facebook
twitter

Горещи новини

Италия поставя условия на ЕС за мигрантите

774
ЕПА/БГНЕС

Италия няма да приема обратно мигранти от Германия, докато ЕС не предприеме действия за защита на външните си граници и не започне да споделя миграционното бреме, предупреди италианският вътрешен министър Матео Салвини, цитиран от германските медии. Той направи това изявление след среща с германския си колега Хорст Зеехофер.

Салвини беше категоричен, че тези условия трябва да бъдат изпълнени, преди Италия да приеме мигранти на своя територия. Зеехофер изрази надежда, Берлин и Рим да се договорят до края на юли или началото на август за връщане в Италия на кандидатите за убежище, регистрирали се първо там, а след това пристигнали във ФРГ.

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

КФН заличи "Лев инс брокер"

18.09.2018

803 6
Сирийската ПВО е свалила руски ИЛ-20 с 15 военни на борда над Средиземно море

18.09.2018

25424 496
Партията на Жириновски обяви война на Израел заради сваления от сирийци Ил-20

18.09.2018

1436 38

Коментари

Survivors

Италия иска да ни "сподели" стотиците хиляди африканци на територията й?

 

Защо не се обсъжда да ги върнат цивилизовано по домовете им, може би с по няколко хиляди евро помощ?

last

Напълно уместен въпрос...👍

/Що за скапани емотикони ни пробутва Сега?

 

генек

Естествено, че ще имат условия. Във всеки съюз има правила. И едно от основните е - консенсус. Нормалните политици знаят - имат право на мнение, на дума, на условия. Политиканите си траят и изпълняват каквото наредят "началниците"...

-----

http://[url=genekinfoblog.wordpress.com][blue]Блогът на Генек [/url]

FIRST 2

Всички граници на ЕС да се затворят за икономическите мигранти и те да се връщат оттам откъдето са дошли. Бежанците които напират за ЕС трябва да се съсредоточават в места извън ЕС и по документи да се приемат за временно убежище в ЕС. До приключване на войната в близкият изток. В Африка няма военни действия близо до ЕС. Всички други навляци да се депортират ако трябва и с авиация до родните си държави. От водите на Средиземно и Черно море да не се взимат мигранти. Те да се връщат незабавно обратно или в центровете за мигранти извън ЕС. Всичките тези мерки да се вземат по най-бързият начин от Комисията на ЕС. Казах...!!!!

Pegpec3aEC

Въпреки кокърженето на Салвини изглежда омеква и е готов да приеме идеите на Зеехофер. Което ще е по-лошо от допускането на нови кораби, защото Германия ще им върне стотици хиляди "бежанци".

Влез или се регистрирай за да коментираш