facebook
twitter

Горещи новини

Москва обяви НАТО за "безполезен военен блок"

Това е отговорът на декларация на Алианса, че с агресивни действия Русия подкопава евроатлантическата сигурност
1724
Снимка: Архив

НАТО е "безполезен военен блок", обявиха от Министерството на външните работи на Русия, цитирани от РИА "Новости". "В момента безполезният военен блок НАТО ни обвинява в провокационни дейности и продължава да скърца със зъби в Брюксел, а ние се готвим да гледаме Световното първенство по футбол", се казва в съобщение, качено в профила на ведомството в социалната мрежа "Туитър".

Малко по-рано по време на срещата на върха на Алианса в Брюксел, продължаваща и днес, беше приета декларация, в която се казва, че агресивните действия на Русия подкопават евроатлантическата сигурност. Страните от НАТО подчертават, че  "ще продължим да стоим рамо до рамо и да действаме заедно на базата на солидарността, на споделената цел и на справедливо споделяне на тежестта".  Според лидерите на държави от Алианса "евроатлантическата среда на безопасност е по-малко стабилна и предсказуема в резултат на незаконното и нелегитимно анексиране на Крим от Русия и на продължаващата дестабилизация в Източна Украйна". Те също така обвиняват Русия, че "разгръща съвременни ракети с двойно действие в Калининград".

 

 

66

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

България и Македония ще честват заедно цар Самуил, св. Климент и св. Наум

21.02.2019

41 1
Преброяват ни през 2021 г.

21.02.2019

16
Брейк измества бейзбола и каратето от олимпийските игри в Париж `24

21.02.2019

143 4

Коментари

Страници

Доси

„В момента безполезният военен блок НАТО ни обвинява в провокационни дейности и продължава да скърца със зъби в Брюксел, а ние се готвим да гледаме Световното първенство по футбол“

 

Тия хора СЕГА подиграват ли се или просто се шегуват?!? 

ЗИП
снимка на ЗИП

Най-сетне Русия ме послуша и почна да се присмива на НАТО !

 

Това е правилната реакция а не  остарялото "совково хленчене".

 

Всеки мислещ анализатор много добре разбира, че това е "книжен тигър" на който самия чип му е развален и не може да представлява никаква заплаха за Руската Империя защото не е готов да дава жертви.

 

 

Затова днес Империята трябва да изстреля няколко десетки крилати ракети към проамериканските бандити в Сирия за да покаже какво наистина мисли за тая организация....

 

:)

Доцента

Друго не ѝ остава на безпомощната и разпадаща се руска империя... ВКС /вълненокосматите ѝ сили за нищо не стават/

tub

 "ще продължим да стоим рамо до рамо и да действаме заедно на базата на солидарността, на споделената цел ". 

 

Te тъй бехме "рамо до рамо" с предишния Голям брат, преди да се развали експеримента с предишния Съюз.

 

 "и на справедливо споделяне на тежестта" - и ей де е заровено кучето. 

Га печелиме, си е наше, га дойде време да се арчим - от всинца...

Гиди мискини ниедни...

Намериха един бостан тикви и бостанджията Баш Тиквоний и даже не си правят труда да идват да берат по нощите. Сами искат да им ги носим.

Доцента

Намерили бостан   ...без дини и тикве ошушкан от соца

ЗИП
снимка на ЗИП

НАТО умира а Русия се забавлява със зрелището "световно по футбол".....

 

:)

kaLeko

Да бе,Русия те е послушала.Да те светна.Няма как нормален българин,да вика за победа на Франция/която играе финал срещу койтои да е.Па играе срещу балкански отбор.

Аз съм на мнение,че Франция са по добрия отбор,и най-вероятно ще вземат купата,но това не ми пречи да викам за хърватите.

Петолучков
снимка на Петолучков

Бе, що великата и непобедимата се въоръжава непрестанно против безполезното? ЗИП требе да знае из дълбоко - та чакам да науча. Мое и некой друг из капацитетите да разкаже, ако ЗИП е зает около паяжината на стената дет му служи за чертаене и пречертаене на границите на света.

