиха съответните бдения и протести защо всъщност приложиха този механизъм за очерняне на страната“, допълни той. По думите му така не се прави политика. „Може да дойде време, когато тези очернят страната да им се наложи да управляват. Тогава какъв подход биха предприели“, допълни председателят на ПГ на ГЕРБ. На въпрос дали вижда намеса на БСП в международния отзвук за убийството, председателят на ПГ на ГЕРБ отговори: „Свободата на словото е нещо, което няма никакви ограничения. Всеки един може да напише всичко, всеки един може да го сподели в социалните мрежи по начин, който смята за необходимо. Това, за което винаги съм настоявал е, че трябва да се придържаме към някаква политическа хигиена“, заяви Цветанов. По думите му чисто в човешки план трябва да бъдем хора, които да се въздържаме от крайни коментари, преди да е приключил крайният етап от разследването на извършеното, тежко, брутално престъпление. Попитан дали е възможно етническо напрежение след убийството, Цветанов обясни: „Нека да бъдем разумни и нека да не слагаме някакво разделение за това, че единият етнос прави повече тежки престъпления от другия, ако говорим за Виктория Маринова“, каза още Цветанов. Той призова да не се прави подобно разделение и да не се създава проблем в държавата. „Не трябва да го позволяваме. Някой път трябва да даваме добрите примери за хора, които са успели да се интегрират и да участват активно в живота на страната“, допълни още Цветанов.

37

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Жители на Русе пишат до Европейския парламент заради мръсния въздух

14.11.2019

266 2
Шофьорът, прегазил детето в Русе, вече бил осъждан за смърт на пътя

13.11.2019

1035 7
"Ислямски джихад" обяви война на Израел

13.11.2019

572

Коментари

Страници

ablepsia

единият етнос прави повече тежки престъпления от другия, ако говорим за Виктория Маринов

 

 

Ъ?

скът

Иска да каже, че, вероятно е имало поне още двама турци, арменци, руснаци, евреи или сирийци плюс няколко българи, които са били повече от останалите. 

Penchobre

тези, които направиха съответните бдения и протести

 

Обичам да чета, съответно да слушам, г-н Цветанов! ??

otvrat1

Това, за което винаги съм настоявал е, че трябва да се придържаме към някаква политическа хигиена“

 

Баси гьонсурата! Каква политическа хигиена, бе! Ти не си се къпал политически откак те взеха в Софийска община.

скът

Винаги съм се чудел: как плъховете издържат да живеят в канализацията... Смрад, мръсотия.. абе не бих го нерекъл хигиенично. Но явно за тях си е отлично. Дори си мисля, че ако ги сложи човек в наистина хигиенична среда ще измрат, защото няма с какво да се хранят. Сигурно е по-добре да не се влияем от мнението на плъховете за това - що е то хигиена или мръсотия.

ГАМЕН

И кой ще ни пречи да наричаме черното черно или трябва да му викаме "шаренкия" като "Незнайко в слънчевия град"

хъш
снимка на хъш

Летвата е свалена твърде ниско, щом индивиди като този се считат водещи политици.

безпартийна

Аз все пак искам да попитам: с какво мирни бдения в памет на жестоко убита млада жена очернят България? Бдения, изразяващи отвращение към насилието? Трябваше да го приемем, да се примирим и да го отминем? Това ли иска да ни каже Цветанов? А може би иска да ни каже да не обсъждаме етноса на извършителя? А какво направи държавата, за да защити гражданите си от набезите на този етнос? Образование, работа, включително трудова повинност за нарушилите закона? Защото е ясно, че само образование и труд могат да интегрират ромите в обществото. А това иска държавнически усилия.

вила

Подкрепям Ви.

Но очернянето започна  с узаконяването на  шест апартамента и една къща в Шума,които били купени от спестените от тъщата пари от пенсии!Помните ли?И за този  номер   розовобузестият бе курдисан от многодомеца за дупетатин!Та,да очерениш черното си е като да  нормализираш бавноразвиващ се...

