Quantcast
Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер? | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

35 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Колко лъжи са нужни, за да се подкара един хеликоптер?

Десетки загубени животи и много часове неимоверни усилия на спасителите. Това е цената за престъпната небрежност на управляващите години наред.

В единствената държава в ЕС без система за спасяване по въздуха.

Властта „купува“ медицински хеликоптери след всеки инцидент с пострадали. Периодично се пуска в пространството абсурдната идея за преоборудването в линейки на военни хеликоптери, за които Борисов казваше, че стават само за полети над пустинята. Управляващите обещават щедро въпреки предупрежденията на експертите, че от тежките военните хеликоптери не стават въздушни линейки. 

И докато лъжат, че скоро ще имаме система за спасяване, Бойко Борисов ползва правителствения хеликоптер като бащица благодетел. Изпраща държавната машина да спасява, когато той благоволи. 

През 2019 г. след катастрофа с председателя на НС Цвета Караянчева за нея имаше екстрата да бъде откарана с правителствения хеликоптер в болницата на властта.

Ден след като повече от 11 часа бяха спасявани хора в планината, Борисов се качи на правителствения хеликоптер, за да се наслади на магистралите си.

Като цинично потвърждение за разделението.

А всички ние ще почакаме още неизвестно колко, за да заприличаме на европейска държава. И ще разчитаме на късмет или благоволение, за да оцелеем при инцидент.

Към статията във в. СЕГА