facebook
twitter

Вие сте тук

6 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
НОИ започва изплащането на пенсиите и добавките на 9 декември

Изплащането на пенсиите за месец декември от Националния осигурителен институт ще започне на 9 декември (понеделник) и ще приключи на 20 декември (петък). Това съобщиха от пресцентъра на НОИ. Заедно с пенсиите си коледни добавки от 40 лева ще получат 1 250 236 пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите (заедно с добавките и компенсациите към тях) за месец декември 2019 г. е в размер до 363,00 лв. включително. Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще бъдe извършено съобразно изготвен график, предварително обявен във всяка една от тях.

Към статията във в. СЕГА
Хулиган

1 250 236 пенсионери, на които пенсията или сборът от пенсиите (заедно с добавките и компенсациите към тях)...е в размер до 363,00 лв...

В бантустана е така.

Всеки пети български гражданин живее с доход под равнището на бедност.

И това е само според официалната статистика.

За останалите проучването продължава.

Видими резултати от режима на Бойко Борисов...

http://www.drago.info/index.php/2018/01/02/grajdanska-otgovornost-za-politicite/

аман бе

В грешка сте, Хулиган. Всеки пети български гражданин е ПЕНСИОНЕР, който живее с доход под равнището на бедност. Тук става дума само за пенсионерите. За "работещите бедни" никой не промълвя и слово.

Invisible

   А тези, на които не им се полагат добавки, нека да страдат.

марк

 

 

 

                        Пак ще дадат добавки на тези дето живота им мина зад кантарчетата по кьошетата или продавайки семки . За тези които ляха пот по строежите или в мините не се полага , ще им стане много . Само лицемерят пред европа (нарочно с малко'' е '').

Slava
снимка на Slava

Тези същите колко милиона изхвърлиха през терасите си, "помагайки" на ало - измамниците.

×