Quantcast
Пенсионираният Кантарджиев се включи в кампанията на ГЕРБ | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Пенсионираният Кантарджиев се включи в кампанията на ГЕРБ

Професорът, който се оказа член на БСП, участва в предизборни срещи на здравния ексминистър Костадин Ангелов, който е кандидат депутат
13 024
 FB/ГЕРБ - Велико Търново
Кантарджиев до Даниел Панов и Костадин Ангелов във Вонеща вода.

Бившият шеф на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) Тодор Кантарджиев се включи в предизборната кампания на ГЕРБ. От публикувано видео на фейсбук профила на Костадин Ангелов става ясно, че двамата са посетили през уикенда Петропавловския събор край Лясковец и кметството в село Вонеща вода. И двете мероприятия са били част от предизборната кампания на ГЕРБ в област Велико Търново. Във Вонеща вода Кантарджиев дори е участвал в дискусия със симпатизанти на партията, седнал край плаката "Ред в хаоса" и номера на бюлетината. Срещата е била водена от кмета на областния град и партиен лидер за региона Даниел Панов. Ангелов, който работи с Кантарджиев в качеството си на здравен министър, е кандидат-депутат именно от Велико Търново. Обиколките с бившия шеф на НЦЗПБ станаха част от кампанията му. ГЕРБ - Велико Търново също не пропусна да се рекламира чрез харесвания от хората Кантарджиев. 

Проф. Кантарджиев бе уволнен от служебния кабинет, затова на пръв поглед съпричастността му към Ангелов и ГЕРБ е логична. Но, от друга страна, след уволнението Корнелия Нинова разкри, че той е член на БСП. Нинова го бе защитила при кадровата метла.

Във Вонеща вода Кантарджиев е казал, че не е ангажиран с политика. Но пък е атакувал сегашната власт, че действа със завист, омраза и  реваншизъм. 

 

Днес във Велико Търново имахме скъп гост. Проф. Кантарджиев уважи Националния Петропавловски събор. Хората се зарадваха на присъствието му. Проф. Кантарджиев НЕ говори за политика. Отговаряше на здравни въпроси и апелираше за ваксинация срещу COVID-19.

Posted by Kostadin Angelov on Saturday, June 26, 2021

 

Още

В петък Минеков вади централата на ГЕРБ от НДК

07.12.2021

Обновена

14520
Срещу новия кабинет ще има силна консервативна реакция

06.12.2021

ТАНЯ ПЕТКОВА

3672
ГЕРБ няма да подкрепи коалиционното правителство

05.12.2021

1876