Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Кирил Петков иска изслушване пред Мата Хари

Нахлу в Зайчарника с викове - сърце, душа, за България!

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

МАТРИЦАТА: ПРЕПОДРЕЖДАНЕ
Кирил Петков е твърдо решен да защити доброто си име на българин, джентълмен, муцунка сладка, морална икона, национална надежда, почтен схематик и диалогичен харизматик. 
Той смята, че с поведението си досега по казуса с канадското му гражданство напълно е доказал, че е българин от глава до пети. 
Той иска да го докаже също пред Конституционния съд, Арменския поп, Мол Марково тепе и в Зайчарника, но в присъствието на Бойко Борисов, Иван Гешев и Мата Хари. 
"Трябва да издигнем политическия диалог на ново ниво! - настоява Петков. - България има нужда от коренно различна демагогия, позитивна start up демагогия от ново поколение, юзър френдли, без кръв, пот, сълзи и пистолет на нощното шкафче. Мутренската демагогия изживя времето си. Ето това искам да покажа на българския народ. Искам да направя една чекмедже-презентация, която да покаже, че в България пари има, но те стоят по чекмеджета и сараи. Парите трябва да се въртят и превъртат, не да се заблатяват по дюшеците. Парите са средство, а не домашна мебел и съмнителен престиж. Българите и особено техните лидери трябва да са по-инициативни, не да лежат на стари пачки и да задръстват политико-икономическия живот на страната като Vera Ever Given в канала на Перловската река."
Такова послание разпространи Кирил Петков в Инстаграм, ТикТок, YouTube, Телеграм, Фейсбук и Gepime.com. 
След това негови холограми нахлуха с кански крясъци в пловдивския Мол Марково тепе, Зайчарника в Банкя, Конституционния съд, Джъмбо, Арменската църква в София и на други места.
Виртуалният Кирил Петков беше мултиплициран като в Матрицата - стотици негови холограмни образи инвазираха едновременно изредените обекти, като огласиха мола, Зайчарника и т.н. с викове: "Сърце, душа, за България!"
Така Петков показа, че е българин и в червата, а всякакви съмнения в процедурните срокове за отродяването му от Канада са чиста проба политическа провокация. 
"Кой българин си оправя документите стриктно, точно и срочно? - риторически пита Петков. - Аз съм доказал, че мога като всеки българин да си задействам нещата в последния момент и с пропуски. Такива са ни и администрацията, и лелките зад гишетата, и чичото на строежа, и сервитьорката със зеления сертификат, и всички до последния ром от гетото. Който българин е напълно изряден в документално отношение, нека пръв хвърли по мен международния си паспорт! Българи, аз съм един от нас, какво са 5 лева между приятели, какво е Буквата на Конституцията пред Духа на българщината!"
Кирил Петков иска да изпита българщината на Мата Хари, Иван Гешев и Бойко Борисов. 
Гешев като цяло няма проблеми с българщината и адаптирането към всяка власт.
Бойко Борисов след като се прекръсти няколко пъти наобратно също влезе в диалог с холограмите на Кирил Петков и намериха някои допирни точки в името на разума и за благото на България, но в едно Борисов остана непреклонен - джентълменски не издаде самоличността на Мата Хари и отказа да я викне дори за 10 000 лв! 
Заради тая работа всичките холограми на Кирил Петков се пукнаха от яд. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?