facebook
twitter

Горещи новини

Румен Христов: Резервната скамейка на ГЕРБ се оказа къса

1159
бТВ

Дългата скамейка на ГЕРБ на резервните играчи, както говорят от партията, не е чак толкова дълга. Това заяви пред бТВ тази сутрин лидерът на СДС Румен Христов. Той коментира оповестеното вчера оттегляне на номинирания за нов транспортен министър Александър Манолев. „Манолев беше зам.-министър на туризма, после  беше шеф на Агенцията по метрология и надзор, след това зам.-министър на икономиката. Сега е предложен за министър на транспорта.  Дълга скамейка, а пък един човек го предлагаш на 4 - 5 поста. Може би е много добър специалист, не знам. Това говори по-скоро за изчерпване на идейните и кадрови ресурси на ГЕРБ”, смята Румен Христов.

Лидерът на СДС прогнозира, че правителството няма да изкара пълен мандат, но не се ангажира да посочи кога евентуално би се стигнало до предсрочни избори. „Виждаме, че им па́ри под краката на управляващите, промените в кабинета са за намаляване на напрежението, което се формира в обществото”, отбеляза той и добави, че ако има някой голям гаф, който да предизвика недоволство, предсрочни избори може да се случат и следващата година.

Румен Христов коментира и неподписания указ от президента за освобождаването на Младен Маринов като главен секретар на МВР, с което на практика вчера бе блокирано гласуването на министерските оставки и назначаването на новите министри. „Няма указан срок, в който президентът трябва да се произнесе, и не бива да се очаква, че документът влиза, той го валидира за 5 минути и заминава за там, закъдето трябва. Те са сериозни държавни мъже и ще намерят формулата на разбирателството. Би следвало да се знае, че трябва да се подпише указът и да бъде изпратен може би малко по-рано”, допълни той.

Дясното трябва да търси единение, каза още Румен Христов. Според него обаче не може да се говори за сливане.

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Полфрийман след Бусманци: Ако имах избор, бих останал в България

15.10.2019

919 6
ГДБОП е арестувала шефа на реферите и още четирима

15.10.2019

5330 40
УЕФА разследва и БФС, и английската футболна асоциация

15.10.2019

717 1

Коментари

Greg Rasputin
снимка на Greg Rasputin

я го и тоя Парцалев, дето цялата му партийка барабар с ръководството се събира на една скамейка, че остава и празно място ?

JR

Мек, мек та чак ласкав... И какъв алаброс само! "Вътрешен заем"... 

Penchobre

„Манолев беше зам.-министър на туризма, после  беше шеф на Агенцията по метрология и надзор, след това зам.-министър на икономиката. Сега е предложен за министър на транспорта. 

 

С какъв зор, държавата го е изтръгнала от лапите на частния сектор, за да го има за себе си! Ако продължим с футболната терминология, човекът е готов и играе на всеки пост.

 

- Какъв юнак! Какъв хубавец!

- Кърпата, бей ефенди, кърпата! - вика Велико кехая.

- Какъв юнак - повтаря беят унесен, - какъв хубавец!

 

 

JR

Недей така, че става зловещо - някое висаджийско заптие да го охапса... ?

Диагностик

СДС - много вождове, малко индианци... 

ИвКо

Румен Христов е последната възможност за спасяването на СДС.

JR

Да. Ще извърши чудо и ще възкреси труп. С банан...?

revenant

Дългата скамейка на ГЕРБ на резервните играчи, както говорят от партията, не е чак толкова дълга. Това заяви пред бТВ тази сутрин лидерът на СДС Румен Христов.

Дрън-дрън. Със своята харизма и мъдрост, Генерал Борисов е способен във всеки един момент да застане на което и да е кръстовище в страната, даже и да е в някое гето, и да намери не по-малко способен министър от досегашния! На което и да е министерство! Със завързани очи!

Хулиган

Наистина дрън-дрън...

Когато ги подбират да стоят мирно и само да козируват, защо изобщо им е нужна скамейка...

http://www.drago.info/index.php/2017/12/22/parlame...

ШКОЛНИКА МАРЕК

Ами те, всички кадри на Б.Б. са такива. Камъни за градеж: за прав, за крив, за тъп и за кръгъл ъгъл. Където и да ги сложиш, лепнат. Вярно, малко тежат като воденични камъни, но ние сме търпеливи и с къса памет. А както казва един известен социолог : "На народите с къса памет им е дълъг преходъг"! Три пъти УРА, другарки и другари, дами и господа! И внимавайте, да не викате само У, УРА!!!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×