Медия без
политическа реклама

Моника Белучи пристига у нас

Тя ще снима филм с Лиъм Нийсън

19 Май 2021
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Моника Белучи

Моника Белучи - италианската актриса, превърнала се в еталон за женска хубост с ролите си в "Малена", "Необратимо", "Матрицата", "Спектър", идва у нас в края на седмицата. Посещението й бе потвърдено в ефира на bTV от българския актьор, продуцент и бизнесмен Николай Ишков. Той заяви, че тя пристига за участие във филм заедно с Лиъм Нийсън и Гай Пиърс. 

Трите кино знаменитости ще си партнират в трилъра "Спомени", режисиран от Мартин Кембъл, чието име се свързва с два блокбъстъра от поредицата за Джеймс Бонд - "Златното око" и "Казино Роял". Самата Моника игра в последния засега излязъм филм за агент 007 - "Спектър" от 2015-а.

Слухове за пристигането на Моника се завъртяха още през април, когато в Созопол започнаха снимките на продукцията. Там обаче пристигна с частен самолет само звездата от "Списъкът на Шиндлер" и "Твърде лично" Лиъм Нийсън. Сега вече снимките ще бъдат в киностудио в София, този път с участието и на Белучи. 

Филмът "Спомени" е американски римейк по нидерландския "Спомени на убиец", излязъл през 2003 г. Сюжетът разказва историята на Алекс Луиc (Нийсън) - убиeц c рeпутaция нa диcкрeтeн пeрфeкциoниcт. Кoгaтo oткaзвa поредната "мoкрa пoръчкa" нa oпacнa прecтъпнa oргaнизaция, той ce прeвръщa в тяхна мишeнa. 

Aгeнтите нa ФБР Винcънт Ceрa (Пиърc), Линда (Тадж Атвал) и мeкcикaнcкият рaзузнaвaч Угo Мaркec (Харолд Тoрec) са натоварени със задачата да рaзcлeдвaт поредицата убийcтвa, за да разберат кой стои зад тях. Следствието им все повече ги дoближaвa дo Aлeкc, нo вбесявa бoгaтaшкaтa Дaвaнa Cилмaн, която ще бъде изиграна от Белучи.

Още по темата