Курти влезе

Не бъркай НАТО със САЩ.

Доси

Колеги, само не знам защо ни изпращат тука толкова нефелни атлантически тролчета?  Даже започвам да си мисля че въпросните тролчета са хибридни, демек платени от Кремъл, толкова са некадърни и смешни... което разбира се също не е хубаво, защото всяка форма на влияние върху правото ни да мислим и избираме е зловредна. 

бългаpче

Леле ... още нямам бан. ти да видиш...

По темата, другото което се декларира на срещата е осъждането на анексията на Крим и зелените човечета в донбас. Забавното е, че и Радев трябва да е подкрепил декларацията. 

Колкото за НАТО какво били или не било, Рашка да си гледа пенсионерите... При 50 млрд долара хвърлени за световното и липсващите пенсионни фондове, подобни декларации звучат трагикомично. 

SSlavov

качено в профила на ведомството в социалната мрежа "Туитър"

Лошо - замениха Маша с някаква мрежа , а какъв ентусиазъм бликаше и каква енергия.В делнични дни е идвала без батерия на телефона,а той не спирал да дава сигнали  от тайни  обожатели⚽️

Pegpec3aEC

Швейцарски вестник за Дончо: Един американец в Брюксел -той ги пи**, те си мислят, че дъжд вали и му се радват.

https://pbs.twimg.com/media/Dh4ZazJWkAYgA0c.jpg

 

ПГеоргиев

Какви руски пенсионери?

Да му мислят германските, френските, английските пенсионери как да обменят шумата, дето им дават, за рубли.

Щото в плод-зеленчука в махалата с евро ще облепят само касетките за доматите.

А при толкова приятели на Русия, влюбени в литературата и изкуството И, страшно нЕма.

ЗИП
снимка на ЗИП

НАТО наистина само скърца със зъби а Руската Империя анексира чужди територии !

 

НАТО е безпомощна организация, това е доказано на практика след, като Русия през 2008 тръгна на военна експанзия в Кавказ, Източна Европа и Близкия Изток.

 

И Русия няма да спре. Това е абсолютно сигурно. НАТО ще си провежда сбирчици а Кремъл вече готви нови войни в Украйна, Молдова , Близък Изток и так далее...

 

 

Петолучков
снимка на Петолучков

Отбранителни? Нали не са други? Сакън, не казвай, че не са отбранителни срещу напълзели захватчици.

Д-р Тормозчиян
снимка на Д-р Тормозчиян

Пока бесполезный военный блок #НАТО обвиняет нас в провокационной деятельности и продолжает скрежетать зубами в Брюсселе, мы готовимся смотреть #ЧМ2018

 

И сложили отдолу снимката на запалянковци от Англия и Хърватия - две страни от ЕврАзис, без съмнение. И без никакви връзки с НАТО.

 

https://pbs.twimg.com/media/Dh15nl5XUAQ9p7k.jpg

 

?

 

 

jarl_Ragnar
снимка на jarl_Ragnar

Дали им дреме на запалянковците, че са в НАТО? Или всеки гражданин на Хърватска и Англия са потенциални окупатори на руска територия?

 

А бе вие съвсем изплискахте. Вземи да видиш как Джон Клийз онзи ден им го рекна директно в ефир на ББС. Всеки англичанин на това световно отишъл в Русия видя с очите си, че неговите власт и медии го лъжат.

 ?

micky73
снимка на micky73
"разгръща съвременни ракети с двойно действие в Калининград" - е те такива ракети нямат! :)
SSlavov

Тия хора СЕГА подиграват ли се или просто се шегуват?!? 

С една дума - страх. НАТО се тресе от противоречия и страх .2%,4% от БВП - самият факт ,че споменават четни числа е показателен .МИГ 21,Су 35  това е силата на цифрите на числата .Су 57 е история и вече мислим за 7-9 -11 поколение ВКС.Армата е вече с гумени вериги ,за да не смущава заспалите европейци ,докато се местят границите на Империята .Тръмп ще предаде ЕС на Владетеля и :Здравей ,трети мандат.

