Quantcast
Борисов оглавява протестите срещу правителството си | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Борисов оглавява протестите срещу правителството си

Опозицията била морски пясък между пръстите на Историята
5 538
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

От Брюксел, където се кара с колегите си от Европа за едни пари, Борисов неочаквано обяви, че няма търпение да се върне в България и да яхне протеста срещу правителството.
"Аз съм джентълмен и дадох достатъчно време на опозицията да се консолидира и да формулира някакви смислени искания към изпълнителната власт - изяви нетърпението си Борисов. - Аз съм демократ човек, диалогичен и прагматичен. При една правилна формулировка с достатъчно децибели винаги съм хвърлял от терасата някоя пачка и държавата си продължава напред. А тези от сегашните протести какво правят? Шикалкавят и се джафкат помежду си, бъзикат се на десни и леви, маноловисти, божковисти, ивановисти, бабикяни, радевисти, тангристи, православни, католици, патриоти, соросоиди. Те помежду си продължават да се делят на руска патриаршия и КГБ-независими, това е само в рамките на соросоидите, плюс един анархо-либерален блок, който се дели на атеисти и калвинисти. Това не е опозиция, а морски пясък, който изтича между пръстите на Историята. Така повече не може! Идвам си и яхам протеста с двеста, само да ми приключи ангажиментът в Европа!" 
***
Близки сътрудници на Борисов разкриха под сурдинка каква ще бъде площадната тактика на стария лидер, който е достатъчно млад, за да развее знамето на митинговата демокрация. 
Борисов възнамерявал да надвика всички и да радикализира протеста, за да се стигне по-бързо до развръзка. 
Когато другите протестиращи викат "Бойко, лека жено!", Борисов щял да вика "Бойко, дърта, разплута, продажна, бивша лека жено!"; когато другите викат "ДОЛУ!", Борисов щял да вика "В Ада да се пържиш, Борисов!". Но това щяло да означава, че си пожелава още да се мъчи във властта, защото да управляваш другите, това е Адът на Земята, Борисов го знаел най-добре, обясниха още сътрудниците. 
Същите хора разказаха пред вашия репортер, че Борисов смята да пробие полицейския кордон пред МС с помощтта на НСО и Делта Гард, да нахлуе в Министерския съвет, да свали сега действащата власт и да я оглави в извънредно положение, което да го задържи на власт, докато се успокои улицата. 
А когато се успокои улицата, да си продължи да управлява, щото всичко е наред.

Вие сте материал и аз съм материал, затова се разбираме! Колаж: Валдес Радев.

Още

Преговарящи пуснаха излъчване и на тайните преговори
Герджиков връща нормалността и консенсуса на платения отпуск
Шофьор на такси участва в преговорите за правителство