Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

11 253

Овен

В първия делови ден на новата седмица лесно ще печелите доверието на високопоставени особи, началници и клиенти. Опитайте се с повече хъс и смелост да отстоявате заетите от вас позиции, както на работното място, така и в личния си живот. Не допускайте някой друг да използва извоюваните от вас многобройни облаги и в двете направления, защото няма да можете да им се насладите. В любовта туширайте различията в характерите си с интимната половинка, като проявите желание за компромиси. Всяка ваша импулсивна и не добре обмислена реакция в професионалната сфера може да доведе до сериозни последици за вас в материален план.

Телец

В понеделник се стремете спокойно да подхождате към проблемите, възникващи в процеса на работа, защото само така ще можете да контролирате на сто процента положението си в тази област. С личната си намеса ще предпазите някой от родителите си от сериозни проблеми. На мнозина от вас ще им бъде предложена нова работа, пост или допълнителни отговорности, които ще подобрят значително материалното ви състояние. Любовта и пълноценните ви взаимоотношения с интимната половинка ще ви действат стимулиращо, но и разсейващо, особено ако сте по-емоционално настроени в момента от обикновено. Следобед се предпазвайте от прекомерната щедрост на някого в материален план. Тя ще е само на думи.

 

Близнаци

Днес се опитайте да бъдете по-предпазливи в професионалната сфера, където всяка ваша крачка ще бъде строго наблюдавана от страна на началниците ви. Обръщайте внимание на здравословното си състояние, тъй като е напълно възможно някои стари хронични болежки отново да напомнят за съществуването си. Около обед ще съумявате да се освобождавате от сериозните проблеми на работното си място, ако сте имали достатъчно съобразителност да сте добре информирани за всичко, което ви заобикаля в професионалната сфера. Разумните и добре преценени ходове ще ви спечелят уважението и доверието на високопоставени особи. А оттук до пълното разрешение на затрудненията ви дели точно една крачка.

Рак

В понеделник не се забърквайте в сложни ситуации, давайки обещания на колеги или членове на вашето семейство. Ще разполагате с необходимите качества, за да успеете да се справите с негативното, но внимавайте от съмнения и колебания да не изпуснете шанса си. Колкото по-внимателни сте, толкова е по-малка вероятността нещо около вас да се обърка, особено в материален план. В любовта дайте повече нежност и проявете повече разбиране към интимната си половинка. Откритият ви отказ да се съобразите с желанията на интимната половинка може да повлияе върху любовта и уважението, от които толкова силно се нуждаете. Отделете време за спортни занимания и пълноценен отдих.

 

Лъв

В първия ден на новата делова седмица се предпазвайте от развиване на ентусиазъм, който може да ви подтиква към осъществяването на необмислени начинания в професионалната сфера. Избягвайте импулсивността, защото едва ли ще има положителен ефект върху финансовото ви състояние. Стремете се към стабилност по отношение на чувства и мисли, защото само така можете да превърнете желанията си в реалност. Необходимо е да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти.

Дева

Днес се опитайте да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им. Не подвеждайте с информация интимната си половинка и близките си, защото могат по неправилен начин да се изтълкуват думите ви. Здравето ви ще е сравнително стабилно. Избягвайте да поемате по лесен път да преследвате професионалните си интереси, защото може на финала да не се окажат толкова изгодни, колкото ви са се стрували първоначално. По-добре тръгнете по непознатите и стръмни пътеки, но поне ще знаете, че няма да сте придружени от врагове, които да променят събитията за вас.

 

Везни

Днес избягвайте тези, които ви натоварват психически със собствените си проблеми. На първо място поставете собствените си потребности и чак тогава можете да се включите в някои инициативи да помагате на близки и приятели. Не поемайте отговорности, за които не сте сигурни, че ще можете да контролирате на сто процента. В любовта ще се нуждаете от подкрепата на интимната си половинка. Не бързайте със сериозните връзки, ако сте сред самотните представители на знака. В края на деня лесно ще печелите доверието на околните. Опитайте се да докажете не само на тях, но и на себе си, че можете да се радвате на успехи, постигнати с постоянство в желанията.

Скорпион

Днес се стремете да постигнете хармония във всички житейски посоки, тъй като само така ще си доставите жадуваната от вас пълноценна почивка. Засвидетелствайте любовта си към интимната половинка чрез малки жестове на внимание и се опитайте да сте по-толерантни към желанията й. Отложете дългите пътувания. Ще успеете да развиете успешни делови познанства в професионално отношение, което ще ви даде възможност да се радвате на стабилни приходи във финансовата сфера. Поставете интересите и целите си на първо място и успехът ще е изцяло на ваша страна. Внимателно се отнасяйте към капризите, проявени от малките и възрастни членове на семейството ви.

 

Стрелец

В понеделник ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни, седмици и месеци. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления. Опитайте се да бъдете по-тактични спрямо интимната си половинка. Влагайте енергия и желание за подобряването на физическата ви форма - в това направление компромиси не правете. Мнозина от вас ще бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, но едва ли е добра идеята да се поддадете в плен на импулсите си, ако междувременно сте трайно обвързани в любовта. Всяка крачка встрани може да ви коства много.

Козирог

Не започвайте рисковани спекулации на работното си място. Това може да коства много, включително и това да загубите пари. По-добре на този етап от време да се отдадете на пълноценен отдих. Внесете повече равновесие в мислите и чувствата си, защото само така ще съумеете да се справите още по-успешно с предизвикателствата, отправени ви в личен и професионален план. Сега моментът е подходящ за разум и пестеливо отношение спрямо материалното ви състояние. Точно разпределете силите си на работното място, за да можете да приключите с всичко планувано. В любовта останете верни на интуицията си, защото и този път няма да ви подведе.

 

Водолей

Типично за зодиакалната ви характеристика в понеделник мнозина от родените под този знак лесно ще попадат под чара на представителите на противоположния пол. Като че ли ще ви е трудно да устоите на изкушенията, особено ако сте сред трайно обвързаните. На първо място е задължително да не подхождате немарливо към собствените си отговорности на работното място и на второ - да останете верни на човека до вас, ако не искате отново да настъпи хаос в живота ви. Като че ли ще е важно за вас какво се случва на работното ви място, а в същото време ще сте разпокъсвани от противоречиви чувства в любовта. Стремете се да не сте твърде разточителни в материалната сфера.

Риби

Днес избягвайте промените и непостоянството и в професионален, и в материален план. В тези две сфери е наложително да сте комбинативни и разумни при предприемането на всеки един ход от ваша страна. Не правете компромиси, които могат да ви струват скъпо не само на този етап от време, но и в бъдеще. Благодарение на чара си ще съумеете да увеличите броя на съмишлениците и клиентите си. Въпреки късмета, на който ще се радвате, е наложително да не сте самоуверени, защото едва ли това ще се отрази положително на материалното ви състояние. Внимателно планирайте започването на нови професионални инициативи. Организирайте плановете си, за да не се сблъскате с непредвидени ситуации, които да провалят замисленото.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

20.09.2021

104
Хороскоп за петък

17.09.2021

5638
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4512