Quantcast
Кмет на ГЕРБ прие Пеевски и сие | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Кмет на ГЕРБ прие Пеевски и сие

21 507
 FB/ДПС Пресцентър
Домакинът Панов и знатните му гости.

Кметът на Велико Търново и регионален лидер на ГЕРБ Даниел Панов е приел днес в кабинета си най-първите лица на ДПС, сред които и Делян Пеевски. За срещата се разбра след съобщение на пресцентъра на Движението. Пеевски е бил придружаван от лидера на ДПС и кандидат-президент Мустафа Карадайъ, кмета на Белица Радослав Ревански и Камен Костадинов, член на ръководството на партията.

Пеевски води листата на ДПС в региона. Официално ГЕРБ и ДПС са съперници, но, видно от разпространените снимки, разговорът е бил доста задушевен. Поводът за срещата не е известен. Пресцентърът на ДПС изтъкна, че Ревански е член на Управителния съвет на Сдружението на общините, а Панов - негов председател. И така опита да внуши, че визитата е била по общински въпроси.

Любопитно е и присъствието на Камен Костадинов. Той и Панов са колеги в новия Изпълком на Българския футболен съюз. Само преди седмица депесарят водеше извънредния конгрес, на който самият той бе преизбран в Изпълкома, а кметът на Велико Търново стана един от четиримата нови членове.

Още

"Опера на върховете" и "Сцена на вековете" изкушават меломаните

05.08.2022

221
Лидерът на ДПС разговарял в Анкара с Ердоган за предсрочните избори

01.08.2022

Обновена

3862
Вече се надига недоволство срещу отлагането на мачове на "Левски"