facebook
twitter

Вие сте тук

1 пост / 0 нови
Вестник СЕГА
Седмичен хороскоп

Овен
Започнете нещо ново
Ако решите да се занимавате или да учите нещо ново, към което изпитвате интерес, ще разширите възможностите, контактите си и ще добиете повече увереност в себе си. През периода можете да съвместите оригиналното и хармоничното, което ще ви помогне да реализирате част от плановете си, но не трябва да се целите много нависоко, ще усложните ситуациите. Утре посветете деня си на дома и близките. В понеделник помогнете на млад човек да влезе плавно в бизнеса. Във вторник ще участвате в обсъждане на промени на работното място. В сряда  ще ви направят предложение за допълнителна работа, приемете го без колебание. В четвъртък и петък мълчаливо отминавайте хора, които вече са вземали грешни решения, а се опитват да ви командват.

Телец
Бъдете земни и практични
През тази седмица търпението и дипломацията ви ще правят много силно впечатление. Смирете желанието си да видите света в краката си, намалете малко апетитите си, задоволете се с това, заради което ви обичат и ценят. Кръвен роднина, далече от вас, ще е непрекъснато в мислите ви. Ще се отърсите от личен проблем. В понеделник не гледайте на събитията отвисоко, случващото се ще има значение за бъдещето. Във вторник работете много задълбочено и ще утвърдите името си в бизнеса или собствения си бизнес. В сряда ще излезете победител от важен делови спор. В четвъртък - полезен разговор с делови партньор. Уреждате документи за пътуване в чужбина. В петък ще се освободите от личност, която ви създава проблеми.

Близнаци
Седмица, наситена с възможности
Уловете успеха си и се постарайте да го задържите, съдбата ще ви представи такива възможности. Настъпва отговорен период за развитието на кариерата ви, не го пропилявайте. Професионалната ви дейност се нуждае от точно планиране и сигурни действия. През седмицата се опирайте само на фактите, а и тях ги проверявайте внимателно. Във вторник не се ангажирайте с маловажни неща, за да не пропуснете големите и редица интересни събития. В сряда се постарайте да контролирате емоциите си, не довеждайте споровете до кавги. В четвъртък ще прекъснете неискрена интимна връзка, а в петък бързо ще уредите важен материален проблем.

Рак
Не вярвайте на речено-казано
Ще се появи шанс бързо и сполучливо да използвате възможностите си за решаването на важни и отговорни работи. Ще ви се отдаде шанса да съчетаете творческите си идеи с практиката и да започне претворяването им в реалности. С това ще се доближите до целите си. Ще постъпва неточна и непроверена информация, която може да ви тласне към грешни решения. В понеделник бъдете много внимателни, особено ако сте в началото на кариерата си. Във вторник се налага да решавате делови въпроси, които няма да са от вашата област. В сряда огледайте всичко, свързано с чужбина, във вашата дейност. В четвъртък и петък, за да постигнете целите си, постарайте се да привлечете на своя страна влиятелни хора.

Лъв
Оставете събитията на естествения им ход
Не се стремете към целите си на всяка цена и с всички средства. Всички, които стъпчете по пътя си към върха, ще ви се върне по-неприятно. Колкото по-малко усилия и нерви влагате в работата си, толкова по-бързо ще стават нещата през тези дни. Вероятни са  неприятни промени на работното ви място и неразбиране от страна на шефовете ви. Възможно е и забавяне на очаквани пари. В понеделник не изливайте яда си върху околните. Във вторник не прощавайте на измамник.Сряда може да се окаже ден за срещи с приятели и стари колеги. В четвъртък ще изглаждате разногласия с бизнес партньори. В петък ще ви направят предложение за работа в чужбина. 

Дева
Лоши практически умения
Проблем за вас ще е лошата практическа подготовка за действителното осъществяване на плановете ви. Все ще сте недоволни от нещо, нещо няма да ви стига. Ако ще пътувате в отпуск или в командировка, проверете багажа си по списък за всичко необходимо поне два пъти. Несподелена или кратка интимна връзка за обвързаните ще донесе неприятности, независимо че е приключила. В понеделник внимателно разговаряйте с влиятелни и висшестоящи личности, дори да ви предразполагат към откровения. Във вторник не бива да сте капризни и да си позволявате волности. В сряда приемете промените в бизнеса спокойно. В четвъртък не бъдете небрежни, защото ще си заложите бъдещи проблеми. В петък не позволявайте на ваш колега да раздуха скандал, ще създаде неприятна атмосфера за всички, но най-вече за вас.

