Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

6 070
 Pixabay

Овен

В последния предпразничен делничен ден използвайте предоставената ви възможност да осъществите някои свои проекти в професионалната сфера, но също така е необходимо да не изоставяте на заден план рутинните си ангажименти. Опитайте се да построите по възможно най-правилния начин личната си програма, за да разполагате с достатъчно време за отдих. Влагайте умереност в действията и решенията си, които по някакъв начин са свързани с текущото ви финансово състояние. Водете целесъобразен начин на живот особено от утре до сряда. Закъсненията на част от проектите ще ви даде възможност да обмислите по-задълбочено текущата си ситуация на работното място.

Телец

Преди празниците се опитайте да бъдете предпазливи в някои свои инициативи от материално естество. Направете преоценка на контактите и приятелствата си. В любовта ще намирате търсената и очаквана от вас наслада. Мнозина от родените под този зодиакален знак именно днес ще се нуждаят от повече енергия, за да приключат с част от планираните си инициативи от професионален характер. Опитайте се да намерите точен баланс между натоварване и почивка, особено ако искате да приключите навреме с работните си задължения. Важна роля за емоционалната ви стабилност ще играе съществуващата ви интимна връзка. Не отказвайте да се отзовете на отправените ви покани за срещи с нови лица.

Близнаци

В края на работната седмица, дори и да се сблъскате с непредвидени затруднения на работното си място, то ще съумеете да овладеете положението там с усмивка и комбинативно мислене. Като че ли с чара ще внушавате повече респект към себе си в работодатели, колеги и делови партньори. Напълно възможно е да получите телефонно обаждане, чрез което да поставите начало на изцяло нов период в живота си. От утре задълженията ви, свързани с близките ви и партньора в любовта, ще запълнят напълно времето ви. Възможно е част от вас да са ангажирани с дела, засягащи малките членове на семейството или родителите ви. Ще се чувствате щастливи, ако успеете да споделите свободните си часове с приятели и интимната си половинка.

Рак

Дори и до момента да сте имали някои обезпокояващи проблеми от материален характер, то сега ще имате възможност да се освободите от тях само с няколко добре преценени хода от ваша страна. До края на годината е наложително да направите всичко необходимо, за да стабилизирате финансовото си състояние. От утре за мнозина от вас ще се окаже, че дните са подходящи да скъсят дистанцията в отношенията с любимия чрез споделяне на мисли и емоции. Укрепвайте своята увереност в професионалната сфера. През последния делничен ден мнозина от родените под този зодиакален знак ще действат като магнит на представителите от противоположния пол. Направете всичко необходимо, за да не се превърнете в жертва на измама.

Лъв

Днес на мнозина от вас ще им е необходима по-голяма настойчивост, когато става въпрос за професионалните им инициативи. Не бягайте от проблемите, а ги разрешавайте по възможно най-добрия за себе си начин, тъй като това ще ви направи много по-силни и устойчиви на превратностите на съдбата в бъдеще. Значителни ще са постиженията ви от материален характер. Не си позволявайте лукса да забавяте темпото на работа. Опитайте се да приключите навреме с рутинните си ангажименти, за да могат предстоящите ви почивни дни да ви носят по-голяма наслада. Постигнете умереност в поведение и действия, особено в отношенията си с интимната половинка.

Дева

В края на работната седмица е напълно възможно част от родените под този зодиакален знак да загубят сигурна почва под краката си в професионалната сфера. Опитайте се да овладеете събитията там и няма да имате никакви проблеми. Стремете се да намерите начин за разрешение на част от материалните си затруднения. Навлизате в период, през който по-скоро ще давате, отколкото ще получавате. През празничните дни не приемайте драматично разногласията и разправиите, възникнали между вас и близките ви. По-добре послушайте здравия си разум, защото само той може да ви възпре срещу предприемането на действия, които могат да имат пагубен ефект върху живота ви. Намалете разходите си.

Везни

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат нужда да останат за известно време сами с мислите си, което може да нарани чувствата на интимната ви половинка и възрастните членове от вашето семейство. Моментът не е подходящ за изолираност, по-добре се опитайте да се интегрирате по-успешно в празничната еуфория, това ще ви помогне да гледате по-ведро на живота си. До края на годината ще се намирате в силна позиция на работното си място, което ще ви даде основателна причина да изисквате, а и да налагате желанията и мнението си над околните в професионалната сфера. Разположението на звездите е изключително благоприятно за тези представители от знака, които заемат ръководни длъжности или водят самостоятелен бизнес.

Скорпион

По празничните дни финансовото ви състояние ще е задоволително, така че можете да си позволите някои волности, с които да доставите радост на близките и членовете от своето семейство. По-голямата част от вас ще забавят темпото на работа или изцяло ще се отдадат на заслужен отдих. Празничните дни използвайте за размисъл и преоценка на изминалите месеци, а дори и година. Отдайте се и на удоволствия и наслади, тъй като те ще оставят незабравим спомен за вас. 

Стрелец

Днес се опитайте да си поемете дълбоко въздух, защото той ще ви е необходим, за да можете да приключите изминаващата година с максимален брой добри резултати. Мнозина от вас днес ще имат усещането, че са се събудили от кошмарен сън. Използвайте благоволението на звездите още на този етап от време, за да можете да наваксате с пропуснатото и да приключите с трудните за вас проекти. Финансовото ви състояние ще се стабилизира чувствително, въпреки че ще ви се наложи да направите значителни разходи около представителите на своето семейство. Не отлагайте важно пътуване от личен характер. През празничните дни вероятно ще сте подвластни на своите чувства, които могат да са с двоен знак.

Козирог

През последния делничен ден на седмицата благодарение на сключените от вас договори ще можете да стабилизирате финансовите си постъпления, а дори и да ги увеличите. Възможно е да изпитвате известни колебания по отношение на личните си инициативи, които смятате да предприемате тези дни в професионално отношение, но в крайна сметка може би се нуждаете от още време за размисъл, преди да пристъпите към действията. Мнозина трябва да избягват поемането на рисковани операции, независимо от факта с кого имат намерение да ги изпълнят. Планирайте внимателно настъпващите празнични дни, за да доставите радост на семейството си. Направете цялостна равносметка на изтичащата година.

Водолей

Днес на мнозина от вас ще се наложи да избягват крайностите, дори и обстоятелствата да ги принуждават да ги проявяват. Имайте куража да заявите своите идеи и проекти открито, защото така ще спечелите силните на деня. Не се страхувайте да внесете промени на работното си място и в личния живот, ако това може да ви донесе много повече облаги. През празничните дни се отдайте на заслужена почивка, като споделяте по-активно чувствата си с интимната половинка, тъй като от много задължения в последно време бяхте забравили какво е ласка и нежност. Стремете се на този етап от време настроението ви да е на висота, защото ще действате заразително и на околните.

Риби

Днес представителите родени под този зодиакален знак повече от всякога ще изпитват необходимостта да живеят в пълна хармония със себе си и ще очаквате същото и от заобикалящите ви в професионален и личен план. Именно днес мнозина ще имат потребността да сверят часовника си, като споделят вътрешните си чувства, емоции, страхове и мечти. Наложете си стопроцентов самоконтрол както на чувствата, така и на джоба си, за да не се окажете с празни ръце по празниците. Ако се отнасяте практично към финансовите въпроси, ще съумеете да получите допълнителни приходите до края на 2006 година. Необходимо е да не правите големи планове за празниците, за да не се провалят.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

06.10.2022

563
Хороскоп за сряда

05.10.2022

4232
Хороскоп за вторник

04.10.2022

3358