Медия без
политическа реклама

50 000 лв. награден фонд за Ефбет лига

17 Март 2021

Организаторът на хазартни онлайн игри "Ефбет", който  също така е и генерален спонсор на футболната Ефбет лига, предлага специална бонус игра за любителите на родното футболно първенство и спортните залагания като цяло - 50 000 лв. награден фонд за Ефбет лига.

След всеки кръг на Ефбет лига трима клиенти на организатора ще печелят по 500 лева free bet, които ще бъдат наредени автоматично в акаунтите на печелившите в сайта www.efbet.com. Програмата на първенството може да видите на www.liga.efbet.com.

За да участва в играта, всеки клиент следва да е заложил на поне един мач от българската Ефбет лига в множествен залог (права колонка).

След края на всеки кръг на Ефбет лига, на случаен принцип ще се теглят официално трима измежду всички клиенти на сайта www.efbet.com, изпълнили условията на играта.

Колкото повече на брой поставени фишове има даден клиент, толкова по-голям е шансът му за печалба. Изключение прави един и същ фиш, заложен няколко пъти, който в такъв случай се счита като 1 шанс за томболата.

След изтеглянето на трите печалби по 500 лв., сумите се зареждат автоматично в акаунтите на печелившите под формата на безплатен залог.

Общият награден фонд на играта е на стойност 50 000 лева за целия сезон на Ефбет лига.

Повече информация за бонуса може да намерите тук.

Ключови думи:

Ефбет, залагания

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?