Медия без
политическа реклама

"Лудогорец" излиза за "добър резултат" в Барселона

07 Ноем. 2019
SPORTAL.BG
Бразилският халф на "Лудогорец" Вандерсон си е взел багажа от клубния автобус, за да го занесе на терминала на летище "Варна", откъдето вчера разградчани заминаха за Барселона за днешното гостуване срещу "Еспаньол" в Лига Европа.

Въпреки домакинското поражение с 0:1 срещу "Еспаньол" ръководството на "Лудогорец" е уверено, че тимът може да се бори за позитивен резултат в ответния мач срещу испанския тим в Лига Европа. Вторият двубой между двата тима от група Н е тази вечер от 22:00 ч. наше време на ст. "Ел Прат" в Барселона и ще бъде излъчван на живо по БНТ.

"Свикнали сме към "Лудогорец" да има сериозни очаквания, защото през годините се надигравахме като равен с равен с доста сериозни отбори. Амбицията при нас я има, можем да постигнем добър резултат. Правили сме го много пъти, защо да не го направим и сега?", заяви изп. директор на разградчани Ангел Петричев при отпътуването от Варна вчера.

Шефът на шампионите също така отрече слуховете, че клубът се интересува от играчи на конкурентите си в българското първенство: "През тази година ще е по-заплетена битката за титлата, казах го вече. Рано е да отписваме който и да е опонент. С интерес прочетох във вестниците, че имаме интерес към футболисти на "Левски". На мен не ми е известно нещо подобно, свикнал съм да чета какви ли не спекулации, не се учудвам. Нямаме интерес към никого от футболистите на "Левски".

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?