Quantcast
Радина Червенова се завръща на екран, но в bTV | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Медии

Радина Червенова се завръща на екран, но в bTV

Трите големи телевизии започват битка за рейтинг в неделните следобеди
9 815
 Фейсбук
Радина Червенова

Дългогодишната журналистка от БНТ Радина Червенова ще се завърне на ТВ екран още на 6 септември, но в bTV.

Бившата водеща на "По света и у нас", която си тръгна от предаването преди 3 години, ще води някои рубрики в сутрешния блок "Преди обед", чийто водещи са по традиция Десислава Стоянова и Сашо Кадиев. Всеки понеделник Червенова ще среща зрителите с позабравени герои от миналото. В сряда пък ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения.

От bTV се похвалиха и с други нови попълнения, които ще имат свои рубрики. Комикът и илюзионист Ненчо Илчев, когото зрителите познават от "Столичани в повече" и "Комиците и приятели", ще радва малките зрители с игри, фокуси и изненади в новата рубрика "Вълшебствата на Ненчо".

БНТ също обяви нова програма и нови водещи. Мая Костадинова, която преди няколко месеца напусна "Нова ТВ", където водеше неделната публистика, ще води новия съботно-неделен блок на БНТ "Говори сега". Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 17 до 19 ч., като трябва да е съперник за рейтинг на "120 минути" на bTV в същия часови пояс. В него ще бъде и Лора Крумова, която ще води "На фокус с Лора Крумова" след завръщането си в "Нова ТВ".

Новият неделен блок на БНТ започва на 11 септември. В него ще има и поддържащи водещи - със свои рубрики ще се изявяват бившата ни шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и Дими Стоянович.

Гимнастичката ще разговаря с най-атрактивните лица от света на спорта в "Шампионска среща", а Стоянович ще прави паралел между миналото и настоящето в рубриката "Добре забравеното". Самата Мая Костадинова пък ще представя в "Отвъд границите" историите на съвременни успели българи, които с работата и откритията си променят околния свят.

Още

Четири истории на журналиста Светослав Иванов
Единият бил крадец на промяна, другият - от тима "Магнитски"

18.11.2021

8514
БНТ ще покаже 110 часа от зимните олимпийски игри

10.11.2021

342