facebook
twitter

Горещи новини

Майката на Иванчева: Дъщеря ми знаеше, че ще я "сготвят"

3726
Би Ти Ви
Любка Иванчева

"Казваше ми, че се досеща, че я подслушват. Знаеше, че ще я "сготвят". Това каза майката на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева - Любка, в предаването "120 минути" на Би Ти Ви. На уточняващ въпрос Любка Иванчева допълни: "От строителната мафия, засегна техните интереси за милиони. Тя спря строежите, а след като тя е в затвора, пуснаха всички строежи”.

Според жената заплахи е получавала и майката на Биляна Петрова - заместничката, която е в ареста заедно с Иванчева. „Казах й: Не се занимавай с това нещо, знаеш, че не може да риташ срещу ръжена. След като измести кметицата на ГЕРБ, много ясно, че няма да те посрещнат с разтворени обятия. Но тя ми каза: „Мамо, хората са ме избрали, гласували са ми доверие, не мога да ги изоставя”, разказа майката на Иванчева.

Любка Иванчева обясни, че стандартът им на живот не се е повишил, след като дъщеря ѝ е станала кмет на „Младост”. „Харчили сме моята пенсия и нейната заплата. Деси не е свикнала да носи пари и да харчи”, посочи тя. Иванчева разказа, че дъщеря й никога не е била фризьор, както се говореше. "На 27 г. си регистрира фирма за превоз на пътници с международен лиценз. И близо 15 г. фирмата работеше много добре. Отделно от 2011 г. тя стана представител на италианска фирма за козметика. Никога не е била фризьорка, не знам откъде излезе това, че тя е една проста фризьорка", каза още тя.

Иванчева разказа, че е разбрала за ареста от съседки. "На всички свидетели при разпитите тя задаваше въпроса: дали е искала пари или друг дар специално за нея. Самият Ваклин каза, че не е искала пари, а само подобрения - на детски площадки, осветление, тротоари", обясни майката.

37

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пожар гори в столично заведение

19.10.2019

1212 4
ГДБОП и антикорупционната комисия с акция по Черноморието

19.10.2019

1115 7
Йотова е недоволна, че в мониторинговия доклад има все нови забележки

19.10.2019

1014 3

Коментари

Страници

ПероВТ

Лъжи, лъжи и пак лъжи - и от спецпрокуратурата и от националните медии. И Радев, и Нинова, и десните мълчат, да не казвам като какво. Май всички се плашат от тази неуправляема българска жълта жилетка. Едва ли има някой по-заслужил от нея да стане кмет на София.

йкдсбфхйфбхд

Операция Медуза 2. И пак както в случая във Варна няма да има разследване кой е поръчителя. А той дедо Боеко нищо не знае горкия, а Цецо хич пък, ама хич. Но Брюксел ще ви яиди и мас сметката, герберунгели такива. 

кертик
снимка на кертик

Брюксел ще им газоотдели на ураторите! Нали ги подкрепи и отчете,че вижда резултат от "борбата им с корупцията".

Няма какво да се лъжем и да ги плашим с "Брюксел".

Няма кой освен нас, да им размаже на суратя мас!

Mастар

Само соросоидите излязоха на протест, но целукупния български народ презрително ги пропусна. 

Българските граждани показаха, че твърдо и непреколонно поддържат съществуващото правораздаване и съвсем не се поддават на безсмислени провокации!

fisherman

  Няма ли някой развъртян нашенец да основе "Партия на НЕПУКИСТИТЕ"?

 

FuFighter

троловете се изходиха. Майката по същество не казва нищо ново. Младост е застроен. Защо държат жените без присъда не е ясно.

Banshee
снимка на Banshee

И Радев, и Нинова, и десните мълчат, да не казвам като какво.

 

Ами умират от страх някой да не ги обвини, че те самите са склонни към корупция. Не ги интересува каква е истината, а само как би изглеждала - политическо мислене. 👎

mi6osp.

Хъм, много ви се иска да се обадят, та да ги обвините точно в това.

Мълчат на практика всички политици, освен най-тъпите. https://www.dnevnik.bg/politika/2018/04/20/3166210...

Защото при демокрацията има разделение на властите.

