facebook
twitter

Горещи новини

Италия поставя условия на ЕС за мигрантите

779
ЕПА/БГНЕС

Италия няма да приема обратно мигранти от Германия, докато ЕС не предприеме действия за защита на външните си граници и не започне да споделя миграционното бреме, предупреди италианският вътрешен министър Матео Салвини, цитиран от германските медии. Той направи това изявление след среща с германския си колега Хорст Зеехофер.

Салвини беше категоричен, че тези условия трябва да бъдат изпълнени, преди Италия да приеме мигранти на своя територия. Зеехофер изрази надежда, Берлин и Рим да се договорят до края на юли или началото на август за връщане в Италия на кандидатите за убежище, регистрирали се първо там, а след това пристигнали във ФРГ.

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Затвориха участък от "Дунав мост" заради дупка в асфалта

20.02.2019

29
Турция е задържала над 350 нелегални имигранти

20.02.2019

56
ГЕРБ поискаха от президента да освободи свой съветник

20.02.2019

766 17

Коментари

Survivors

Италия иска да ни "сподели" стотиците хиляди африканци на територията й?

 

Защо не се обсъжда да ги върнат цивилизовано по домовете им, може би с по няколко хиляди евро помощ?

last

Напълно уместен въпрос...?

/Що за скапани емотикони ни пробутва Сега?

 

генек

Естествено, че ще имат условия. Във всеки съюз има правила. И едно от основните е - консенсус. Нормалните политици знаят - имат право на мнение, на дума, на условия. Политиканите си траят и изпълняват каквото наредят "началниците"...

-----

http://[url=genekinfoblog.wordpress.com][blue]Блогът на Генек [/url]

FIRST 2

Всички граници на ЕС да се затворят за икономическите мигранти и те да се връщат оттам откъдето са дошли. Бежанците които напират за ЕС трябва да се съсредоточават в места извън ЕС и по документи да се приемат за временно убежище в ЕС. До приключване на войната в близкият изток. В Африка няма военни действия близо до ЕС. Всички други навляци да се депортират ако трябва и с авиация до родните си държави. От водите на Средиземно и Черно море да не се взимат мигранти. Те да се връщат незабавно обратно или в центровете за мигранти извън ЕС. Всичките тези мерки да се вземат по най-бързият начин от Комисията на ЕС. Казах...!!!!

Pegpec3aEC

Въпреки кокърженето на Салвини изглежда омеква и е готов да приеме идеите на Зеехофер. Което ще е по-лошо от допускането на нови кораби, защото Германия ще им върне стотици хиляди "бежанци".

Влез или се регистрирай за да коментираш

×