Стоф

Пословичната истеричност на бкп/бсп е винаги в състояние да изроди всичко до крайна степен, стига това да е в интересите им. 

хъш
снимка на хъш

Те го и тоя цвъков аватар.

Justinian2
снимка на Justinian2
Няма да обиждате БКП ,че така обиждате и бащата на Цветан ! Он е бил шофьор на Другаря Григор Шопов ,член на ЦК на БКП и заслужил ДеСар.
ГАМЕН

А ти къде видя БСП или БКП или скрития проект СДС в това бдение. И откога бдението за умрял е забранено от партията. Не питай за кого бие камбаната драги тя бие за теб.

Доверчивия

Г-н Цветанов е моралният императив на България.

 

Г-н Борисов е физиологичният императив на България.

 

ГЕРБ е пътеводната ни звезда!

wreckage
снимка на wreckage

„Нека да бъдем разумни и нека да не слагаме някакво разделение за това, че единият етнос прави повече тежки престъпления от другия, ако говорим за Виктория Маринова“, каза още Цветанов.

два са основните проблеми на цецо:

 

1. Принадлежността му към човешкия вид е резултат од административно недоглеждане.

2. Делюзията, че владее човешката реч.

 

HKAndersen
Само административна грешка ? Не мога да си представя Генчо Цветанов да е предал такъв увреден генетичен матрял , освен там 1965 е имало все още надземни ядрени опити ? Мутации? От друга страна познавам един 65-ти набор , съвсем нормален е . Требва да има и акушерска мърлящина .
Drum-Bass

Цецоу вече съвсем се овъртоли в кафяво, но продължава да рипа върху мотиката... От физкултурник толкова...

Пълна гнус! Друм, бе!???

known

Бденията очерняли България?! Еееееех, Вършец, Вършец!

kempes

ВИФ, полицай, мозък, фатмак,

министър, слуга, ченге, аншак.

Evasion

Явно думичката "хибриден" е много любима на герберите... нещо като "фатален" за Бай Ганю

Предводител на ...

Нека да бъдем разумни и нека да не слагаме някакво разделение за това, че единият етнос прави повече тежки престъпления от другия

Статистиките са ясни по отношение на това, че единият етнос прави повече тежки престъпления, въпросът е кой е единият етнос ...

Впрочем всеки осемдесетпроцентен homo debilis би аплодирал цецовите излияния ?

2-of-spades

на нищожеството му се полага адютант-нищожество

ГАМЕН

Власта си изми ръцете с един пиян до козирката,  употребил наркотик циганин който не помни ни къде е бил ни какво е правил. Годината започна лошо и завършва лошо.

pasi

Цецовата партия

Криминално проявен,
Цецо сбира фен по фен!
Туристически воаяж
хоп на жълтия паваж.

Мравките го хапят здраво,
а съратници лукаво,
чакат само знак от Вожда,
мигом да забият ножа.

О разделно време спри!
Цецо от затвор спаси…
Врътка ката ден толуп,
политическият труп!

Паси,05.09.3.2013г.

Justinian2
снимка на Justinian2
Няма по-голямо наказание за един интелигентен българин от това , да пусне родната си талавизия и да види и чуе Това недоразумение на помощното във Вършец. Благословен да е Господ че ние , 3 милиона българи , не сме на една територия с туй. И можем да се дразним само ако доброволно пускаме бг талавизия и мазохистично ровим в бг сайтове..
gogin

Циганите избиват българите един по един, а държавата ги толерира. Някой може ли да даде статистически данни за последните 20 години колко българи са убити от цигани и колко цигани са убити от българи? 

генек

Класически тъпанар...

----

https://genekinfoblog.wordpress.com/-------

 

bajmincho

  Повръщам  като видя или чуя  "това недоразумение

на помощното във Вършец." Пълна гнус!!!

Доси

Аз спазвам умствена хигиена и НИКОГА НЕ чета словестните диарии на някой хора... предполагам не съм пропуснал нищо, нали?

Гларyс

Цецоолу - айде да сдаваш апартаментите, министреството и друм!

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×