Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

07 Март 2020

Овен
За препоръчване е да работите сами

В понеделник придобивате нещо без много усилия, подреждате се на по-добро място или започвате печеливша допълнителна работа. Във вторник ви връщат заеми или намирате пари за нещо ново. Срядата ви е запълнена с успешни делови срещи. В четвъртък  откровеността няма да ви е от полза и е възможно да имате усложнения с делова среща. Неблагоприятно е да се събирате с повече хора, а по-добре скрито да си водите нещата, да си правите проучванията и да си вземате решения. В петък не шумете около това, което вършите, и не доверявайте плановете си на много хора.

Телец
Действайте внимателно
Днес и утре ще са радостни дни за вас. Печелите нови приятели, съдружници и съюзници. Разговори в дома ще повдигнат настроението ви, някои ще си отдъхнат с решаване на проблем около техни  близки. Възможно е други да пътувате по места, на които се чувствате силни и сигурни. Понеделник и вторник са слаби за деловата ви дейност. Нещата ще се движат вяло и против очакванията ви. В сряда, ако усетите, че нещо ви се противи, отложете го, ако е възможно, за петък или за другата седмица. Четвъртък и петък са благоприятни дни за вас. Вложете всичките си сили и амбиции в това, което ви интересува или вълнува, и то ще стане. 

Близнаци 
Намирате нови приятели

Утре ще спечелите, ако покажете лоялност и добронамереност. Понеделник и вторник са много силни дни - оглеждайте се и на всяка крачка ще печелите приятели. В сряда нещата са се променили - нищо не става както го искате, вероятни са спорове, сблъсъци на мнения, не се опитвайте да налагате своето, няма да стане. В четвъртък позициите ви са несигурни. Някой, когото сте потискали, ще реши точно в този ден да си върне. Действайте по правилата и не нарушавайте наредбите. В петък ще ви се отвори приятно пътуване, всичко се нарежда според вашите планове. 

Рак 
Проявявайте повече дискретност
Днес и утре за вас не са дни за сериозни неща. Двата ви най-добри дни през тази седмица са понеделник и вторник. Ще намирате точни и правилни решения, правата ви ще са защитени. В семейството ви ще царят разбирателство и любов, ще се радвате на хармония. Много от вас ще се зарадват на успешни изпити. В сряда нещата ще са по-вяли, а в четвъртък гледайте да минете без излишни натоварвания и напъни в деловата дейност. Не се афиширайте, не се стремете към предната линия, за да не дразните силен конкурент. В петък не се хвалете пред никого, дори наистина да има с какво да се изтъкнете. 

Лъв 
Любовна авантюра ви носи неприятности

 Понеделникът ще изисква много внимание - не се изказвайте неподготвени, а ако сте се подготвили, внимавайте. Вторник и сряда ще ви предложат лесни печалби, късметът ще ви заведе при точните хора. Четвъртък е ден, за който отдавна мечтаете. Може да ви изненадат с по-висока заплата, ще получите документ, който гоните отдавна, някои ще отидат на по-добра работа. В този ден печелите съюзници за цял живот. В петък не е доверявайте на малко познати хора. Всяка работа ще си свършите добре и сами, но ремонти или някакви по-обемни битови поправки отложете за следващата седмица.

Дева
Бързи и точни реакции

 През днешния и утрешния ден разпуснете и премислете и може би ще се настроите към качествен скок през следващите дни. Утре се постарайте да избирате каквото иска сърцето ви. В понеделник действайте рутинно, нищо няма да ви затруднява. Във вторник срещите ви са важни, ще давате, но и ще ви дават според заслуги в миналото и от миналите ви връзки. Срядата е ден, в който ще ви намират хора, които не искате да срещате, ще връщате дългове. В четвъртък ще намерите юридическа и финансова помощ, съвети и хора, които са добре настроени към вас. Петък ще ви възнагради за трудностите през предишните дни. 

Везни
Седмицата е противопоказна за действия на дребно

Днес и утре бъдете безкомпромисни, отървете се от нежелани предмети, хора и връзки. В понеделник бъдете съсредоточени на работното си място. Тези, които работят на смени, да са много внимателни. Вторник за вас е ден на решения, погледнете напред. Сряда ще ви постави пред проблем, който ще решите с един замах и ще се уверите в собствената си сила и способности. Правите крачка напред в образованието си, решавате за допълнителна работа. В четвъртък намерете юридическа консултация по въпроси и в семейството, и в работата ви. В петък не мислете и не действайте на дребно.

Скорпион  
Попадения направо в целта
Днес и утре мнозина, особено жените, ще се наслушат на чужди тайни. Каквото и да ви се случи през тези два дни, не засягайте други хора. Понеделник и вторник са силни дни. В тези два дни Скорпионите трябва да действат без протакане. В сряда всичко върви както сте го подготвили. В четвъртък намирате точно когото и каквото търсите, тръгвате или пристигате където трябва и когато трябва. Намирате кредити или получавате изработени пари, които сте отписали. В петък ще имате всякакви изненади - приятните ще ви радват, неприятностите ще ви карат да приключите бързо и да обърнете гръб.

Стрелец 
Амбициите са в правилна посока

 В понеделник и вторник ще притиснете конкуренцията си и ще излезете победители. Ще ви върви на изпити, на пари, на хора, които са и ще са ви верни. За много от вас сряда ще е ден, посветен на работа с документи. За родените през ноември денят ще е съпроводен с юридически неясноти, потърсете специалист. Четвъртък ще е добър ден както за планиране, така и за работа. Ще свършите доста недовършени неща. Петък ще ви донесе по-малко разходи от предвидените, вероятно е пътуване, което ще ви раздели с хора, които са ви ограничавали, и срещи с хора, които обичате.

Козирог 
Лоялността ви ще бъде оценена
В понеделник много от вас ще навлязат в нови води и ще се опитат да се преборят с ограниченията. Ще ви е нужна помощ. Ако във вторник издадете чужда тайна, ще си спечелите враг. В сряда ще трябва да доказвате лоялността си - тя е едно от много полезните ви качества. В четвъртък ще се наложи да поемете чужда работа или ангажимент или ще се опитат да ви вменят чужда вина. В петък не се отказвайте от пътувания или от допълнителна работа. Родените след 1 януари ще са натоварени с повече отговорности. Ако ще отсъствате от дома си, намерете човек, който да го наглежда.

Водолей 
Подготвяте бъдещи успехи

Иска ви се днес и утре да си осигурите почивка.  В понеделник и вторник нещата се обръщат - търпите загуби, други избират вместо вас, правите дългове. Това ще продължи и в сряда - извънредни плащания ще разстроят бюджета ви. Четвъртък ще мине в търсене на полезни хора, съвети и услуги. Връща се късметът ви, усещате го по отношенията с половинката ви. Самотните са пред нова любов. Подгответе добре почвата, за да потръгнат нещата. В петък нищо няма да ви ограничава, пътувания ще ви заведат при близки хора и стабилни делови и лични връзки. 

Риби
Нищо не ви заплашва
 Понеделник и вторник действайте както сте си решили, случаят ще ви помогне да попаднете в най-изгодната ситуация. Някой се обръща към вас и  решава да ви подкрепи. В сряда си поискайте дължимото - пари от длъжници, повишение или по-голяма заплата от шефовете си. Каквото уредите този ден, ще е доходно и много благоприятно за амбициите и личния ви живот. Нищо не отлагайте за четвъртък, има вероятност да не стане или да ви донесе неприятности. Влизате в мрежата на чужди амбиции. В петък като че ли ще привличате неприятностите, затова действайте рутинно и внимавайте какво правите и говорите. 

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп