Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

28 Яну. 2022
Pixabay

Овен

Днес всички ви помагат. Ще получите покана за обед и на масата ще се опитат да решат чисто служебен проблем. Не давайте вид, че сте схванали маневрата, но не решавайте нищо на чашка. Ще ви черпят, ще ви ухажват, ще ви предлагат пари и работа по различни комбинации. Можете да спечелите достатъчно пари и не се колебайте да го направите, ако е въпрос на допълнителна работа. Вечеряте на чужда сметка и ви предизвикват на някакъв бас. Приемете облога, ще се справите и ще натриете носа на този, който ви предизвиква. Бъдете решителни - каквито сте си всъщност.

Телец

Ще имате от всичко по малко - и пари, и любов. Петъкът е чудесен ден за изразяване на чувства и за правене на планове. Използвайте го точно за това. Не оставайте без пари за събота и неделя, не влагайте днес нищо и никъде от това, което ще получите. Няма да можете да избегнете една среща. Очаквате да е неприятна, но ще се окаже, че се лъжете, напълно владеете ситуацията и довеждате разговора до края, който целите. Телци, днес не давайте воля нито на раздразнението си, нито на големите си радости. Оставете ги да поулегнат, тогава ще прецените доколко са истински и заслужават емоциите ви.

Близнаци

Много е важно днес да се концентрирате и да завършите седмицата, без да оставяте нищо за понеделник. Ако трябва, поработете извънредно, задръжте и колега или подчинен, с когото се разбирате добре и работите заедно. Ако влезете в другата седмица с изчистени задачи, няма да имате никакви пречки по пътя към големите съдружия. Посветете се на рутинни действия. Днешният ден ще е тежък за хората с униформа и за медицинските работници. Тези, които ще държат изпити, да не отлагат явяването си за следващата седмица. Посетете родители или близки, които са самотни.

Рак

Не прекалявайте с емоциите, не позволявайте на страстите, каквито и да са те, да замъглят разума ви. Тези от вас, които са обвързани, ще имат напрегнат разговор с половинката си. Не пътувайте днес, нито в събота и неделя, особено тези, в чието семейство има напрежение. На работното си място също ще имате напрежение, изненадващи срещи ще ви поставят гатанки за почивните дни. Мнозина от вас ще бъдат сюрпризирани от гости, които неочаквани и непоканени ще се появят на прага ви. Моментът не е добър за лечение. Ако днес ви поставят някаква диагноза, обезателно потърсете второ мнение.

Лъв

На работното си място ще сте принудени да работите усилено до последната минута. Живеете през тази седмица на високи обороти и не усещате сладостта на живота. По душа сте бохеми и либерални, но седмицата не ви предложи много възможности да се поддадете на истинските си страсти. Днес ще можете да поставите началото на няколко красиви почивни дни. Започнете от тази вечер. Ще имате повод да се отпуснете, да се насладите на радостите и волностите около вас. Вечерта забравете за всичко неприятно, дайте воля на чувствата си и обградете с внимание любимия човек.

Дева

Нищо днес не бива да ви притеснява. Краят на седмицата обещава много бурна и приятна вечер. До нея ще стигнете през един напрегнат, но богат ден. Вашият късмет ви води към печеливши хора или обаждания, от които ще имате много полза. Използвайте протекцията и връзките, които имате, за да заздравите позициите си. Това може да стане с внимателната консултация, за която ще ви помолят. Дайте чистосърдечно и честно съветите и мнението си по въпроса и ще спечелите признанията и подкрепата на много влиятелна личност. Смятайте се за човек със силен приятел.

Везни

Денят ви няма да е лесен. Ще сте напрегнати от спешни задачи, ще трябва да довършвате неща, които са били възложени на други. Главата и очите ви ще парят от умора, но ще се справите. Петъчната вечер ще е много по-приятна и отмаряща. Ще ви помири с хора, с които сте имали пререкания, ще ви стопил в ръцете на любимия/любимата, ще ви зарадва с децата или с близките ви. Неочаквано вечерта ще ви донесе пари или подарък, който ви радва. Една новина по някакъв неуреден въпрос ще допринесе за доброто ви настроение. Преминавате в нова среда, чувствате се добре и дано сте преодолели стреса от миналите дни.

Скорпион

Денят ще започне и ще завърши с много работа. Ще имате даже и работа за почивните дни, поне през съботата ще се наложи да довършвате. Важно е да го направите, за да не прекъснете пътя си напред и нагоре. Деца и близки днес ще ви гледат в ръцете и ще се превърнете в нещо като каса за всичките около вас. Давате, давате, давате и много бързо ще се видите без пари. Позволявате да прекаляват с чувството ви за отговорност. Дори хора, с които нямате никаква обвързаност, живеят с мисълта, че сте им длъжни с нещо. Трябва да прекъснете това, ако не искате да се провалите. Отделете време и за себе си.

Стрелец

Днес сте в отлична форма. Подреждате нещата на работното си място точно както трябва да бъдат. Събирате подчинените или колегите си и разпределяте задачите от понеделник. Ако не го направите, следващата седмица ще бъде многократно по-тежка от тази, която мина. Не се поддавайте на провокации и не отговаряйте на въпроси, които ви приличат на търсене на сметка. Законът ще бъде на ваша страна, ще уредите наследство или право на ползване, ще излезете победители в съдебен или в извънсъдебен спор. Ще ви дойдат отнякъде пари и покана за много приятно гостуване.

Козирог

Денят ще е изпълнен с придобивки. От сутринта ще забравите притесненията. Работите ви се подреждат като че ли сте ги редили във вълшебен пъзел. Всичко, което сте планирали, ще стане, партньорите ви ще са сговорчиви и ще приемат всичките ви условия. Не се възгордявайте, това не е само плод на вашите усилия, но имате право да сте доволни. В следобедните часове ще имате радост, която ще оформи пълното настроение на петъка. Вечерта ще правите сметки с близките си за придобивка, която ще осъществите в най-скоро време. Нямате никакви основания за оплакване или страхове.

Водолей

Има нещо особено около мнозина от вас, особено около тези, които са родени през първата десетдневка на февруари. Срещите ви днес ще са изключително важни за развитието на бизнеса ви. Работите с хора, от които искате пълна преданост, но самите вие не сте достатъчно верни на собствените си обещания. Това много ви пречи. Днес разходвате много време, чувства и пари. Ще се наложат промени и няма да можете да ги направите, ако не споделяте разходите с други хора. Не странете от приятелите и близките си, пазете хората около вас и така сигурно ще защитите тила си.

Риби

Днес имате голям късмет с пари и документи. Намирате нещо загубено, получавате нещо вече отписано, научавате нещо важно, което ще ви помогне да действате навреме. До обед нищо особено, всекидневните задачи, следобедът ще ви донесе изпитание, което ще преминете успешно. Може би точно днес ще се наложи да говорите за нова или допълнителна работа, свързана с чуждестранна фирма. Някой ви забелязва и също ви кани на делови разговор, печелите на тото или лотария - вярно, малка сума, но важното е, че късметът ви работи. Появяват се и покровители, които не искат, а дават много.

Ключови думи:

дневен хороскоп