Quantcast
ГКПП "Капитан Андреево" отчита рекорден трафик | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

ГКПП "Капитан Андреево" отчита рекорден трафик

През пункта са преминали близо 10 000 автомобила с над 32 000 пътници, около 2 часа отнема преминаването на границата
1487
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

ГКПП „Капитан Андреево” отчита рекорден трафик в последните 24 часа, съобщи бтв.  През пункта са преминали близо 10 000 автомобила с над 32 000 пътници в последното денонощие. На всяка минута влизат по няколко автомобила. Образували са се 9 колони на всички гишета, а дължината им е около 200 метра. Общо около 2 часа отнема преминаването през границата. 35 гранични служители работят на пункта, при необходимост ще бъдат извикан и допълнителен персонал. 

Интензивен е трафикът на леки автомобили на всички сухопътни гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) на границата с Румъния и в двете посоки, по данни към 12.00 часа, съобщиха от ГД „Гранична полиция“, цитирани от агенция "Фокус". На ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" на българо-гръцката граница трафикът на леки коли също е интензивен и в двете посоки. На ГКПП "Калотина" на границата със Сърбия трафикът е интензивен на вход за леки автомобили.

 

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Издирван от Франция тунизиец е хванат след гонка в Добрич

31.10.2020

Обновена

2772 26
Най-сетне отвориха ГКПП Илинден-Ексохи, но само за камиони

08.09.2020

780 5
Пътна полиция регистрира по 23 тежки катастрофи на ден

07.09.2020

406 1

Коментари

Stern

На ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" на българо-гръцката граница трафикът на леки коли също е интензивен

Хората тръгнали на плаж на родното море, ама сбъркали пътя, покрай ремонтите.

PlaNed
снимка на PlaNed

Много се повиши благосъстоянието на територията под Неговото управление, а дори за тези, които не могат да си позволят да пътуват, има родното бетономорие... ? ? ?

kaily
снимка на kaily

Влизат турците и отиват по черноморието, щото чули, че било качествено и евтино.

dimitrov7

В Германия в много провинции започна лятната ваканция, и турците се прбират към Турция. 
На Капитан Андреево от това е в момента опашката.

Има информация кога започват и свършват ваканциите в Германия в различните провицнии, осведомете и избягвайте съответните уикенди ако се движите някъде по трасето от Турция до Германия.
Както и граничните власти могат също да я имат пред вид и подсилят смените.

RRZ4

Много започнаха да пътуват българите... Уж много бедни, а само чужбина гонят...

 

Родното черноморие не им стига дори! 

н16
снимка на н16

То въпроса е, не колко МПС минават, а с каква регистрация са. 

RRZ4

Българи са!

RRZ4

.

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Българи са!

 

И всичките 32 000 се юрнали към Турция? ?

 

Турските гастарбайтери се прибират. Всяка година е така. 

RRZ4

Питай съседите ти къде отиват да почиват!

Предводител на ...

Нема значение кви са, важното е, че влизат в статистиките на Ангелкова наред с прелетните птици и облаците в небето.

RRZ4

А черноморието е празно!

сталкер пустиняк

Било празно Черноморието!

Ами така ще е, като трябва да се научат гърчолята как се почива!

 

Публикувано във факти.бг:

"Случвало ли ви се е да ви е срам от простотията българска. Не от вас самия, не от роднини, не от приятели, а от сънародниците ви в чужбина. Мен ме беше срам и сега ще ви разкажа как Бай Ганьо прекара един ден на плаж в Гърция," започва разказа си читател пред trafficnews.bg.

"Съботен ден, красивият и спокоен плаж на Керамоти. Мястото е известно сред нашенците и може да се нарече любимо на пловдивчани. Деца си играят, плажуващи почиват, приятна музика се носи от заведението. Идилия. До момента, в който един рейс с нашенци не се изсипа на пясъчната ивица. Викове и крясъци оглушиха плажа. Две двойки се приближиха до свободния чадър с четири шезлонга. Един от мъжете се огледа, ослуша, сложи бохчите и зачака дамите да си харесат място. Стоейки прав, започна да повтаря едно изречение, свързано с майката на сервитьора. Момчето от плажа най-любезно му каза, че ще донесе маса, да не се притеснява. Нашенецът и дума не разбра и започна да псува.

Настаниха се всички, викайки колко е хубаво. Масата се донесе и бе дадено меню. Сервитьорът се оттегли, за да не притеснява клиентите и да ги остави да си изберат. Последва отново онова с майката и цените. „Мама ви византийска… едно фрапе 2 евро и половина”, поне 10 пъти се повтори. Започна ваденето на кърпи, плажни принадлежности и прочие. Дамите решиха, че ще се преоблекат на плажа, тъй като според тях съблекалнята и тоалетната се плащат. Прикривайки се уж с хавлии, се започна събличането, но… половината плаж стана свидетел на интимните им части. (Само да подчертая, че на плажа всички санитарни възли, съблекални и душове са без пари, независимо дали си гост на заведението или не). След като скандализираха половината плажуващи с голотата си, всички се настаниха.

Една от двойките се отправи към водата, защото, както казах по-рано, тоалетната уж се плаща. Другата двойка… те се заеха с обяда. Това тотално шокира българи, гърци и румънци. Дамата извади вестник от Кауфланд, постла го на масата, извади салам, домати и хляб и започна да реже. Наоколо замириса на чесън, филии се хвърляха от ръка на ръка, домати текат по страниците… думите май са излишни... Всички погледи бяха втренчени в пълната дама, режеща домати и салам. След угощението дойде ред на поръчка. За да е по-евтино, всички поръчаха фрапе. Донесоха им го и се започна отново с псувните, дори от страна на жените. „Де..а и мизерниците. По-гъсто не можеха ли да го направят. Цакат ни и за тва. Мамицата ви мръсна”, кънтеше в района на шезлонгите.

Кадър: Youtube

Децата наоколо започнаха да се споглеждат. Синът на приятелите ми дойде и на ухо ме попита: „Защо тези хора толкова грозно псуват”. Аз нямах думи, не знаех как да отговоря. Българи в съседство до мен, след видяното си говореха тихо, „за да не разберат другите, че и те са от България”. Мен ме беше също срам.

И докато четете това, сигурно ще има и такива, които ще ме оплюят. Но се замислете… вие бихте ли си показали селянията в чужбина."

Лoвkия

Прекрасна новина е това, че нашето черноморие е празно*.

Дано тенденцията продължи и догодина, така и чесъните и цените ще намалеят, а хора като мен и семейството ми ще продължат да преоткриват родното море.

..................................................

*всъщност празни са само журналистическите кратуни, твърдящи това, както и на онези, които го вярват и повтарят.

Туристите наистина поне до този момент са по-малко от предишни лета, но с едни 15-20% да речем.

Влез или се регистрирай за да коментираш