Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

6 654

Овен

Най-добре е днес да довършвате вече започнати неща. Ще сте готови със съгласието си за допълнителна дейност. Сега остава да подредите нещата си така, че ангажиментите ви да не си пречат един на друг. Няма да го постигнете лесно. Не бива да бързате, но щом сте решили, действайте, защото тази работа ще ви носи пари. Отсега се чувствате по-силни. Това не бива да ви прави небрежни. Точно днес във връзка с нещо спешно ще имате нужда от помощ. Ще постигнете добро взаимодействие със Стрелец. Чувствителността ви е изострена, но не бива да се поддавате на емоциите си.

Телец

Предчувствие или просто желание за победа ви прави много по-приятни за околните. През целия ден в офиса си търсите съмишленици, не намирате недостатъци, не сте докачливи както обикновено, пускате чара си в действие. Нищо че е петък, ще имате приятни запознанства по различни поводи. Срещите ви ще протичат както сте ги планирали. За вечерта си организирате среща с приятели, на която ще потърсите и тяхната подкрепа.

Близнаци

Очертава се интересен и богат петък за хората, които се занимават с търговия и предприемачество. Очаквайте много приятна изненада от страна на досегашен партньор. Ще получите от него примамливо предложение за разширяване на дейността, като ви предлага и инвестиции. Това е неочаквана, но много навременна помощ. Желанието ви да сте много прецизни ще изнерви хората около вас. Ще ви изненада съобщение за гост от чужбина. Приятел Лъв ще предизвика криза в отношенията ви. Ще се скарате с Риба и с жена Дева на работното си място. С Девите не сте добри партньори. Трудностите в повечето случаи си ги предизвиквате вие.

Рак

Имотен проблем, който сте смятали за приключен, ще изплава от миналото. Има вероятност за разправии с роднини. Възможно е да претърпите финансови загуби. Намерете си добър юрист, ако не искате да губите. Лични разправии с близки хора ще развалят настроението ви. В дома ви здравословен проблем с дете ще създаде напрежение. Очаквате среща с високопоставена личност, от която зависите, но тя няма да протече както ви се иска. В деловата си дейност действате хазартно и не печелите. Отложете всичко, което може да бъде отложено за следващата седмица. Починете си добре, важно е да се наспите.

 

Лъв 

За много от вас днес ще е наложително пътуване из страната. В петък командированите ще трябва да се задоволят със скромни успехи при изпълнението на задачите си. При пътуването по лични причини много от юлските Лъвове ще се сблъскат с неуредени имотни въпроси и разправии. Ще са ядосани, разочаровани и озлобени. Неприятностите ви ще са до вечерта. Родените през август да са търпеливи и сдържани. Лъвовете са много амбициозни и няма да си оставят магарето в калта. Ще намерите начин да се докажете. Достатъчно е, че около вас ще се създаде дух на съревнование и рискова надпревара.

Дева

Ако се налага да подписвате документи, правете го до обед. Извънредни задачи ще объркат плановете ви. Ще се наложи да пътувате внезапно из страната. Това ще разстрои тези, които правеха планове за романтични срещи. Едно подмятане за вашата прецизност ще ви амбицира. Това ще ви помогне да решите нещо преди определения срок и ще ви забележат. Ще получите похвала. Ако учите, изтеглете изпитите си преди определената дата. Денят е благоприятен за изпити, интервюта и за търсене на работа. Активността ще ви спаси от мрачни настроения и самосъжаление, а любовта ще ви стопли и ще върне самочувствието ви.

 

Везни

Разпределете добре времето си. Някой ще ви ядоса със забравено обещание. Това, което сте запланували не, започва както искате. Разправии с колеги за дреболии. Концентрирайте се. Предлага ви се нова работа, която на пръв поглед сте готови да откажете. Не го правете, не бързайте с решението си. Ако се организирате добре, допълнителната делова дейност ще ви донесе добри приходи. Раздразнителни сте. Потърсете Близнаци за помощ - с този знак имате много допирни точки. Жените ще направят поход по магазините. Вечерта ще премине в романтична среща. Не бъдете прекалено капризни в личния си живот.

Скорпион

Днес не ви очакват особени събития. Нещата ви ще вървят, ако не допуснете натиск отстрани. Срещите, които ще трябва да проведете с различни хора, ще се превърнат в събития с неочакваните си предложения. Хора от път ще ви предлагат допълнителна дейност. Пак хора от път ще поискат съдействие от вас. Ще сипете остроти по адрес на колегите и близките си, излишно е. Ако приказвате по-малко, ще е по-добре. На самотните им предстои приятна среща с човек, който ще навлезе в живота им. В дома си опазете атмосферата от дребни остроти, отпуснете се и оставете половинката ви да се погрижи за вас.

 

Стрелец

Днес ще привлечете важни хора за плановете си. Ще ви декларират подкрепата, а вие ще настоявате да определят и срокове. Не бъдете много настоятелни, не се опитвайте да изпреварите събитията, не правете никакви инвестиции. На работното място ще заместите колега със здравословни проблеми. Това може да се окаже стъпка в служебната стълбица нагоре. Нещо извън сегашното работно място ще привлече интереса ви. Може да се окаже шанс да навлезете в нови области. От известно време се оглеждате за допълнителна дейност и скоро ще я намерите. Осигурете си спокойна петъчна вечер.

Козирог

Днес има благоприятно стечение на обстоятелствата и се възползвайте от това. Концентрирайте се върху срещите си и не се суетете. Януарските Козирози са силно раздразнителни, опитайте се да откриете причината за това. Неетична постъпка ще извади от равновесие родените през декември. Често Козирозите си поставят цели, без да си дават сметка за общото си състояние. Не работете в колектив, няма да сте продуктивни. Не правете публични изяви. В личния си живот оставете бурните страсти на заден план. Не потъвайте в спомени, не заливайте интимния си партньор с оплаквания. Работете внимателно с пари и документи.

 

Водолей

Трябва да сте подготвени и за добри, и за лоши обрати на работното място. Ще възникнат проблеми, но ще демонстрирате деловитост и самочувствие. Това ще ви помогне да овладеете безпокойството си. Следобед денят може да ви доведе до професионална удовлетвореност. Нещо ще ви открои. Ще се забележи и вашата елегантност, особено тази на жените. Не позволявайте да ви се бъркат случайни хора. Ще получите очаквани пари. Проект, разработван с много старание, няма да бъде приет по смешни причини. Това ще ви огорчи, но ще повиши авторитета ви пред колегите. Осигурете си почивка сред природата.

Риби

Не градете големи планове. Днес можете да получите предложение за съвместна дейност, което ще се окаже много примамливо, приятно и приемливо. Не го подценявайте. Задълженията ви на работното място ще са много интензивна, но се постарайте да довършите всичко в срок и докрай. Не започвайте следващата седмица с недовършени неща. Макар и по-трудно, ще реализирате една бизнесвръзка, към която се стремите от доста време. Ще избегнете някакъв конфликт. В дома ви няма да има изненади. Вечерта ще започне и ще завърши тихо и кротко. Ще ви обградят с внимание и разбиране.

Ключови думи:

хороскоп за петък

Още

Хороскоп за петък

15.10.2021

4266
Хороскоп за петък

08.10.2021

6303
Хороскоп за петък

13.08.2021

6600