Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Марешки предложи да се гласува в аптеки и бензиностанции

За да се гарантират честните избори и мирното предаване на властта

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

WILL REPORT.
Веселин Марешки се яви на консултациите при президента за гарантиране на честните избори и предложи да помогне с каквото може за организирането на честни избори в неговите аптеки и бензиностанции. 
Организирането на изборни секции в аптеките и бензиностанциите на Марешки ще гарантира честността на вота, а същевременно всеки избирател ще може да зареди гориво или антидепресанти, или каквито там медикаменти и профан-бутани употребява българинът със съответните рецепти. 
Веселин Марешки даде кратко изявление за нашия "Фейк бюлетин", за да изясни до крайност позициите си по текущите проблеми.
"От една страна, аз съм Българския Тръмп - призна Марешки. - От друга страна, американски работи няма да правим, искам мирно предаване на властта, аз винаги съм бил образец за честен човек и умерена мутра. 
Ако трябва да се сравняваме по мутризъм с министър-председателя - аз съм лейтенант, Бойко е генерал-лейтенант. Свалям шапка и коленича, признавам, че съм по-малък в тая игра. Аз например съм слаб в прокурорския бизнес, признавам и се подчинявам, аз съм честен човек! Вие може би не знаете, но в мутренската йерархия се запазиха военните звания, които по-рано важаха и в МВР - лейтенант, полковник, генерал и така нататък. Трябва да ви кажа, че макар в МВР да се проведе реформа, която отмени военните звания, като ги обърна на комисар, инспектор и прочие, ние в криминалните структури, запазихме старите звания - лейтенант, бригадир и така нататък, това са си наши работи. Ние мутрите сме си малко като масони, имаме свои ритуали на инициация и клетви за сътрудничество, които представляват нещо като религиозно тайнство - приобщаване и морален ангажимент. Криминалният морал е въобще слабо изследвана област на знанието и аз ще се радвам, ако президентът отвори такъв дебат в обществото ни, за да осмисли президентството си. Защото тъй наречените престъпници всъщност са крепители на стабилността. И това трябва да ни се отчете, а не да ни държат на прокурорска каишка, само защото са ни по-слаби връзките в Прокуратурата. Ок, признавам, че прокурорската институция в момента е водеща в нашите среди, а аз съм слаб в тия контакти, признавам го тутакси и предварително. Но все пак в нашите структури, в партия Воля и в моя бизнес има достатъчно криминален потенциал и аз мисля, че знам как да го използвам. Не го казвам, за да се хваля, а за да изоблича празнотата на президентската институция. Президентът, дами и господа, това искам да го кажа много ясно и да го подчертая! Президентът Радев има нищожен криминален авторитет дори пред жена си. Той има минимално ченгеджийско образование, нулев опит в мутроикономиката. Институцията Президентство деградира в неговия мандат. Какво да ви кажа! Аз не искам да обиждам президентската институция, тя сама се унижава с ниската си ченгеджийска култура. Хората на президента не стават и за квартални доносници, това е моето мнение на политически лидер и съдържател на цифра проститутки с висше образование!
Защото, извинете, в момента президентската институция представлява нещо, изпразнено от съдържание. С цялото ми неуважение към президента Радев и недостойнството му да заема поста, който заема, колкото да омърси и обезсмисли институцията Президентство - с цялото ми уважение аз го отричам и неприемам."
Каза Веселин Марешки и смигна на Прокуратурата хем свойски, хем почтително.

Още по темата