 

полк. дървингов
снимка на полк. дървингов

....мдаааа, тръгнал съм да броя дивите заици - прочетете това - http://eurocom.bg/news/article/koledna-kartichka-z... - и действайте по съвест! Ако ви е останала, даге.

йкдсбфхйфбхд

Най-голямото тролене е да наричаш пишещите истина тролове. 

Бат Бойко Борисов

Гузен негонен бяга.

Manu_Chao

Суджуците, суджуцитеееееееее.....те да са живи и здрави.

НИТО ЕДИН СУДЖУК НЕ Е ДОСТИГНАЛ ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ! (Цацаров)

mi6osp.

Борисов затова е назначил Цацаров- нито един суджук да не стигне до премиера.Цацаров проверява това и на входа, и на изхода.

"Ало, Ваньо!..."

Danibus

Нещата много лесно могат да искристализират и може да се намери някакво рационално обяснение за случващото се с тези две жени, след като човек погледне какво се е случило в "Младост" след тяхното арестуването и по конкретно след като се запознае с измененията и предвижданията на подробния устройствен план на "Младост" Дали пък няма да се видят -  отпадането или преотреждането на зелени площи за комплексно, гъсто, високо строителство без обезпечена инфраструктура и безразборно презастрояване и пр. 

п.с. По тази причина в много общини се назначават/в буквалния смисъл/ кметове и респ. гл.архитекти, които си нямат хабер от градоустройство или са корумпирани.Българските градове и курорти за това приличат на бетонни, безвкусни и презастроени кичозни гета, без необходимите инфраструктура и озеленяване. 

Mастар

Ми съвсем логично, така да се получи, след като единствената пречка за тоталното презастрояване на Младост са тия две кукувици( или може би патки). 

Живеещите в Младост или им харесва това, което се случва, или просто чакат някой да им реши проблемите.

Да почакат още малко, скоросичкушисаопраи. 

Гаранция! 

 

 

Leooo
снимка на Leooo

Живеещите в Младост свалиха с протести предишния кмет и избраха Иванчева, зад която не стои никоя голяма партия (кандидатът на БСП беше един генерал, там генералите са на мода :) ), това е прецедент в България!  Всички са шокирани от обвиненията и отношението към Иванчева. Но на протест българинът излиза само ако е лично засегнат. Особено след протестите на "умните и красивите", които  върнаха пак ГЕРБ на власт. 

 

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

С такива комисионни е нормално да пострада. 

Pstr

Първо се научете как се пише "комисиона", пък тогава давайте мнение. 

onzitam

Младост се застроява, иначе няма как да е. Когато ние се настанхме в Младост....преди около 45 години, половината територия беше НЕЗАСТРОЕНА. Сега, тези които протестират срещу застрояването живеят в блокове застроени до други такива, още от времето на соца. Отдавна не живея в този квартал, но имам два имота там и следя положението. Благодарение на застрояването на бизнес и жилищни сгради, както и на метрото, цените на имотите скочиха до 1100-1200 евро за кв.м. и това се реални цени, на които се сключват сделки!!!

Danibus

Всеки гледа от своята камбанария. Ти шмаш имоти, чакаш да сключиш изгодни сделки. Въпросът е, че българинът не гледа по-далеч от носа си. Някой да е казал, че панелките и комплексното строителство през социализма е идеално. Не. Но поне там има идея и са спазени някакви градоустройствени норми - междублокови зелени пространства, градинки, паркинги, улици и пр.

Т`ва красива архитектура и градоустройство, удобен транспортен достъп, парко-места, зелени площи, паркове и озеленяване, социално-обществени мероприятия, само във Виена ли може да се види. Тук сме заприличали на скъпото гето на Европа. Цяла България е заприличала на мутробароковия Слънчак.

onzitam

От нашият блок, до Кауфланд има четири детски площадки, тревни площи, футболно игрище на малки вратички и тенис-корт с асфалт. Същите са направени още по времето на соца и си стоят...доста занемарени, но ги има. Общата площ на това каре е около 20-30 декара и никой не го пипа. Виж, за три сгради пред блока, на бул. Ал. Малинов се вдигна ужасна врява въпреки, че сградите са на повече от 10 метра от сервитута.

paragraph39

ONZITAM,

/:/Благодарение на застрояването на бизнес и жилищни сгради, както и на метрото, цените на имотите скочиха до 1100-1200 евро за кв.м. и това се реални цени, на които се сключват сделки!!!