Д-р Тормозчиян
снимка на Д-р Тормозчиян

Лошо - замениха Маша с някаква мрежа

 

А, не, днес следобед Машка ще цъфне росна-росна на пресконференция.?

 

Тъкмо ще видим дали аржентинският канал наистина е възстановен.?

LePenseur
снимка на LePenseur

Замислих се каква е разликата между незаконното и нелегитимното анексиране, както е в българския превод. Затова потърсих в оригинала на декларацията и там е illegal and illegitimate annexation. По какво се различават двете? Единственото второ значение, което открих, е незаконнороден. Как смятат заклетите преводачи във форума, така ли трябва да се преведе декларацията: незаконното и незаконнородено анексиране? (Докато няма езикова тема, ще питам на място.)

Pegpec3aEC

Първото значи, че е в нарушение на международното право. Но понеже САЩ действаха така в Ирак, Либия и Сирия се добавя и вророто, чието значение е че е действието е прието от международната демократична общност, която се състои от мазни лакеи, портиери и разносвачи на шербет. 

bombastic1
снимка на bombastic1

Добре, че е майтапа - да си кажем истината! 

 

рекет - Изнудване за заплащане срещу обещание за охрана, осъществявано от престъпна групировка, понякога обвързана с лица от органите на държавната власт.

 

Европейските лидери са най-простите в целия свят, вече ненам колко години позволяват да бъдат рекетирани от НАТО... не  е ли смешно? ???

sim4о

Вт., 12/07/2018 - 08:55 (нов)

Петолучков

Отбранителни? Нали не са други? Сакън, не казвай, че не са отбранителни срещу напълзели захватчици.

--------------------------------

НАТО се готви да се отбранява срещу Иран и аятоласите, петолъчни ми, червенознамений приятелю!

 

Това бе поне на 10 пъти обявявано и обяснявано!

 

НАТО тръгна да се разширява, офицерите си записваха децата в нови училища, батальона се строяваше за последен път .. а иранците дрънкаха ракети оттатък границата, за да ни стреснат.

 

Всичко е за отбрана, заради напълзелия враг!

Android

"В момента безполезният военен блок НАТО ни обвинява в провокационни дейности и продължава да скърца със зъби в Брюксел, а ние се готвим да гледаме Световното първенство по футбол"

 

Ми то хубаво, ама световното в неделя свършва. А купата пак отива там, където и е мястото - в ЕС/НАТО. It's coming home...

 

За Евразия остава потупване по рамото, "Слава Україні!" и известно количество забременени рускини...

sim4о

Вт., 12/07/2018 - 09:08

Android

"В момента безполезният военен блок НАТО ни обвинява в провокационни дейности и продължава да скърца със зъби в Брюксел, а ние се готвим да гледаме Световното първенство по футбол"

 

Ми то хубаво, ама световното в неделя свършва. А купата пак отива там, където и е мястото - в ЕС/НАТО. It's comming home...

 

Най-приляга на хърватите!

Сгугню
снимка на Сгугню

Ъхъ, безполезен бил.

Ще им се на кpемълци да го няма НАТО, че да си хайлазуват как си щат из Източна Евpопа, ама гpеда - не само си го има НАТО, ами и днес-утpе ще покани и Македония за член.

Тежък плач кpемълски, кpемълски още pусофилиатски!

Въобще, докато от НАТО действат от Кpемъл основно бpътвят тия дни. 

Ohubohu
снимка на Ohubohu

Доси е казал всичко. От там нататкък, напъните да се обяснява къде ще отиде купата или къде са пълзящите е загуба на време.

 

Чакам, с нетърпение, бутончето за <ignor>... 

Сгугню
снимка на Сгугню

Колеги, само не знам защо ни изпращат тука толкова нефелни атлантически тролчета?  Даже започвам да си мисля че въпросните тролчета са хибридни, демек платени от Кремъл, толкова са некадърни и смешни... което разбира се също не е хубаво, защото всяка форма на влияние върху правото ни да мислим и избираме е зловредна. 

Ми наспpоти нивото ти бе Доска.

Толко си показал - толко ти се отвpъща.

На теб и на събpатята ти тук.

Ъхъ.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×