facebook
twitter

Вие сте тук

2 постове / 0 нови
Последно съобщение
Вестник СЕГА
Весели празници, шмъркачи и духачи

Идват празници и всичко е наред. Най-вече вестниците. Настроението е коледно и кокаиново. Особено в "Телеграф", който съобщава с приповдигнат тон: "Кокаинът за Коледа от Китай". Ииххх, най-накрая и наркоразпространението влезе в крак със съвременната икономическа обстановка. А откъде другаде? От Колумбия ли? Нема! Кога тепаха Пабло Ексобар, не ревахте, сега ще шмъркате китайски ментета. Няма угодия!

В днешно време се търси повече количество и ниска цена, а не качество и гангстерски престрелки. Парите обичат тишината, уважаеми шмъркачи. Затова - купувайте китайско, по-евтино е. Или както казва самият "Телеграф": "Китайски кокаин за бедни залива пазара у нас". У нас бедняци колкото си щеш. Шмъркачи също - пъхат си в носа всякакви боклуци и после ходят да се изнасилват и да се колят. Тъй че - честита Коледа! И весело изкарване с Chemical Brothers! 

А с новата година ще има и нови придобивки, пише пък "Монитор". "Духаме в нови дрегери на КАТ за 2,5 млн. лв." Готово, уредихме и шмъркачи, и духачи. А най-паче униформения състав на МВР. Ще изкарат весели празници с тая нова техника и тия нови наркотици. Весели, щото ще работят повече за обществения ред, да не си помислите друго!

И докато все още сме в тая година, нека сме актуални и пунктуални като съдии. "24 часа" съобщава: "Банкерът Василев осъден да върне 125 млн. евро на КТБ, с тях купил БТК". Строги, но справедливи. И както винаги - навреме. Василев го няма вече 4 години и те сколасаха с едно решение. Някой нещо за бързината на съдебния процес?

А "Труд" зарежда гаубицата и гърми от 1-а стр. - "Банда изнесла от "Арсенал" поръчкови заглушители". Пуцай, куме! Ама по-тихо, да не чуят у ГДБОП. Аслъ, вършат си работата. И намигат лееекинко на шефовете на "Арсенал" в Казанлък. Я си вижте кой изнася тия заглушители. Да няма Нова година - нов арест. 

Към статията във в. СЕГА
Думи думи

Ей, че весела Коледаа!😊👍

×