Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

10 781

Овен

Във вторник мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат желанието да изпъкват сред колегите си. Амбицията ще ви помогне успешно да се справите с недоброжелателите си на работното място. Не позволявайте началниците ви да останат с погрешна представа за вас. Възможно е поради една или друга причина да търсите признание от страна на високопоставени особи и началници. На първо място може интересът ви да е пробуден от чисто материален характер или от желанието да сте на по-отговорен пост, който да ви даде повече свобода в реализацията. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Телец

Днес се стремете да бъдете добри водачи, особено ако заемате отговорни позиции в професионално отношение. Справедливостта ще ви даде шанс да будите доверие сред подчинените си. Материалното ви състояние ще е стабилно. Не се доверявайте на ласкателите в обкръжението си. Мнозина от родените под този зодиакален знак ги очакват значителни промени от делови характер. Като че ли ще ви е много по-лесно да свикнете с измененията около себе си, ако се опитате да извлечете максимални ползи от тях. Налага се внимателно да действате, особено ако трябва да влагате крупни суми пари в нови начинания.

 

Близнаци

Днес ще сте склонни към крайности в работата, които могат да ви донесат както положителни и приятни изненади, така и негативни, от които нервите ви да се опънат до краен предел. Опитайте се да предвиждате поне част от настоящето, защото така по-умело ще контролирате събитията, които ви връхлитат. Не се преуморявайте, защото здравето ви е нестабилно. В края на деня ще почувствате по-осезателно необходимостта да смените начина си на живот. Необходимо е да изразявате гласно желанията и потребностите си, защото само така ще можете да изисквате проява на разбиране от страна на заобикалящите ви.

Рак

Днес успешни ще са тези ваши начинания, в които ще можете да използвате своите професионални знания и умения. Необходимо е да се предпазвате от взимането на необмислени решения. Можете да се радвате на значителни успехи, но какво ще значат те за вас, ако няма с кого да ги споделите? Вечерта не се колебайте да се отдадете на пълноценен отдих. Пътуванията ви на близки разстояния с цел отдих ще се отразят положително не само на физиката, но и на духа ви. Липсата на напрежение и работни срещи ще ви помогне да се отпуснете в компанията на близки и приятели. В любовта ще намирате тихо убежище.

 

Лъв

Във вторник ще имате възможност да увеличите своите придобивки. Ще спечелите по-добро материално положение, ако се опитвате да сте максимално гъвкави в ситуациите, пред които се изправяте на този етап от време. Не губете дори секунда за занимания, които нищо положително не ви носят. Стремете се да сте постоянни в чувствата си, защото рискувате да не получите желаното от вас разбиране от страна на интимната си половинка. С достатъчно късмет ще успеете да реализирате всичко планирано от вас в професионалната сфера. Не се опитвайте да избягате от старите си проблеми, защото те отново ще ви напомнят за себе си.

Дева

Днес се вглеждайте повече в детайлите в процеса на работа. Напълно възможно е да се сблъскате с непредвидени проблеми в професионалната сфера. Малко вероятно е главоболията ви да са причинени от някого. По-скоро обстоятелствата около вас няма да са особено благоприятни, така че не се опитвайте да хвърляте вината върху някого. Опитайте се да поддържате добър контакт с близки и с интимната си половинка. В любовта човекът до вас ще очаква да поемете инициатива за неща, които ще спомогнат за положителното развитие на връзката ви. Емоционалните крайности могат да ви навлекат множество неприятности.

 

Везни

Днес около вас като че ли всичко ще е привидно спокойно, но истината е, че ако не туширате различията около вас, едва ли ще се чувствате добре и на работното място, и в любовта. В работата следвайте стриктно своята програма и няма да имате никакви проблеми. Въздържайте се от авантюристичните си пориви, независимо дали те са по-силно изразени в личен или в професионален план. Опитайте се да степенувате по важност, за да съхраните това, което е значимо и ви стимулира, а да се освободите от нещата, които ви създават неудовлетворение. Не поставяйте начало на любовна афера, ако не сте сложили край на съществуваща връзка.

Скорпион

Днес ще се радвате на внимание, което не сте получавали отдавна както в професионално, така и в лично отношение. Най-вероятно, без дума да кажете, ще получите по-добро предложение за работа и в същото време значително ще се подобри стилът ви на живот. Мнозина от вас ще са в центъра на събитията и под светлината на прожекторите. Всичко, което поемете като задължения и отговорности, ще е с дълготрайно за вас действие. За добро или за лошо е наложително да направите някои компромиси, които със сигурност няма да са по вкуса ви, но за сметка на това ще ви донесат така мечтаната от вас стабилност за в бъдеще.

 

Стрелец

Напълно възможно е днес благодарение на деликатното ви присъствие на професионалната сцена да затвърдите авторитета си без особено големи усилия от ваша страна. Приятелите и колегите ви ще се уповават на вас и ще ви имат доверие, независимо дали са съгласни с методите ви на работа и с начина ви на мислене, което в крайна сметка ще устрои всички представители от знака. Мнозина ще имат успех, ако изпробват късмета си с дела, в които може да изявят на преден план финансовите си умения. Сключването на договори и сделки ще е доста изгодно за вас и резултатите ще са по-добри, отколкото преди инициативите ви.

Козирог

На мнозина днес ще им се наложи да намират разрешение на въпроси от личен характер. Не търсете проблеми там, където те не съществуват, а насочете вниманието си към неща, за които получавате сигнали, че не са наред. Не ставайте зависими от обстоятелствата в личния си живот. Желателно е да се стремите към финансова самостоятелност, особено ако до момента е трябвало да се справите с погасяването на стари заеми. Опитайте се разумно да подхождате към приходите и разходите си. Не давайте напразни надежди на интимната си половинка, ако не смятате да изпълните обещанието си. Пазете се от разочарование от близък приятел.

 

Водолей

Днес се опитайте да приключите навреме със започнатите от вас инициативи в професионалната сфера. Не намалявайте темпото на работа независимо от условията, при които ще трябва да се справите с много предизвикателства. С разбиране подхождайте към желанията на малките и на възрастните членове от вашето семейство. Не използвайте сарказма си, особено ако има опасност да засегнете тези, които обичате. Обръщайте внимание на детайлите и ще получите повече от очакванията си. Вечерта мнозина ще обогатят кръга от приятели и познати. Ще разполагате с достатъчно възможности, за да осъществите своя инициатива.

Риби

Във вторник делата ви в професионалната сфера ще се развиват според плановете ви. Опитайте се да видите на по-широка основа настоящето и бъдещето си, защото това ще ви помогне да изградите по-точна преценка как да постигнете набелязаните от вас цели. Нищо няма да е в състояние да ви отдалечи от планираното, но за да сте още по-ефективни, е необходимо стриктно да спазвате режим, който да ви позволи добра физическа форма и издръжливост. Успехът ви ще се дължи на добре обмислените ви действия и умението ви да не правите компромиси, когато става въпрос за работа. Внимателно предприемайте нови ходове спрямо интимната си половинка.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

17.09.2021

4805
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4488
Хороскоп за сряда

15.09.2021

4653