facebook
twitter

Горещи новини

Трима руски военни са пострадали по време на патрулиране в Сирия

Един турски войник е загинал след артилерийски обстрел от сирийските кюрди
1085
РИА Новости

Трима руски военнослужещи са били ранени в резултат на взрив от устройство, разположено по трасето на патрулирането на брониран автомобил на военната полиция на Москва в Сирия, предава РИА Новости, цитирана от Фокус..

Министерството на отбраната на Русия подчерта, че животът на пострадалите войници не е в опасност. Инцидентът е станал в област Кобани, провинция Алепо в Северна Сирия. 

Руските сили патрулират в Северна Сирия съгласно меморандума, постигнат от държавния глава Владимир Путин и турския президент Реджеп Тайип Ердоган, които на 22 октомври проведоха шестчасови разговори, във връзка с операцията, която Анкара започна в региона на 9 октомври. Според споразумението, руските и турските сили патрулират в близост до установената от Анкара зона за сигурност в Северна Сирия. 

Един турски войник е загинал след минометен обстрел от кюрдските сили в районите, контролирани от Турция в Северна Сирия, съобщава в същото време Министерството на националната отбрана на Турция, цитирано от Франс прес.
"Един от нашите героични другари беше тежко ранен след минометен обстрел ... от членове на терористичната организация", заяви Министерството, имайки предвид сирийските кюрдски сили, считани за терористична групировка от Анкара.
Турската армия е отговорила на нападението, се добавя в изявлението. Министерството не е съобщи точното местоположение на турския войник в момента на нападението.

9

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Невероятно, но факт! Без ГЕРБ няма да настъпи Апокалипсис

21.09.2020

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

2589 9
Eрдоган: Ще защитаваме всеки сантиметър земя и вода докрай

20.09.2020

2844 27
Пореден турски гражданин е експулсиран след разговор Борисов-Ердоган

20.09.2020

Обновена

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

16745 52

Коментари

Шчекн-Итрч

Голям, направо неудържим е меракът на тавариш Путин и подопечната му РоSSия да са на едно ниво със световния лидер САЩ. Дори да е само в отделни области, като копирането на издънките им. Явно това им се удава най-добре.

 

Американците затънаха във виетнамското блато за десетина години и излазоха от него с посинени задници. Десетина години след това рашките си организираха афганистанско блато и пак след около десетина години се изсулиха оттам със задници в същия цвят. След  още десетина години американците се забъркаха в иракската каша, бързо обявиха MISSION ACCOMPLISHED, ама войната там продължи още 15 години, с неголеми, но пък редовни кръвопускания. Рашките са вече пета година в Сирия, обявиха се победители поне пет пъти вече, но войната си продължава. И достойно измъкване оттам не се вижда на хоризонта. А неголемите, но редовни кръвопускания продължават. И "черные тюльпаны", натоварени с "груз 200" си летят редовно към РоSSия...

JollyRoger's

SSахибите ти 18-та годинка чепкат вълна и отглеждат мак в Афганистан, или си забравил? И цинковите пратки си вървят към USofA.?

ЗИП
снимка на ЗИП

Вълнуващи кадри от брутални и безпощадни руски килимни бомбардировки над провинция Идлиб....

 

https://www.youtube.com/watch?v=XKdX0TVJdlA&feature=emb_title

 

:((

 

Това е "бремето на белия човек". Да въвежда ред.....

 

 

Диагностик

https://pik.bg/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%CF%80y%D1%82%D0%B8%D0%BD-%D0%B7a%D0%B1pa%D0%BD%D0%B8-%D0%BFpo%D0%B4a%D0%B6%D0%B1%D0%B8%D1%82e-%D0%BDa-%D1%82a%D0%B1%D0%BBe%D1%82%D0%B8-%D0%B8-c%D0%BCap%D1%82%D1%84o%D0%BD%D0%B8-%D0%B1e%D0%B7-pyc%C4%B8%D0%B8-co%D1%84%D1%82yep-news888670.html

 

Nashenec

И какъв ти е проблемът, че Путин изостава от американците по тази точка. Ами че то от 3 г. САЩ съдят Епъл, защото не ги пуска да си сложат шпионския софтуер в телефоните му.

А може би не знаеш за закон в САЩ от преди 50 г., който изисква всички (ВСИЧКИ) производители на системен софтуер (ОС, БД, с-ми за упр. на информационни системи, колаборативни системи, ... - доста са и редовно се допълват в закона) да влагат пароли (3 броя - за ЦРУ, АНС, ФБР), които да са с по-висок приоритет от административните сървиси и пароли.

Путин закъснява - само иска да изреже американците и китайците от тази форма на бизнес-шпионаж.

F16
снимка на F16

Тоя пак снесе ПИК

John Slow

Боли ме фара. Втръсна ми от кликърски "новини". Рискова професия - голям шанс човек да пострада. Съвсем в реда на нещата.

KTP

клик - клик

н16
снимка на н16

Кюрдите май няма да имат късмет, залагайки на американската и израелската карта.

Влез или се регистрирай за да коментираш