Quantcast
Пенсионираният Кантарджиев се включи в кампанията на ГЕРБ | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Пенсионираният Кантарджиев се включи в кампанията на ГЕРБ

Професорът, който се оказа член на БСП, участва в предизборни срещи на здравния ексминистър Костадин Ангелов, който е кандидат депутат
13 043
 FB/ГЕРБ - Велико Търново
Кантарджиев до Даниел Панов и Костадин Ангелов във Вонеща вода.

Бившият шеф на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) Тодор Кантарджиев се включи в предизборната кампания на ГЕРБ. От публикувано видео на фейсбук профила на Костадин Ангелов става ясно, че двамата са посетили през уикенда Петропавловския събор край Лясковец и кметството в село Вонеща вода. И двете мероприятия са били част от предизборната кампания на ГЕРБ в област Велико Търново. Във Вонеща вода Кантарджиев дори е участвал в дискусия със симпатизанти на партията, седнал край плаката "Ред в хаоса" и номера на бюлетината. Срещата е била водена от кмета на областния град и партиен лидер за региона Даниел Панов. Ангелов, който работи с Кантарджиев в качеството си на здравен министър, е кандидат-депутат именно от Велико Търново. Обиколките с бившия шеф на НЦЗПБ станаха част от кампанията му. ГЕРБ - Велико Търново също не пропусна да се рекламира чрез харесвания от хората Кантарджиев. 

Проф. Кантарджиев бе уволнен от служебния кабинет, затова на пръв поглед съпричастността му към Ангелов и ГЕРБ е логична. Но, от друга страна, след уволнението Корнелия Нинова разкри, че той е член на БСП. Нинова го бе защитила при кадровата метла.

Във Вонеща вода Кантарджиев е казал, че не е ангажиран с политика. Но пък е атакувал сегашната власт, че действа със завист, омраза и  реваншизъм. 

 

Днес във Велико Търново имахме скъп гост. Проф. Кантарджиев уважи Националния Петропавловски събор. Хората се зарадваха на присъствието му. Проф. Кантарджиев НЕ говори за политика. Отговаряше на здравни въпроси и апелираше за ваксинация срещу COVID-19.

Posted by Kostadin Angelov on Saturday, June 26, 2021

 

Още

Българинът почна да сменя партиите като песен в YouTube

16.08.2022

ДИЯН БОЖИДАРОВ

4536
ПП вижда управленска коалиция с ДБ и БСП

16.08.2022

Обновена

3019
Бойко Рашков и отцепници от ИТН водят листите на ПП

14.08.2022

16311