.........................................................................................................................

Първо, става въпрос НЕ за застрояване, а за ПРЕзастрояване на ЖК "Младост!

Второ, никого НЕ можеш да убедиш, че жилищен имот, с изглед към бетонни грамади и към спалните и прането по балконите на живущите отсреща, е по-ценен от жилищен имот с изглед към планина или квартални зелени площи!!!  

Изглед към бетонни грамади и към спалните и прането по балконите на живущите отсреща СВАЛЯ цената на жилищен имот, а НЕ я качва!!! Цената в случая със София я качва НАПЛИВЪТ на желаещи "провинциалисти" да станат "софиянци"- включително заради забравената от Бога и "демократичната" НЕнародна след 1989 г. българска държава мизерстваща "демократична" българска Провинция!!!- и демографският бум в столицата, като следствие на това!!!

onzitam

Първо, става въпрос НЕ за застрояване, а за ПРЕзастрояване на ЖК "Младост!

Второ, никого НЕ можеш да убедиш, че жилищен имот, с изглед към бетонни грамади и към спалните и прането по балконите на живущите отсреща,

Такова нещо НЯМА!!!!!!!!!!! Разходи се из МЛАДОСТ-ите и ВИЖ!

Пиша по твой стил:-) 

Ohubohu
снимка на Ohubohu

Май ти трябва да се разходиш или просто да минеш... Например по "Киприян". Може и до "Българско Школо" да стигнеш, ако успееш да се разминеш по улицата!

 

Трудна работа е защитата на гробарското управление!

 

 

paragraph39

ONZITAM,

/:/

Първо, става въпрос НЕ за застрояване, а за ПРЕзастрояване на ЖК "Младост!

Второ, никого НЕ можеш да убедиш, че жилищен имот, с изглед към бетонни грамади и към спалните и прането по балконите на живущите отсреща,

.........................................................

Такова нещо НЯМА!!!!!!!!!!! Разходи се из МЛАДОСТ-ите и ВИЖ!

Пиша по твой стил:-) 

........................................................................................................................

Аз-НЕвинен!/НЕвиновен/!!!

Доверил съм се лековерно на протестиращите срещу ПРЕзастрояването на ЖК "Младост"- което и каквото те го твърдят, а НЕ аз!

И за ПРЕзастрояването на "Слънчака" съм се предоверил лековерно, май- но за там го твърдя и аз, защото съм го видял с очите си и съм преценил, по мои критерии за ПРЕзастрояване?!

П.П. НЯМАМ претенции за авторски права върху стила ми- стига ми, че е мой! Разрешавам ползването му БЕЗвъзмездно от всеки❗️❗️❗️☺️

 

Бат Бойко Борисов

Слънчака си е курорт. Като не те радва, не ходиш. За сметка на това, тези двечките ги хванаха с мангизите. Изглежда имат и други доказателства. 

Що за тях специално да има различно третиране сравнено с който и да е друг ?!

 

Mастар

Тия двечките ги хванаха с мангизите с багажника. 

Няма никакви доказателства, че са искали парите от "бизнисмена", той дори не твърди това. 

При него е ходил заместникът и, който казва "или ще вземе парите, или ще я водим на Витоша".

Та и да са искали подкуп, и да са знаели за парите, доказателства - йок. 

Starboard

Цяла България стана "Курорт който не радва"

Ohubohu
снимка на Ohubohu

Слънчака, освен курорт е и морска ивица, която е държавна собственост със свободен достъп на гражданите до плажа и забранена за строителство. Освен първото от изброеното, ввичко останало е нарушено. То и първото щеше да е нарушено, ама ... море, какво да го правиш..., и ГЕРБ не може да се пребори с него!

 

Ма ти верно си Бибитко... Само той може да ръси толкова глупости наведнъж!

Бат Бойко Борисов

При нарушение на закона прокуратурата не би ли трябвало да се задейства ?

Кво общо има ГЕРБ, ББ или кое да е управление ?

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×