facebook
twitter

Вие сте тук

1 пост / 0 нови
Вестник СЕГА
Седмичен хороскоп

Овен
Целенасочени сте
В началото на седмицата действайте напористо и с готовност да внесете промени в предварително изградените от вас планове. Не започвайте нови проекти. Отделете специално време за планиране и организиране на предстоящите си инициативи. Постарайте се да бъдете дисциплинирани в осъществяването на проектите, от които зависят приходите ви. Не губете присъствие на духа, ако забележите значително стопяване на текущите ви спестявания за неща, които не сте могли да планирате от по-рано. Дните са благоприятни за инициативите ви от делови характер, както и при предприемане на конкретни действия във финансовата сфера. В любовта мнозина от вас ще са склонни да проявяват неоснователна ревност към интимната си половинка.

Телец
Акуратност в работата
През седмицата личното ви удовлетворение ще се дължи на добре свършената от вас работа в професионалната сфера. Напълно възможно е част от вас да осъзнаят, че с предприетите през изминалите седмици ходове са могли да изградят нова основа за развитие в кариерата си. До средата на седмицата инициативите ви в професионалната сфера ще се развиват според предварителните ви очаквания. Постарайте се да спечелите на своя страна верен съдружник, в случай че се насочите към реализацията на нов проект. Финансовите ви приходи ще са добри. Днес и утре подредете по разумен начин ангажиментите си, за да разполагате с достатъчно време и за отдих.

Близнаци
Със самочувствие
Самочувствието в професионалната сфера заслужено ще се подобри, и то благодарение на усилията и постигнатите от вас отлични резултати. Идеализмът ви ще има благоприятен ефект върху интимната ви връзка. Около сряда направете необходимите промени в стила си на работа, за да съхраните постигнатото от вас до момента. Не пренебрегвайте рутинните си ангажименти, дори и да не ви е до тях на този етап. Не загърбвайте обещанията, дадени на партньора в любовта. Като цяло през седемте дни ще се радвате на късмет в деловата сфера. Днес и утре мнозина от вас ще изпитат сериозни трудности в комуникацията с интимната половинка.

Рак
Проявете реализъм
През цялата седмица се опитайте да овладеете бушуващите в главата ви страсти. Не се поддавайте на самозаблуди и внушения, за да не се задълбочат проблемите ви. Посрещнете критиките, отправени ви от близък, защото те ще са ви от помощ в най-скоро време. Не си позволявайте да се отнасяте несериозно към възложените ви от началници задачи. Внимавайте да не попаднете в деликатна ситуация в професионалната сфера, защото впоследствие ще ви е трудно да излезете от нея без наранявания. Действайте по съвест на работното място, но също така ще се нуждаете и от известна доза хитрост, особено ако не разполагате с достатъчно благоприятни възможности, за да се справите с конкуренцията на недоброжелателите си.

Лъв
Търсете приятели
През цялата седмица ще се нуждаете от съмишленици, за да осъществите намеренията си в професионалната сфера, и не се колебайте да си ги осигурите. Опитайте се да бъдете точни към хората, които ви подкрепят, защото в противен случай рискувате да загубите завинаги гласуваното от тях доверие. Постарайте се да изместите напрежението от съзнанието си с физическа активност. Така балансът ще ви помогне да посрещнете каквито и да било предизвикателства от делови характер.  Първият ден от седмицата е подходящ момент да се погрижите за делата, които засягат близките, интимната половинка и дома ви. Постарайте се да изградите ясна представа за нещата, които могат да ви създадат проблеми, за да реагирате адекватно.

Дева
Повече отговорности
През седмицата отговорностите ви ще са толкова много, че е твърде вероятно да ви се наложи да работите извънредно или да оставите част от задълженията си за по-късно. Насочете се към търсенето на занимания, които ще ви помогнат да се разтоварите в кратките часове на отдих, с които ще разполагате. През седемте дни трудно ще постигнете вътрешна хармония, ако не се приемете с всички положителни и отрицателни черти на характера си. Важно е да се предпазвате от извършването на неразумни харчове особено за неща, от които можете да се лишите на този етап. Действайте логично, дори хората от прякото ви обкръжение да не виждат вашата логика. Постарайте се да бъдете себе си в любовта и в контактите с близките си.