Везни
Напрегнат, но резултатен период
През цялата седмица ще укротявате напрежението и ще решавате проблемите на работното си място. Но винаги преди началото на каквото и да е действие проверявайте и планирайте много внимателно и точно. Не се притеснявайте, вашата настойчивост и упоритост и вниманието ви към детайлите ще осигурят успеха ви. В понеделник няма да сте доволни от решение за разширяване на дейността ви, но ще се справите, защото сами позволихте да се реши точно това. Във вторник действайте бързо, всяко забавяне е наказателен удар за вас. В сряда в дейността ви ще се влеят допълнителни пари или ще получите пари от допълнителна работа. В петък тежък проблем ще се реши от само себе си.

Скорпион  
Поемате допълнителни ангажименти

Стегнете се и бързо довършете всичко изостанало и в дома си, и на работа. Това ще ви помогне да вървите напред по-успешно и без протакане. Започнете още днес и ще може се справите с повечето тежки и сложни задачи. Утре много от приятелите ви ще искат да се срещнат с вас, намерете начин да отклоните поканите дипломатично, без да засегнете никого. Понеделник ще ви посрещне на работа с дребни, преодолими неприятности. Ще получите предложение за допълнителна работа, настояват за бърз отговор. Във вторник избягвайте шумните компании, откажете поканите за купони и светски събирания. В сряда посвийте разходите си. В четвъртък делови контакт ще повиши самочувствието ви. В петък приемате предложението за допълнителна работа.


Стрелец
Силни и полезни промени
Творчески подем и добро настроение няма да ви напуснат през цялата седмица. Ако усещате нова вътрешна нагласа, въздържайте се от откровения. Скоро близки и приятели ще проявят разбиране и няма да са излишно любопитни. В размислите си за живота ще откриете ново значение на много привични действия и навици. В понеделник организирайте работата си така, че всичко да завършва навреме. Във вторник и сряда ще имате малки, но важни лични победи, възможно е да сте на прага на нова силна любов. В четвъртък - много сериозен разговор със съдружници, от който ще зависи бъдещето на бизнеса. В петък ще откриете слаби места на една стратегия и ще направите важни промени.

Козирог
Умеете да контролирате другите
През седмицата може да се окажете обект на много внимателно наблюдение и интерес. Не позволявайте излишна скромност и плахост да ви попречат да извлечете полза, но и не се разпореждайте с хората като с пионки, не се опитвайте да им внушавате или да ги командвате за каквото и да е. Това повече ще попречи, отколкото ще ви помага. В понеделник нормализирайте атмосферата в офиса, разпределете задачите. Във вторник вероятно под напора на събитията ще измените някои от възгледите си. В сряда се заемете с всичко, което е срочно, до края на деня го довършете. В четвъртък не показвайте грубо превъзходството си, може да е измамно в случая. В петък ще уреждате материален проблем.

Водолей
Държите нещата в ръцете си

През тази седмица завършете планираните важни дейности, възобновете онези, които по някаква причина сте изоставили, и планирайте всеки час. Не обръщайте внимание на хора, които клюкарстват, които не мислят добро за другите. Наблюдавайте деловите си партньори. В понеделник необоснована и заядлива критика на работа може да ви подтикне към решителна крачка в деловата ви дейност. Може да вземете сериозно решение за нова работа. Във вторник ще сте напрегнати и тревожни, без особени причини. В сряда нещо неочаквано ще ви изтласка нагоре към служебен връх. В четвъртък нови контакти ще изиграят важна роля в живота ви. В петък настроението ви ще зависи  от това колко успешно се движат делата ви.

Риби
Ще се чувствате по-сигурни
През седмицата работата и срещи с колеги ще са успешни. Това ще ви направи по-сигурни в бъдещето и по-уверени на работното ви място. Колегите ще ви помагат. Днес е вероятно служебни и делови партньори да ви принудят да решавате общ делови проблем, за който причината са те. Вторник е ден за приключване на изостанали задачи, а вечерта е подходяща за компания с приятели. Възможно е много приятно лично запознанство. Успехи в преговори, командировки, издателска и рекламна дейност. В четвъртък са възможни проблеми с партньора заради имот. В петък не влагайте пари, колкото и да ви убеждават.

Към статията във в. СЕГА
×