Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Откриха проект за конституция във фалшификатори

Силвестър Сталоун бил основният автор на фалшивия документ

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

В грандиозна акция на българските, американските, китайските и руските служби бе разбита печатница за фалшиви документи в Слънчев бряг.
Между другите фалшификати бе открит и проект за нова Конституция на РБ - фактически същият, който разнасяха Дани Кирилов и гербавите конституционалисти тежка категория.
Установено е по оперативен път, че един от авторите на престъпния документ бил актьорът Силвестър Сталоун, който в момента се укрива някъде в павилионите на блокиралия в кризата Холивуд. Актьорът написал каквото можал и го пробутал по неустановен засега начин на Данаил Кирилов. Самият Кирилов казва пред следствените органи, че няма ясни спомени от този период на живота си, защото тогава бил прегрял от непрекъсната мозъчна дейност с 200 км/ч. Органите проявили разбиране. 

Не са изяснени докрай мотивите на Силвестър Сталоун да злепостави ГЕРБ по такъв начин. Установено е, че актьорът искал да опорочи българския законодателен процес, за да си помислят хората, че с фалшивия проект за конституция Борисов иска да спечели политическо време.
Постъпката на Сталоун е коварна и неблагодарна, защото с Борисов го свързва дългогодишна сърдечна протоколна връзка, която винаги е била дружелюбна. 
Борисов към Силвестър Сталоун: Ти си си все същият Рамбо (видео) - България  - Дневник
Юни 2019. Снимка: Пресцентър на МС. 

Септември 2008. Снимка: Борислав Николов, архив СЕГА. 
***
Съучастниците на Силвестър са в процес на установяване, но никой от юристите на ГЕРБ не е заподозрян - счита се, че политиците са умствено невинни и са били подведени по някакъв начин от харизмата на актьора. А има и други още неразгадани машинации на коварния фалшификатор на конституции. 
Борисов не знаел какво да мисли за приятеля си. 
"Как може така да ми играе мръснишката! - оплаквал се Борисов пред внуците си. - Винаги съм бил любезен със Силвестър, позволявал съм да се снима с мен, моля, заповядай. Приемал съм го в кабинета, черпил съм го, какво е това нещо сега! Странни работи правят хората, дядово злато! - милвал той ангелчетата, които щастливо не разбирали какво им говори дядо Бойко. - Да седне той да ми напише фалшива конституция и така да ме излага пред хората! - не можел да повярва премиерът. - А мислех паспорт да му дам и да си гледа кефа тука, да мятаме белот понякога и така нататък. Щяхме да си живеем в дружба и разбирателство, сега у нас е много по-добре, отколкото в Америка, те са в голяма криза, дечица малки... Ама ей го. Може да ми е завидял нещо, стават такива работи. Гледаш го приятел, а в следващия момент ти завидял я за пари, я за жена... Ой, дядова радост, добре, че не разбирате!", забавлявал внучетата дядо Бойко, защото зетят и дъщерята били на кино и не искали да оставят децата на НСО. 

Паспорта на Силвестър. Снимка: Прокуратурата. 

Още по темата