Quantcast

Медия без
политическа реклама

Пенсионираният Кантарджиев се включи в кампанията на ГЕРБ

Професорът, който се оказа член на БСП, участва в предизборни срещи на здравния ексминистър Костадин Ангелов, който е кандидат депутат

27 Юни 2021
FB/ГЕРБ - Велико Търново
Кантарджиев до Даниел Панов и Костадин Ангелов във Вонеща вода.

Бившият шеф на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) Тодор Кантарджиев се включи в предизборната кампания на ГЕРБ. От публикувано видео на фейсбук профила на Костадин Ангелов става ясно, че двамата са посетили през уикенда Петропавловския събор край Лясковец и кметството в село Вонеща вода. И двете мероприятия са били част от предизборната кампания на ГЕРБ в област Велико Търново. Във Вонеща вода Кантарджиев дори е участвал в дискусия със симпатизанти на партията, седнал край плаката "Ред в хаоса" и номера на бюлетината. Срещата е била водена от кмета на областния град и партиен лидер за региона Даниел Панов. Ангелов, който работи с Кантарджиев в качеството си на здравен министър, е кандидат-депутат именно от Велико Търново. Обиколките с бившия шеф на НЦЗПБ станаха част от кампанията му. ГЕРБ - Велико Търново също не пропусна да се рекламира чрез харесвания от хората Кантарджиев. 

Проф. Кантарджиев бе уволнен от служебния кабинет, затова на пръв поглед съпричастността му към Ангелов и ГЕРБ е логична. Но, от друга страна, след уволнението Корнелия Нинова разкри, че той е член на БСП. Нинова го бе защитила при кадровата метла.

Във Вонеща вода Кантарджиев е казал, че не е ангажиран с политика. Но пък е атакувал сегашната власт, че действа със завист, омраза и  реваншизъм. 

Днес във Велико Търново имахме скъп гост. Проф. Кантарджиев уважи Националния Петропавловски събор. Хората се зарадваха на присъствието му. Проф. Кантарджиев НЕ говори за политика. Отговаряше на здравни въпроси и апелираше за ваксинация срещу COVID-19.

Posted by Kostadin Angelov on Saturday, June 26, 2021

 

Още по темата

ОЩЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Цели нови квартали никнат в селата около София

28 Май 2023

Петьо Петров-Еврото е обявен за издирване от МВР

30 Май 2023

Ивайла Бакалова и Валентин Златев бяха разпитани за "Барселонагейт"

31 Май 2023

След среща с ГЕРБ ПП-ДБ пренарежда кабинета

31 Май 2023

Гешев, а не Сарафов се оказа шеф на следствието

31 Май 2023