Quantcast
Борисов се появи за внезапен метан при Ердоган | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов се появи за внезапен метан при Ердоган

Лидерът на ГЕРБ благодари на турския президент за миграционната политика
57 072
Борисов благодари с поклони, а Ердоган го нарече "моя брат"

Лидерът на ГЕРБ се появи внезапно при турския президент Реджеп Ердоган. Посещението му не бе предварително съобщено. Срещата се е състояла в Истанбул.

В профила на Борисов във Фейсбук пряко бе излъчено триминутно видео, в което той раболепно благодари на Ердоган, че "се справихме с миграцията и "Балкански поток" направихме, магистралите направихме." Борисов завърши с "благодаря" и се поклони на Ердоган.

От своя страна турският президент заяви, че Турция е страната, която най-добре се справи с миграционната политика. "Тази политика я реализирахме с моя добър приятел и брат Бойко (при тази реплика Борисов се поклони отново). Взаимоотношенията ни бяха в добро състояние. И г-н Борисов представи реалността за миграцията пред ЕС." Пред лидера на ГЕРБ Ердоган декларира, че Турция ще продължи същата миграционна политика към България. "Нашите граници ще продължат да бъдат така пазени". (Борисов се поклони отново.) Ердоган пожела успех на изборите "на моя приятел". От своя страна Борисов декларира, че "българските мюсюлмани са мост на приятелството между двата народа".

 

 

Posted by Boyko Borissov on Saturday, July 3, 2021

 

Още

Президентът нападна остро ПП: Беше грешка, че допуснах такива хора

05.12.2022

Обновена

4145
Борисов призна: От всичките ми хареми най обичам академиците!
Бойко Борисов нападна ПП, че е част от "проруската коалиция "Лукойл"