Везни
Избягвайте страстите
Постарайте се да постигнете напредък в личните си проекти, но и се предпазвайте от прекомерни вълнения в професионалната сфера. Стремете се да не предприемате сега действия, които могат по някакъв начин да застрашат сигурността ви в делово или материално отношение. Ако не разполагате с широката подкрепа на приятели и колеги, то е време да помислите как да си я осигурите. Не си мислете, че като се захванете с няколко задачи едновременно, ще ги докарате всички до успешен край. Затова отмятайте делата едно по едно и чак след като свършите с тях, можете да предприемете нови ходове в професионалната сфера. Днес и утре се отдайте на пълен покой.

Скорпион
Всеки ден - максимална концентрация
Макар и напрегната, седмицата ще има стабилизиращ ефект за вас. Повечето от родените в знака ще бъдат доста натоварени с лични и с делови задачи, което ограничава свободното им време. Трудностите, с които ще се сблъскате, са преди всичко от административно естество. Проблеми ще възникнат и в отношенията на бизнесмените с партньори и съдружници, които в определени случаи може да надминат допустимите граници и да прераснат в неконтролируеми сблъсъци. В професионален план се очертава малък напредък. Би било добре, ако сте малко по-активни за контакти и при осъществяване на връзки в обществените среди. Седмицата обаче е добра за осъществяване на контакти на различни нива в деловата сфера.

Стрелец
Знаете пътя
Спокойни и уверени в себе си ще изглеждат през седмицата повечето от Стрелците и това ще е поради факта, че разчитат на разкрилите се възможности за реализация. Няма да е излишно обаче да проявите и повече логика в действията си. В делово отношение доста от вас ще имат крайно противоречиви желания, които едва ли ще ви посочат верния път. Това ще е и причина за доста колебания. Това до голяма степен ще се дължи на личната ви нагласа и на желанието да демонстрирате динамика, която за съжаление по-често ще проявявате под формата на спорове и агресивни реакции. През делничните дни се очертават полезни контакти, които ще ви дадат по-голяма яснота за развитието на събитията. Възможно е да поставите началото на нова любовна връзка.

Козирог
Изправени пред дилема
Необходимостта от правилен и точен избор е характерна за мнозина от зодията. Точно през тази седмица задачата ще стои с цялата си сериозност пред вас и което е по-вярно - нямате право на грешка. От една страна, възможността за достигане до желаните цели е напълно реална, но от друга, е почти невъзможно да направите компромис, който да е значително по-голям от допустимото, затова запазете неутралитет. При тези трудни обстоятелства е най-благоразумно да изчакате по-добри времена и тогава да предприемете действия. Най-правилно е да запазите самообладание и да не предприемате нищо за момента.

Водолей
Отпуснете му малко края
Загърбете служебните и финансовите грижи, за да се насладите на една истинска и пълноценна почивка, посветена на вас и хората около вас. Направете необходимите промени в личните си планове, особено ако можете да доставите огромна радост на интимната си половинка. От понеделник нататък е малко вероятно да разполагате с достатъчно свободно време за всичко, което сте планирали. Постарайте се да приключите с главното. Обръщайте внимание на детайлите, ако сте пред подписването на договори. В професионалната сфера действайте така, сякаш няма да ви бъде даден втори шанс. Постарайте се да бъдете концентрирани върху задачите, които ще ви донесат повишение.


Риби

Внимателно с финансите
Още с настъпването на новата седмица ще трябва да се потрудите, за да постигнете финансова стабилност. Добре е да осъзнаете, че в последно време харчите парите си неразумно, което рано или късно ще има негативно отражение върху финансовото ви положение. Нищо няма да е такова, каквото ви е изглеждало в края на миналата седмица. Това с пълна сила важи както за професионалната сфера, така и за личния ви живот. Добре е да се освободите от някои свои заблуди, които могат несъзнателно да ви нанесат значително по-големи вреди, отколкото ползи. Изпълнявайте възложените ви от началници проекти без каквото и да е било забавяне. Освободете се от присъствието на приятели, които ви пречат, вместо да ви помагат.

 

Към статията във в. СЕГА
×